Şimdi Ara

EPGİS'den beklenen duyuru geldi: 'LPG'ye 71 kuruş zam' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
12.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana ne başkalarından de ama sen bize şöyle yapıyorlar, bunlar böyle diyor da de. Ama sadece sen yap bazı şeyleri, tutarlı olmana gerek yok. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Ekim 2021; 23:42:1 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Tamam.

Sen parti ismi vermeden yaz yeter  

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Tamam.

Sen millete bol bol istediğin gibi laf edip sana gelen en ufak lafta şikayet etmekten vazgeçme. 

Forumun ağası sen değilsin, forumdaki üyelerin ne yazacağına sen karışamazsın.

Biz o arkadaşla normal tartışıyorduk, araya girip arkamdan konuşup iftira atıp tartışmanın da içine eden sensin. Arkadaşın da ağzı dili fikri var, ben CHP diyince rahatsız olmamış, ama sen oluyorsun ne hikmetse.

CHP'ni saçmalıklarını okumaya tahammül edemiyorsan siyaset tartışmasına girme, millet senin algılarına, senin zihniyetine göre yazmak zorunda değil, lütfen kendine çeki düzen var, milletin ne yazıp yazmayacağına sen karışamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Ekim 2021; 0:2:15 >

Ve gene başa dönüp tekrara geldin.

Forumun ağası sen değilsin dediğin mesajı forum ağası gibi davranıp bana ne yapmamı söyleyip bitirmen tam olmuş. Süper.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 5 Ekim 2021; 0:3:45 >

Evet sana ne yapman gerektiğini söylüyorum. Çünkü nasıl davranılması gerektiğini bilmiyorsun.

Biz arkadaşla tartışırken, kimse de rahatsız olmuyorken, senin araya girip bana "parti ismi vermeden yaz" diye saçma sapan dayatmalarının yanlış olduğunu söylüyorum.

Tartışmanın da içine ettin, sabahtan beri senin laf ebeliklerie cevap veriyoruz, daha da yazmayacağım.

Sen her şeyi çok iyi biliyorsun yani. O yüzden ben sana bir şey söyleyince aşırı tepki verip sen hala algı yaparak masum ayağına yatıyorsun, üste çıkmaya çalışıyorsun.

Laf ebeliği yapan sensin, kendi yazdıklarını yok sayan sensin. Bunu şu mesajları okuyan herkes anlar ama sen özellikle anlamamazlıktan geliyorsun.

Aynı şeyleri tekrar edip durmaktan başka bir şey yazamadın zaten.

• Biz ülke kötü yönetiliyor diyoruz adam CHP diyor.

Biz Türk lirasının dolar ve euro karşısında nasıl eridiğini, alım gücümüzün nasıl düştüğünü söylüyoruz adam CHP diyor.

Biz ülkede adaletsizlik, hukuksuzluk, liyakatsizlik, adam kayırma kol geziyor diyoruz adam CHP diyor.

CHP senin kafayı bozmuş.

Bir gün iktidara CHP gelsin, bu yaşadıklarımızın aynısını yaşayalım biz yine sözümüzü aynen söylemeye, eleştirmeye ve muhalif olmaya devam ederiz. Biz asla parti yalakası olmayız. Biz muhalefetteki muhalif partilerin yanlış sözleri olduğu zaman da onlara karşı muhalifiz.

Biz ne iktidarın yanında ne de muhalefetin yanındayız. Biz yalnız hakikatin yanındayız. Bizim tuttuğumuz tek taraf budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Qtrone bu mu? Bildiğin paralı askerle tartışıyorsun. İsim değiştirmiş sadece.

Bunların tek bildiği chp deyip durmak başka birşey yok. Nasıl bir eğitim gördülerse chpden başka birşey bilmezler. Bir de 2002 öncesi komple chp bunlar için kendileri yoktu sanki. Shp belediyesi bile chp oluyor. Ancak anap, dp, dyp hatta refah partisi asla akp olmuyor. Onlar 2001'de tertemiz sıfırdan kuruldular. Akp vekilleri bu partilerden gelmiş olsa bile görmezden geliniyor.

Adam ergun göknel denen iski müdürünü chp'li yapmış. Oysa shp belediyesiydi. Hatta cezaevine girmiş. Hangi akpli belediye yolsuzluğundan cezaevine girdi desen cevap veremez. Girmediler çünkü. Kendi başkanları belediyele başkanlarını görevden aldı o kadar. Hiçbir soruşturma inceleme yok.

