Şimdi Ara

Enpara Playstation Store %50 iade kampanyası (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.671
Cevap
22
Favori
55.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama %50 iade işlemi olmuyor değil mi?
  • yusei kullanıcısına yanıt
    ayın 1 inde yeni dönem başlar. 29 Ağustosta 50 TL lik oyun al. 1 Eylül de 50 TL lik başka bir oyun alabilirsin. 29 Ağustosta aldığın oyun iadesi de Eylül ayının ilk haftası hesabına geri yatar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

beyler aylık maks 25 tl iade limiti varya ay, ay olarak mı o yoksa üstünden 30 gün mü geçmesi lazım mesela ben 30 unda bi oyun alsam ve 1 inde bi oyun alsam ikiside iade edilir mi yoksa öteki oyunuda öteki ayın 30 unda almam mı gerekir ?

Ay ay şeklinde. Mesela bu ay ayın 30'unda 50 TL at PSN cüzdana, Ekim'in 5.iş günü gelir 25 TL iaden. 1 Ekim'de de at 50 TL cüzdana, onda Kasım'ın 5.iş günü gelir. İster 1 ister 30 farketmyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler aylık maks 25 tl iade limiti varya ay, ay olarak mı o yoksa üstünden 30 gün mü geçmesi lazım mesela ben 30 unda bi oyun alsam ve 1 inde bi oyun alsam ikiside iade edilir mi yoksa öteki oyunuda öteki ayın 30 unda almam mı gerekir ?

Ocakta bir 25 tl iade; şubatta bir 25 tl ;...... şeklinde. martın son günü ve nisanın ilk günü 50şer tl üzeri harca; nisanda martın; mayısta nisanın iadesini alırsın. Yoğun talep var ps kampanyası için uzatmazlarsa cepteteb e geçerim en azından yemeksepeti kampanyası var orada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Ama %50 iade işlemi olmuyor değil mi?

Kart hareketlerinde paypal Playstation store yazıyor.Büyük ihtimalle iade olur.
  • Umitbjk kullanıcısına yanıt
    İadeler direkt karti kullaninca oluyor. Araci sitelerde yapinca olmuyor diye biliyorum.

• Umitbjk kullanıcısına yanıt
    EnPara
    Ayın Enparalılarına uygulama marketlerinde %20 indirim!
    https://m.finansbank.enpara.com/uygulamaindirimi

Burada olmadığı yazıyor. Keşke kabul edilseydi. Ödeme Sorunlarımıza ilaç olurdu belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

beyler sizce yeni yılda devam edermi kampanya ? baya talep var bence devam ettirmezler

umarım devam eder baya işimize yarıyor 1yıllık plusa 75e aldık

Sen bankasın ve bi kampanyan var
    bu kapmanyadan ötürü millet senin bankandan anasına,babasına,kardeşine ve kendine hesap açıyo
    müşteri sayısı artış halinde oluyo ve bankanın değeri artıyo

sen olsan kampanyayı bitirirmisin ?

mesela bu kampanya biterse anne ve babama açtığım hesabı kapattırıcam ve benim gibi kapattırıcak insanlar çokca olacak

yani hocam uzatırlar kampanyayı diye düşünüyorum

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

beyler sizce yeni yılda devam edermi kampanya ? baya talep var bence devam ettirmezler

umarım devam eder baya işimize yarıyor 1yıllık plusa 75e aldık

Sen bankasın ve bi kampanyan var
    bu kapmanyadan ötürü millet senin bankandan anasına,babasına,kardeşine ve kendine hesap açıyo
    müşteri sayısı artış halinde oluyo ve bankanın değeri artıyo

sen olsan kampanyayı bitirirmisin ?

mesela bu kampanya biterse anne ve babama açtığım hesabı kapattırıcam ve benim gibi kapattırıcak insanlar çokca olacak

yani hocam uzatırlar kampanyayı diye düşünüyorum

aynen bende öyle .

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Arkadaşlar, yeni ps4 aldım. Evde bende ve abimde enpara var. Kartları tanımladık psn e cüzdana 40 tl yükleyelim dedik olmuyor kabul etmiyor nasıl çözebilirim
  • Arkadaşlar PES 2016 alıcaktım. Hesaba 180 TL yatırmam gerekiyordu en para ile ilk 100 TL arından 60 TL yatırdıkdan sonra hesaba bir hata verdi 3. yatırmama izin vermedi ve kart bilgileri geçersiz tekrar deneyin dedi. Ardından 20 lirayı kredi kartımdan yatırayım dedim yine hata verdi.

