Şimdi Ara

Ensturuman Çalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana bir tanıdığımdan hediye bir gitar geldi. Ben bunu çalmak istiyorum ama öyle hoca falan sıkar beni. Youtube'da bazı videolar buldum.Gercekten güzel anlatıyor adam.http://www.youtube.com/watch?v=ObfTrYjlKEc
    Bir kaç sorum var.
    Bir enstruman çalmak insanlara ne kazandırır?
    Bunu bu vidyolar yardımı ile öğrenebilir miyim?
    Klasik gitar geldi onda uzamanlaşırsam diğer türlerinide çalabilir miyim?

• Cok sey kazandırır. Video'yla yürümez bi kursa git sıkarsa zaten hiç başlama zaten melodiler gelince çalmak istersin klasik gitarda önün açıktır.
    en fazla 6 ayda diğer gitarları çalabilirsin.Enstrüman çalmak çok güzel bişey hiç durma bence.
  • kursa gitmek istemiyorum çünkü 1 tane kurs var yakınlarda onada gitmiştim 3 ay kadar nota öğretiyor ben tablarla çalmak istiyorum sordum notada bi yerden sonra tabda gösterirmisin hayır diyo bide o kdr bi yer değil zaten
  • kursa gerek yok olursa tabikide daha hızlı ogrenirsin ama guitarpro yu yukle tablara bak genel olarakta teknikleri ezberlersin olur biter sonrası calısmayla ilgili.. guitarproda calamadıgın kısımlarıda youtube dan bakarsın nasıl calısnmıs diye sonucta onunde soru isareti bırakacak bisey yok..
  • gitara sıfırdan başlayacak biri icin nasıl bi model önerirsiniz? linklerle örneklendirirseniz sevinirim..
  • Enstrüman çalmak sizi dinginleştirir,rahatlatır.Eğer yeterince geliştirirsen rahat para kazanırsın,Ankara'da sadece sokakta çalarak günde 100 lira toplayan arkadaşlarım var.Kursa gitmeni öneririm ve notaları da kesin öğren bence.
  • Kursa gitmeni tavsiye ederim , hem işin ciddiyeti olur hem de daha çok şey öğrenirsin . Kendi kendine ne kadar geliştirebilirsin sonuçta , tablarla eğitim almak istiyorsan öyle bir yer ara , belki o şekilde eğitim veren yer de vardır .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baterisi güzel şarkılar?
    4 yıl önce açıldı
    GİTAR AMFİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok şey kazanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.