Şimdi Ara

Epic Lee Sin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bide forumdaki arkadaş proyum diye video koymuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bardeos

quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

0.45 ve 1.30 harici aman aman bişey yok, eli hızlı.

o zaman daha iyilerini senden bekliyoruz

Stand by, then...

Tek e ile ve tek r ile pentalarım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumb Truck -- 29 Haziran 2013; 18:01:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Stand by, then...

Benim hiç skill kullanmadan pentalarım var. Günateşi pelerini ile sadece. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bromito

quote:

quote:

quote:

Stand by, then...

Benim hiç skill kullanmadan pentalarım var. Günateşi pelerini ile sadece. :D

Sadece lee için konuşuyordum. Ashe te e ile aldığım, blitz w, akali w... Ohoo ne pentalarım var...
    Skillsiz 1 tane aldım, team fightın ortasında b ye bi bastım; bi ses geldi!

PENTAKILL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

quote:

quote:

Sor bakalım adam oynarken 1 hata yaptığında takımı "flashı harcadın senin anacı bacını..." veya "o benim killimdi o....." falan diyorlar mı _?

tr'de de kimse ağlamadı. sanki lcs oyuncususunuzda millete laf atıyosunuz.

Diyelim adam kule altı kaçıyor Flash q yapınca q denk gelmezse (adam dodgeluyor) millet küfür etmeye başlıyor. Westte oynuyorum şuan ama TR'de bir hata yapınca sanki herkes "LCS OYUNCUSU"da hata yapana küfür ediyorlar.

yani küfredenler o kadar çok değil en azından benim oyunlarımda. ama onlar küfrediyo olsa bile o epic moveları sizin yapamamanızın nedeni takım değil ki. nbee videosunda adam 4v1 quadra almış. -tabi hepsi aynı anda ona dalmamış ama sonuçta quadra- milleti suçlayarak bi yere gelemezsiniz sorumluluk almayı öğrenin

Ahahah ben ne diyorum sen ne diyorsun. Dediğim küçük bir hata veya dalgınlık sonucu q yu ıskalarsaK adam direk küfüre başlıyor. Onlarda öyle bir sorun yok çünkü saygılılar. Ben sanki Qyu ıskalamamızın sebebi takım, sonra utanmadan küfür ediyorlar mı diyorum. Iskalayınca adamlar anamıza bacımıza kayıyor. Bunu söylemek için LCS'de oynamak gerekmez küfürbaz çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Der gecerim ...

Hocam bu videoda lee sin'in rakipleri kendi seviyesinde değil sanırım canları eriyor resmen adam 30 level olup 15-16 seviyesindeki adamların oyununa girmiş olmasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sor bakalım adam oynarken 1 hata yaptığında takımı "flashı harcadın senin anacı bacını..." veya "o benim killimdi o....." falan diyorlar mı _?

tr'de de kimse ağlamadı. sanki lcs oyuncususunuzda millete laf atıyosunuz.

Diyelim adam kule altı kaçıyor Flash q yapınca q denk gelmezse (adam dodgeluyor) millet küfür etmeye başlıyor. Westte oynuyorum şuan ama TR'de bir hata yapınca sanki herkes "LCS OYUNCUSU"da hata yapana küfür ediyorlar.

yani küfredenler o kadar çok değil en azından benim oyunlarımda. ama onlar küfrediyo olsa bile o epic moveları sizin yapamamanızın nedeni takım değil ki. nbee videosunda adam 4v1 quadra almış. -tabi hepsi aynı anda ona dalmamış ama sonuçta quadra- milleti suçlayarak bi yere gelemezsiniz sorumluluk almayı öğrenin

Ahahah ben ne diyorum sen ne diyorsun. Dediğim küçük bir hata veya dalgınlık sonucu q yu ıskalarsaK adam direk küfüre başlıyor. Onlarda öyle bir sorun yok çünkü saygılılar. Ben sanki Qyu ıskalamamızın sebebi takım, sonra utanmadan küfür ediyorlar mı diyorum. Iskalayınca adamlar anamıza bacımıza kayıyor. Bunu söylemek için LCS'de oynamak gerekmez küfürbaz çok.

e tamamda bunla alakası yok ki. sen ilk mesajında "adamlar küfrediyo olmasa bizde yapardık ne varki xd" demeye getirmişsin. neyse eğer öyle demek istemediysen de özür dilerim. boşuna uzatmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 29 Haziran 2013; 18:22:55 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.