ben değişik biliyodum baba parası değil ! alınteri babam sağolsun
ya bende diyodumki güzel bi yazı bulabilirsem arabanın arkasına yazdırayım..bi hevesle açtım forumu.yok mu arkadaşlar başka???böyle oturaklı.adamın ağzını açık bırakacak yazı??hadii canlanın biraz..
quote:
Orjinalden alıntı: baba-sultan
ya bende diyodumki güzel bi yazı bulabilirsem arabanın arkasına yazdırayım..bi hevesle açtım forumu.yok mu arkadaşlar başka???böyle oturaklı.adamın ağzını açık bırakacak yazı??hadii canlanın biraz..
Dikkat! geyik çıkabilir
Ünlemi büyük font yap ama...
HataLıysam 3131 e mesaj at orhan gencebaydan hatasız kuL oLmaz meLodisi cebine geLsin
AŞK BİR SUDUR ,İÇ İÇ KUDUR
quote:
Orjinalden alıntı: nightfox54
HataLıysam 3131 e mesaj at orhan gencebaydan hatasız kuL oLmaz meLodisi cebine geLsin
çok güzel bi yazı fakat arabada o kadar büyük yazı yazacak yer yok malesefkısa ve öz olması lazım..
Hyundai H100 minibüsün arkasında şu yazıyordu 72'Lİ 6 BROTHERS
biliyorum alakası yok ama yine yazı sayılır
Hatalıysam Çaldır Ben Ararım.
quote:
1.dostum var diye düşünüyorsan cebine bak 2.senin duanla yaşamadım ki bedduanla öleyim 3.hepimiz değil biz türküz!
Şimdilik aklıma gelen bunlar
Real Mardin'li
quote:
Orjinalden alıntı: renaultt
Hatalıyım sıkıysa ara
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan Type-R
quote:
Orjinalden alıntı: renaultt
Hatalıyım sıkıysa ara
onu ben yazmıştım yukarıda 6.mesajda
rahmetlide sollardı...
SEN HİÇ ATEŞ BÖCEĞİ GÖRDÜN MÜ?
quote:
yaklaşık 3-4yıl önce bi tipo nun arka camında görmüştüm
yargıtay kararı tofaşın imalat ayıbı yazıyordu
Aramızda kalsın
quote:
Orjinalden alıntı: nightfox54