Şimdi Ara

Epiphone? Schecter ? Ltd ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gitat arasinda kaldim da aradigimvgitar kriterleri aktif manyetikli ve les paul kasa olsun istiyorum gitarlar
    1-ESP Ltd ec-1000
    2-Schecter Hellraiser Solo 2
    3-Epiphone Prophecy Les Paul Custom Plus
    Fiyatları hemen hemen ayni yani daha cok firma seçmiş olacağım.
    Ltd emg 81 60 manyetik kullaniyor
    Schecter 81 89
    Epiphone 81 85
    Ben genelde distortion agirlikli caldigim için bunlari seçmiştim genelde insanlar schecteri onerdi bu üçlü arasinda fikirleriniz nedir sizlerin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim düşüncem metal çalacaktan schecter almam, ama yeti gelir Blues bile yaparım dersen epi alman saha iyi olur gibi geliyor

• Hocam her türlü ltd gitarla vasat üstü bir amfi ile Metallica benzeri tonlar alabilirsin. Diğer gitarları denemedim.
  • Kore malı olanı bulabiliyosan ec1000, yoksa scheter. Epiyi direk salla...
  • Ya eger ec1000i alırsam ikinci el alicam çünkü 0ini bulamıyorum turkiyede ve yurtdisindan getirme imkanimda yok schecter alirsam normal 0 alicam aslinda.bende bu iki gitar arasinda kaldim ama olay şu ki ec1000 de emg 81 60 olması beni celiskiye düşürdü 60 olanindan pek verim alınmadığı söyleniyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: YakuzaVenom

Ya eger ec1000i alırsam ikinci el alicam çünkü 0ini bulamıyorum turkiyede ve yurtdisindan getirme imkanimda yok schecter alirsam normal 0 alicam aslinda.bende bu iki gitar arasinda kaldim ama olay şu ki ec1000 de emg 81 60 olması beni celiskiye düşürdü 60 olanindan pek verim alınmadığı söyleniyor çünkü

bu iş söylenen bakarak olmaz. millet 81 60 lı gitar ile açık hava konserinde 600.000 kişi önünde açık hava konseri veriyor albüm kaydedip grammy ödülü alıyor. Bu işler zevk işi. Bende emgleri beğenmiyorum mesela... İşk aktif manyetiğe geldimi sd blackouts varken emgye dönüp bakmam ama bu emgnin kötü olduğu veya bi başkasının benim zevkime göre tercih yapmasını gerektiği anlamına gelmiyor. Zaten burda önemli olan kullanılacak amfi... gidip line 6 spidera falan takılacak ise isiter emg olmuş ister zmg olmuş hiçbişey farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 23 Haziran 2016; 17:04:08 >

• Aslında çok haklisiniz hocam bulursam temizinden ec 1000 alayim ikinci el. Olmadi schectere kalicam ayni modelin seymour duncanlisi da vardi brlki ona bakarim schecter da ama sizinde fldediginiz gibi bende de emg hayranligi var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fender CD60 Akustik Gitar Siyah
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1800-2000 civarı ikinci el kore olanlar bulunabilir. Geçen görmüştüm deluxe olanını ama çarpığı vardı. Bu fitara temiz çarpığı çurpuğu olmayanını bulabiliyorsanız direk ec-1000'i alın.

Bulamadıysanız schectera kalcam diye düşünmeyin. Solo2 de kötü değil 81 ve 89 manyetikler push pull ile ikiye bölünebiliyor yani single manyetik gibi çalışabiliyor, haliyle ton açısından daha geniş bi olanak sunar solo2... schecterda kore üretimi. Eski yamuk solo6 kasasınıda düzeltti schecter iyi oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.