Yolsuzluk skandalı dediği 30 bin dolar, 670 bin markmış. Bu paranın bugün kat kat fazlasını yok ettiler hala eskiyle algı yapmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 5 Ekim 2021; 3:55:21 >

Hah. Kimin bahçesinde beslendiğin belli oldu işte. Yunan galip gelseydi, dinimi yaşardım en azından diyen bir itin peşinden gidersiniz. Şimdi camiler ahır yapıldı dersin akabine. Diyorum ya, atık nesilsiniz ve mağaralarınıza dönmenize az kaldı.

Bu at hırsızı qtrone mu? Diyorum yabancı gelmiyor bu tarikat düşmesi.

• Evet o.

Devamlı chpye laf atıp üste çıkmaya çalışmak bunların taktiği zaten. Yukarıda da görüldüğü gibi kendi yaptıkları şeyler, yazdıkları mesajlar bile işlerine gelmiyorsa yok oluyor.

Partizanlıktan aynı şeye aynı tepkiyi veremiyorlar. Partiye göre, ideolojilerine göre tepki veriyorlar.

Artık bunların bu taktiklerinden insanlar sıkıldı. Hem 20 yıldır ne olursa olsun aynı şeyi yaptıkları için bunaldılar hem de ekonomi vs. ülke bayır aşağı giderken durumu yok sayıp aynı taktiklere devam ettiklerini gördükleri için bunaldı.

Gençlerin akpye oy verme oranının düşük olması bu tip gibi üyelerin internette çokça olmasından da kaynaklı biraz. 30-40 sene öncesi kimsenin umurunda değil, şimdiye bakıp en kötü zihniyetin bunlar olduğunu görüyor.

@TechVET Evet o. Bana da geçenlerde biri söylemişti ama yukarıda kendi kabul etti zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 5 Ekim 2021; 4:6:16 >

İngiliz köpeği fesli soysuzun müridi bu ya. akp partizanı olmasına şaşmamak lazım. Bunların genlerinde manyakların ve vatan hainlerinin peşinden gitmek var.

• TechVET kullanıcısına yanıt

Zaten bunlarınki sadece parti fanatizmi değil. Akp dışında kim gelirse gelsin bunlar bu kadar rahat olamayacak. Dolayısıyla şimdi canla başla iktidar değişmesin diye çabalıyorlar. Ama korkunun faydası yok tabi.

Bunlar eskiden 90'lar 70'ler hatta 30'lar falan der eskiden kalma konularla algı denerdi. Tabi o zamanlar akp daha 10 yıllık anca iktidarı vardı.

20 sene oldu şimdi akpnin ilk zamanlarından örnek verince hiçbirşey bulamadın eskiyi mi kurcalıyorsun diyorlar. Onlar herşeyi yapar sen yaparsan dürüstlük falan derler. Her türlü iftira ve her şekile girmeyi kendine hak görüyor.

Yıllarca 90'lar şöyle diyerek algı yaptılar hatta belgesel yaptılar şimdi bunların döneminin belgeseli yapılacak.

Tabi hükümet değişince bu trollerin alayı iyi partili veya chpli olacak. Bunlar bir yerde çalışamaz anca parti kapısında avantayla yaşarlar. Bu işi de beceremiyorlar tek yapabildiği eski trol taktikleriyle algı denemek. Taktikler eskidi işe yaramaz oldu haberleri yok. Hala fetocuların taktikleriyle denemeye devam ediyor. Zaten eski trollerin çoğu fetocu.

Aynen öyle. İktidar değişirse, bu tarikat artıkları tek tek atılacak Devletteki görevlerinden. Bütün korkuları o. Zannediyorlar ki siyasal islam denilen pislik yuvası, 100 yıl daha Türkiye'yi esir alacak. Bunlar da torunlarını, onların torunlarını yerleştirecek görevlere. feto köpeklerinden farkları yok.

• Yav he he hakikatın yanındaymış. Bırak bu yalanları da dürüst ol.

"Tek adam rejimi".."yargılanacaksınızz".."tek adam rejimi ile soyulan ülke"

Bunlar hep CHP jargonu, bunlar CHP'nin siyasete soktuğu ifadeler, CHP'yi dinlediğin kabak gibi meydanda.

Sen hakikatın yanında olsaydın Atatürk'ün resmini çöpe atan adamlara laf söylerdin, sen hakikatın yanında olsaydın partisine PKK sevicilieri doldurup vatansever insanları çöpe atanlara laf söylerdin, sen hakikatın yanında olsaydın brent petrolün son bir ayda 65 dolardan 81 dolara çıktığını söylerdin.

Sen hakikatın değil tek adam rejimi ile ülkeyi soydunuz diyerek yalanın, yargılanacaksınız diyerek de tehditin peşindesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.