Sony'i aradığımda ise Kredi Kartı dışında yapılan işlemlerde 1 kerelik kabul eder diğer işlemleri bloke eder yani banka kartlarıyla yatırılamaz gibi saçma sapan birşeyler söyledi bana o 160 TL şuan BENİM CÜZDANIMDA GÖZÜKMESİNE RAĞMEN adam o provizyondadır dedi. Eğer devam ederseniz hesabınız bloke olur 15 gün beklemek zorunda kalırsınız dedi.

Şimdi ben bu hesaba 20 lira daha yatıramayacağım bunun üstüne o 160 liranın provizyona düşmesini vs iptali peşindemi koşacağım bu kadar mı rezalet bir sistem işliyor ?

Böyle bir durumla karşı karşıya kalan illaki arkadaşlarımız vardır bir yardımcı olursanız sevinirim dostlar.

• ScRyedd kullanıcısına yanıt
    son denemenizden itibaren 72 saat hiç bir deneme yapmadan bekleyin sonra tekrar deneyin hala yükeleyemdiyseniz 15 gün beklemek durumundasınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

son denemenizden itibaren 72 saat hiç bir deneme yapmadan bekleyin sonra tekrar deneyin hala yükeleyemdiyseniz 15 gün beklemek durumundasınız

Teşekkür ederim SONY ile 1 saat konuştuk kendileri halâ enparanın bizimle bağlantısı olmadığını söylüyor.

Bir kez daha anladım ki Microsoft gerçekten sony'nin çok çok üstünde bir firmaymış. Adamlar 15 gün bekleyin diyip hiçbirşey yapamıyorlarsa köşedeki 1 milyoncudan farkı yoktur bu firmanın.
    sony nin enpara ile gerçekten bi bağlantısı yok enpara bu iadeyi kendi sağlıyor sanırım arka arkaya yüklemeyi önlemek adına böyle bir önlem almışlar bunu da zamanında sistemleri patladığı için koyduklarını varsayıyorum. Bende geçtiğimiz günler fifa için 263 tl de kalmıştım sizin yaşadığınız durumları yaşadım beklemekten başka çözüm yok ne yazık ki
    Hiç bir şey yapamassın ingiltereye kadar mail attım elle tutulur bir sonuç alamadım. eğer kredi kartı bilgileri geçersiz yazısını gördüysen ikinciyi hiç deneme 15 gün blok giriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

Hiç bir şey yapamassın ingiltereye kadar mail attım elle tutulur bir sonuç alamadım. eğer kredi kartı bilgileri geçersiz yazısını gördüysen ikinciyi hiç deneme 15 gün blok giriyorlar.

Ben bilgisayardan denedim acaba birde konsoldan denesemmi kredi kartım ile ? Yermi cihaz ?

Keşke 200 atsaydım direk 20 içeride kalsaydı diyorum şimdi.
    Yok yemez hocam denemeyin. 1 den fazla denediyseniz pc de 15 gün bekleyin. Pc PS4 farketmiyor sistem aynı.
  • beyler endonezya psnden en para ile fifa yı alsam direk 50 tl hesaba ekleme yapmadan tek seferde tüm parayı yatırırsam 25 tl iade ediliyo mu ? öyle olmuyosa ilkten bi 50 tl ekleyip sonra üstünü tek seferde mi yapmak lazım ?
  • quote:

beyler endonezya psnden en para ile fifa yı alsam direk 50 tl hesaba ekleme yapmadan tek seferde tüm parayı yatırırsam 25 tl iade ediliyo mu ? öyle olmuyosa ilkten bi 50 tl ekleyip sonra üstünü tek seferde mi yapmak lazım ?

Tek seferde iade eder

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    tek seferde iade eder derken ? zaten o şekilde iade ettiğini biliyorum demek istediğim ben parayı tek seferde 180 tl çeksem 25 tl iade edicek mi yoksa maksimum 50 lik alışverişte mi oluyor
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.