Şimdi Ara

Engelli tavsiye iss tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar engeli raporum var ev telefonu dahil hangisi tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam hiçbir firmayı bilmiyorum. ben netbone'dayım orada var diye hatırlıyorum. popüler firmalardan türknet'de bir kampanya vardı böyle. arapların kucağına atılıp, türk halkının fonladığı kaynaklarla ucuza kredi verilip geri bile ödenmeden türkiyeye geri kakalanmış iğrenç türk telekom'u önermem. bunun dışında google'a "engelli" "internet" gibi ifadeler yazarsanız çıkar. tırnak işaretleri çok önemli spesifik kelime arama yapmak için google'da bir yöntemdir. esenlikler

• Türk Telekom da ayda 119 TL'ye 1200 dk her yöne ev telefonu ücreti var, az önce internette araştırdım fakat maalesef ben de ev interneti ve ev telefonu hizmetini beraber kampanya ile sağlayan bir firma bulamadım, o tür kampanyalar eskiden vardı artık yok, o yüzden interneti ayrı ev telefonunu ayrı almanız gerekiyor, ya da Türk Telekom da iseniz mecbur orda kalmaya devam edeceksiniz fakat bu durumda ödeyeceğiniz toplam tutar yüksek çıkacak.

Son karar sizin eğer bahsettiğiniz bir kampanya bulamazsanız, ya ev telefonunu iptal veya Türk Telekomdan devam, ya da son çare Netgsm ve benzeri bir alternatif ev/iş interneti firmasına uygun fiyatlarla geçeceksiniz fakat onlarda da fiyat garantisi genelde 6 ay oluyor enflansyondan, tahhütsüz, ön ödemeli hizmet sağlamalarından dolayı.

Türk Telekom, Turkcell Superonline, Vodafone vb. Firmalar dışındaki firmaların çoğunun bir dezavantajı da Taahütsüz ön ödemeli olmaları maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 28 Şubat 2025; 20:44:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.