Şimdi Ara

Enpara ekpara faiz 0 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
8
Favori
28.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 gün için kampanya mı olur tamamen tuzak kurmuşlar avlanacak sazan arıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımhaberiçin

Ateş seni çağırıyor

Ahiret gider diyossun, 7 tl için

• Banada geçen ay 500 teklif etmişlerdi bu ay 1500 teklif ettiler sanırım çekicem ev kirasını ödemem lazım (GELİR YOK ÖĞRENCİYİM )

• Hemen cektim borsa oynicam hepsiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

3000 tl için Haziran 1e kadar ne kadar faiz işler ? Hesaplamayı bilmiyorum

https://www.qnbfinansbank.enpara.com/ekpara-simulator/

• Boşuna aramayın ben arayip sorayim belki açarlar dedim yok biz manuel açamiyoruz dedi eyvallah dedim kapattim hesabimdada bir miktar para vardi yani boşuna denemeyin uğraşilmaz bunlarla

• https://m.qnbfinansbank.enpara.com/ekpara-kampanya

Ay sonu ihtiyaçlarınız için Ekpara faizini sıfırladık!

24 Nisan – 2 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ekpara'nızı %0 faizle kullanabilirsiniz! Ay sonu nakit ihtiyaçlarınız ve ödemeleriniz için Ekpara'nızı kullanın, hiçbir faiz veya ücret ödemeyin.

Kampanyadan yararlanabilmek için:

Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza tanımlı bir Ekpara limitinizin olması ve
    24 Nisan – 2 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ekpara'nızı kullanmanız yeterli.
    Eğer henüz Ekpara limitinizi Vadesiz TL hesabınıza tanımlamadıysanız, Enpara.com İnternet veya Cep Şubesi'ne giriş yaparak 'Fırsatlar' adımından size sunduğumuz Ekpara limitini gözlemleyebilir ve Vadesiz TL hesabınıza anında tanımlanması için onay verebilirsiniz.

Ekpara ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Nelere dikkat etmelisiniz?

Kampanyadan sadece mevcutta bir Ekpara limiti bulunan veya kendisine bir Ekpara limiti sunulan ve bu limitin Enpara.com Vadesiz TL hesabına tanımlanmasına onay veren müşterilerimiz yararlanabilir.
    Kampanya sadece 24 Nisan – 2 Mayıs 2017 tarihleri arasındaki Ekpara kullanımları için geçerlidir. Kampanya kapsamında, bu tarihler arasından kullanılan Ekpara tutarına herhangi bir faiz ve vergi borcu yansıtılmaz.
    24 Nisan – 2 Mayıs arasında kullanılan Ekpara tutarının 2 Mayıs gün sonuna kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabına yatırılarak borcun kapatılmaması durumunda, 3 Mayıs 2017 tarihinden itibaren günlük faiz ve vergi borcu oluşmaya başlar ve oluşan bu borçlar toplu olarak 2 Haziran 2017 tarihinde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yansıtılır. Güncel Ekpara faiz oranı aylık %1.84'tür.
    24 Nisan 2017 tarihi öncesinde yapılan ve kampanya dönemi boyunca devam eden Ekpara kullanımları için, sadece 24 Nisan – 2 Mayıs 2017 tarihleri arasında faiz ve vergi borcu yansıtılmayacaktır.
    Kampanya tarihleri dışında Ekpara'nızı kullanmanız durumunda, faiz ve vergileri dışında herhangi bir masraf, komisyon ya da hesap işletim ücreti ödemezsiniz.
    Ekpara limitinizi dilediğiniz zaman Enpara.com İnternet Şubesi'nden ya da Çözüm Merkezi'mizi arayarak düşürebilir veya tüm borcunuzu ödedikten sonra tamamıyla kapatabilirsiniz.
    Kampanya sadece bireysel müşterilerimizin Ekpara kullanımları için geçerlidir, Enpara.com Şirketim tarafındaki Ekpara kullanımları kampanya kapsamında değildir.
    Enpara.com, öncesinde bilgi vermek kaydıyla, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• bu kampanyadan sonra dolar kurlarını alışı 0,2 kuruş arttırıp , satış ı 0,2 kuruş düşüren ve aradaki farkı bi o kadar açan enpara. ayrıca aynı işlemi euro ve altın işlemlerinde de yapmıştır. bakalım kim karlı çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddurst -- 24 Nisan 2017; 17:56:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabbra

quote:

Orijinalden alıntı: sxlsoft

Dostum 3000 TL ye 8 günde 7TL falan alırsın ,

7 TL ye bi Cinemaximum bileti alırım.

işte beklenen dhli

• freddurst kullanıcısına yanıt
    Al başka bankaya EFT geç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk zamanlar cazipti en uygun faiz oranları vardı ama şuan en yüksek faiz oranlarını veriyor.Defalarca yazdım hep klasik cevaplar geldi. Bu da sözüm ona kampanya ama hiç cezbedici tarafı yok. 8 günlük faizsiz paranın kime ne yararı olur. göz boyama başka birşey deil.
  • Ben limon alip saticam isportada 7 liradan daha cok getirir

• aklınıza takılan sorular olursa yardımcı olmaya çalışırım
  • 3650+3000 kullandık. Haftaya öderiz artık.

• suatin kullanıcısına yanıt
    bence uzatirlar gibime geliyor.alistik artik, " yetmez ama evet"e...

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Valla benimde aklıma geldi ama 1500 ekpara limitim var, 4000 tl varsa yapılabilir ya da 1 ayda nasıl değerlendirilebilir başka düşünelim
  • 1600 tanımlamış enpara.. I💙enpara

• Ekpara kullanmanın kredi puanına negatif bir etkisi var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calzebur -- 24 Nisan 2017; 19:44:44 >
  • ekparaya onay verdim ama bu parayı cep şubesinden mevcut vadeli hesaba nasıl aktarıcam,illa atmden çekmemizmi gerekir
  • hızır gibi yetişti tam bankamatiğe gidiyordum mesaj gelince vazgeçtim.5000 TLyi hemen diğer hesabıma eft yaptım hesapta biraz akış olsun. geçen günü de ek hesap artışı için mesaj mı gelmişti enparaya girince mi link vardı tam hatırlayamıyorum 5000 TL yapmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.