ama burada önemli olan site yöneticisi oturan boğanın yorumu. daha evvelki forum konularında da ama şu an bulamıyorum; açılan davalar yerel mahkemeler tarafından lehte sonuçlanmış, ama yargıtay aleyhte veriyor kararını. sonuç olarak faizi ile devlet senden geri alıyor.
oturanboğanın yorumuna gelince daha evvelki davaları kendisi de çok iyi bildiğinden öyle bir yorum yapmış.
dostum madem bilıyorsun neden soruyorsun o zaman
kdv problem olucaksa açma davayı almazsın olur bıter. vermış oldugun lıktede dogru bılgılere ulaşırsın kolay gelsın
birde araç krıterlerınden sandero stepway onerırım markaya on yargılı bakma memnun kalıcagını dusunuyorum.
arkadaşım ben güncel bilgiyi verdim, ama sen boş bilgiler ile yazmayın diyince acaba sen benden farklı birşeyler mi biliyormusun diye düşündüm. onun için senden link istedim.
verdiğin linkte senin paylaştığın bir bilgi yok. milleti yanlış yönlendiriyordun. kesin bir dille yasada açık açık yazdığını söyleyen sendin.
en güncel bilgidir:açılan davalarda yerel mahkemeler kdv geri iadesini haklı buluyor. ama devlet temyize gidince yargıtay veya danıstaydan dava aleyhte sonuçlanıyor. sonuç olarak devlet size tekrar ödediği vergiyi faizi ile geri alıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme