Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • parça parça gönderiyor birde şimdi 3 kitap geldi 2 si kaldı bulamadık derlerse enpara alt limit 50 tl idi altına düşecek kitaplar bize normal fiyattan gelecek
  • dün gece 4 kitap aldım sabah siparişler kargoya verilmiş yarın elime ulaşır diye düşünüyorum.Yurtiçi kargo sorunlu gibi ama getirler umarım şikayet var'da baya bir şikayet almış evde bulamadık diyip kargoyu getirmediklerine dair.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

dün gece 4 kitap aldım sabah siparişler kargoya verilmiş yarın elime ulaşır diye düşünüyorum.Yurtiçi kargo sorunlu gibi ama getirler umarım şikayet var'da baya bir şikayet almış evde bulamadık diyip kargoyu getirmediklerine dair.

Hocam şikayetvara baktın mı adam gibi çalışan firma yok hiç bir sektörde zaten. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım yurtiçi kargoyla. Eğer gerçekten evde kimse bulamadıysa otomatik şubeye gider paket zaten. Kapıdan alamazsan şubeye gidip sen alırsın.
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    doğrudur hepsi öyle ama en çok şikayet edilenlerden biri gibi geldi.Şikayetvar'a göre adamlar evde olmalarına rağmen gitmeyip bulamadık demişler söylenenlere göre ben daha önce yaptığım alışverişlerde evim 1.5 km bile uzak değilken cumartesi günü olduğu için sadece yakın yerlere teslim ediyoruz diye getirmemişlerdi kendim gidip almıştım onun dışında sorun yaşamadım.
  • Dün 6 kitap sipariş etmiştim, bugün hepsi kargolanmis, yarın gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi kargolanmis fakat kargo takip numarasi göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişlerim iki gün içinde elime ulaştı. Helal olsun.

• asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam öyle yapmış şahıslarda yok değildir. Şehire, şubeye görede değişiyor bu işler. Bizimkisi genel bir kanı sadece.
  • Dün öğleyin sipariş etmiştim bugun öğleyin elime geçti.geri iade de yattımı martta mis
  • Çarşamba akşam sipariş vermiştim. Daha kargoya bile verilmedi. Benim kitaplar pek popüler kitaplar değil ondan galiba. Umarım 2-3 güne gelir. Ama iyi oldu 8 kitabı 61 küsur liraya alıyorum 25 tl indirim var

Ama bence en güzel kampanyayı seninbankan yaptı. Dedi 50 tl'ye 25 veriyorum istediğin kart ile alışveriş yap. O sırada nuvo da yüzde 25 indirim bende dedi. İkili kombo ile 52 liralık kitabı 14 tl'ye almıştım

• Bakalım ne zaman gelecek kitaplarım

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit)

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Bakalım ne zaman gelecek kitaplarım

Kitapları almak için mi aldin? Sanki alışveriş yapasin varmista alayim gitsin olmuş gibi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kampayadan faydalandım ama SMS falan gelmedi. Olup olmadığını nasıl öğreniyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykmn

Beruby para iadesi geldi.

Bu beruby iadeyi hemen hesaba mı yapıyor yoksa avantajix gibi belli bir meblağı aşması mı lazım ? Eğer öyleyse avantajix zaten canımı sıkmaya başladı buna geçeyim
  • Audio-technica kulaklık aldık ayın birinde hala ses seda yok tedarik sürecinde...

İptal etmeseler bari kelepir fiyata geldiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

quote:

dün gece 4 kitap aldım sabah siparişler kargoya verilmiş yarın elime ulaşır diye düşünüyorum.Yurtiçi kargo sorunlu gibi ama getirler umarım şikayet var'da baya bir şikayet almış evde bulamadık diyip kargoyu getirmediklerine dair.

Hocam şikayetvara baktın mı adam gibi çalışan firma yok hiç bir sektörde zaten. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım yurtiçi kargoyla. Eğer gerçekten evde kimse bulamadıysa otomatik şubeye gider paket zaten. Kapıdan alamazsan şubeye gidip sen alırsın.

Uçan kuşu şikayet ettikleri doğru hak veriyorum ama bu insanların çoğu tarafından kabul edilmiş bir gerçek. Yurt içi kargo pişmanlıktır :) Ondan daha kötüsü sanırım sürat olabilir belki de eşit seviyededir.

6 şar şube ile muhattap olmuşluğım vardır yurt içi kargo hepsinde sınıfta kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

quote:

Uçan kuşu şikayet ettikleri doğru hak veriyorum ama bu insanların çoğu tarafından kabul edilmiş bir gerçek. Yurt içi kargo pişmanlıktır :) Ondan daha kötüsü sanırım sürat olabilir belki de eşit seviyededir.

6 şar şube ile muhattap olmuşluğım vardır yurt içi kargo hepsinde sınıfta kaldı.

en kotusu ups. İnek gibi uc gun evde bekledim. Lanet firma kaliteniz batsin. Evde duramicam isim gucum var subenizden almak istiyorum diyorum oyle bir hizmetimiz yok diyolar.

• Bence en kötü kargo aras sonra sürat en Son yurtiçi izmir buca Adatepe için geçerli bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.UniquE

Bu beruby iadeyi hemen hesaba mı yapıyor yoksa avantajix gibi belli bir meblağı aşması mı lazım ? Eğer öyleyse avantajix zaten canımı sıkmaya başladı buna geçeyim

Ben de ilk kez kullandım. Sadece paypala iade yapıyor galiba.
    Para 2-3 gün içinde beruby hesabınızda görünüyor.
    Ancak hesabınızda parayı alabilmek için paranın onaylanması gerekiyor.
    Bu da alışveriş yaptığınız sitenin dönüşüne göre değişiyor.
    Bildiklerim bunlar.

Sitede şöyle bir bilgi var:

quote:

1 TL'den itibaren ortalama 0,45TL Paypal masrafıyla
    10 TL'den itibaren ortalama %1,5 Paypal masrafıyla
    Genel olarak ödeme 5 iş gününden az bir sürede gerçekleştirilir.

İlgili mağaza ya da web site bize işlem bilgisini (alışveriş, kayıt, vs.) verdiği anda komisyon tutarı direkt olarak bakiyenize onaylanması beklenen bakiye olarak yansır. Web sitesi/mağaza bize kazanılan komisyona dair onay gönderdiğinde ve ödeme yaptığında bakiyeniz onaylanmış bakiyeye dönüşür (bu süreç 60-90 gün sürebilir). Yani, 2 ay sonrası için bir uçak bileti rezerve edildiğinde web sitesi bizi bununla ilgili olarak bilgilendirir (normalde iki gün içinde) ve komisyon onaylanması beklenen bakiye olarak gözükür, uçuş gerçekleşip web sitesi bize ödeme yaptığında da bu komisyon onaylanmış bakiyeye dönüşür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykmn -- 5 Şubat 2016; 8:20:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeVizit

Bence en kötü kargo aras sonra sürat en Son yurtiçi izmir buca Adatepe için geçerli bu durum

+1
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.