Şimdi Ara

ENUYGUN.com Uçak Bileti - Otel Rezervasyonu - Otobüs Bileti %25 İndirimli Satın Al

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    • Enuygun Hediye Kart ile hesaba aktarılan tutar, ENCoin olarak 1 yıl boyunca uçak bileti, otobüs bileti ve otel rezervasyonu gibi tüm seyahat harcamalarında kullanılabilir
    • Dilerseniz uçuş tutarının sadece bir kısmını, dilerseniz tamamını ENCoin’lerinizle ödeyebilirsiniz.
    • ENCoin’lerinizi hem kendinize hem de yakınlarınıza uçak bileti satın alırken kullanabilirsiniz.
    • ENCoin’inizi kullanmak için satın alım ekranında kullanmak istediğiniz puan miktarını seçmeniz yeterli. Böylece bilet tutarından, kullandığınız ENCoin kadar TL düşer. 1 ENCoin, 1 TL olarak hesaplanır.

Nasıl kullanacağınızı öğrenmek için buraya tıklayınız.

• Hesaba tanımlanan kupon kodları tekrar iade alınmaz.

100 TL değerinde kupon kodunun fiyatı 75 TL'dir. ----> 25 TL kazancınız oluyor.

300 TL değerinde kupon kodunun fiyatı 225 TL'dir ---> 75 TL kazancınız oluyor.

500tl en uygun kupon kodu fiyatı: 375 TL --> 125 TL kazancınız oluyor.

750 TL enuygun kupon kodu fiyatı 562 TL ----> 188 TL

1000 TL enuygun kodu fiyatı 750 TL -----> 250 TL kazancınız oluyor.

xx.xxx TL enuygun kodu da hesabınıza tanımlayabilirim yani istediğiniz bir rakam varsa onuda ekleyebilirim.

Not: Hesabınıza hediye kartı olarak yüklenmektedir. Kupon kodlarının değerleri mevcuttur 100-200-300-500 TL cinsinden o şekilde kodları üyeliğinize girerek bakiye tanımlaması yapılmaktadır.

Örnek resim 625 TL ucak bileti alırken enuygun cüzdanımda 25 TL kupon kodu mevcut 625 tl olan biletim 600 TL olarak alabiliyorum. verdiğim kodları bir hesaba sürekli olarak ekleyebiliyorsunuz.

ENUYGUN.com Uçak Bileti - Otel Rezervasyonu - Otobüs Bileti %25 İndirimli Satın Al

burada da encoin kullanılmış fiyatı görüyorsunuz.

Örnek Olarak Bakiyenizi aşağıdaki şekilde görebilirsiniz

Ödeme : Havale-EFT-FAST

Stok Durumu: 

Mevcut. 31.03.2022

Whatsapp için tıklayın.

r10 konu linkim:

https://www.r10.net/kupon-satislari/3132619-enuygun-com-ucak-bileti-otel-rezervasyonu-otobus-bileti-25-indirimli-satin-al.html

ENUYGUN.com Uçak Bileti - Otel Rezervasyonu - Otobüs Bileti %25 İndirimli Satın Alwww.r10.net
    ENUYGUN.com Uçak Bileti - Otel Rezervasyonu - Otobüs Bileti %25 İndirimli Satın Al - R10.net
    https://www.r10.net/kupon-satislari/3132619-enuygun-com-ucak-bileti-otel-rezervasyonu-otobus-bileti-25-indirimli-satin-al.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 adet 100ENC ve 3 adet 200 ENC aldım kendisinden. Sorunsuz bir şekilde uçak biletimi aldım. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Primo -- 1 Nisan 2022; 16:35:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendisinden otobüs bileti için enc satın aldım. Benim alacağım firmada geçerli dedikten sonra geçerli olmadığını gördüğümüzde mağdur etmemek için farkını karşılamayı bile teklif etti. Sonrasında tekrar girdiğimizde geçerli olduğunu, sanırım önceden yeni yükleme dolayısıyla gözükmediğini gördük. Otobüs biletimi sorunsuz aldım.

• Merhaba whatsaptan yazmak istedim fakat link kırık sanırım ulaşım sağlayamadım. Belirttiğiniz ödeme yöntemleri haricinde kredi kartımdan geçebileceğim ödeme yöntemi var mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.