Şimdi Ara

ENGEL TANIMAYANLAR KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı durumdayım habersiz şekilde fahiş bir zam yapıitırılmış durumda

ne yaptınız peki bu ayki faturanız tam 500 tl mi geldi 375 tl mi geldi

eğer 500 ise

25 mbps hıza 500 vereceğine

ilk ay ücretsiz + 11 ay 650 tl fiyat üzerinden % 25 indirimli olarak taahhüt verin hem hızınız artsın hemde uzuz kaullanın 447 tl denk gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 4 Şubat 2026; 15:42:3 >

GÖZTEPE , ALTAY ALTINORDU , KARŞIYAKA

İZMİRLİYİM.
  • Turkcell ve BTK' ya şikayette bulundum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

faturanız ne kadar geldi bakabilip yazarmısınız

İZMİRLİYİM.
  • derya78 kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Taahhütsüz olduğunuz için Tarife ücretinden kullanımışsınız 2013 den beri.

Tarife ücretlerine her zaman zam yapma izinleri var diye biliyorum. Taahütlü müşteriler taahüt bitiminde yenilemez ise tarife den ücretlenir ve bundan etkilenir.

Hukuk ve Btk onaylarını kesin almışlardır.

Gözden kaçan kitleye zam yapmışlardır. Siz sözleşme yenilemişsiniz güncel tarifeye geçmişsiniz ama geçmeyenler için belki daha zam lar gelecektir diye düşünüyorum.

Siz Tsol Fiber den kullanıyorsunuz diye anladım ama TT Port kiraları zaten kemiksiz 120 TL bandından başlıyor tüm vergiler hariç. KDV(x2) - OIV(x2) Transmisyon - MH derken firmaya kalacak kazanç ile beraber minimum 500 demişlerdir demişlerdir. TT Port kiraları Btk onayından geçtiği için orayı referans aldım.

Btk zaten pazarı belli bir fiyat ortalamasında tutmak zorunda BKZ : NetGsm - Turkcell olayları > Btk dan pek bir şey çıkacağını sanmıyorum.

***TT ye ayrı KDV-OIV + müşteri faturasu ayrı KDV-OIV kesiliyor.

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt

merhaba hocam evet sol fiber kullanıyorum 25 hızda idi

anlamadığım engelli tarifelerinde 500 tl üzerinde 31 gün 16,12 tl gün * 7 günlük ücret : 112,90 tl yapıyor bu fiyattan % 25 indirim ayrıca yapılıyor doğrumu

ben 1 ay ücretsiz 11 ay 600 tl üzerinden yeni sözleme yaptım 1 ay ücretsiz kullandım ama şubat ayı güncel faturam 600 tl üzerinden % 25 indirim değil görünüyor 471 tl üzerinden % 25 indirim oluyor 353,50 tl faturam olacak

paket değiştirmeyen arkadaşlar ise 500 tl üzerinden % 25 indirim ile 375 tl fatura gelmiş

demekki engelli üyelerde bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 10 Şubat 2026; 12:34:2 >

İZMİRLİYİM.
  • derya78 kullanıcısına yanıt

ama siz taahhüt verdiğiniz için 11 ay ne ödeyeceğiniz belli.

500 tl taahütsüz kalanlara bir kaç sonra tekrardan tarife fiyat güncellemesi yapabilirler o zaman da sizin şu an ki taahhüt verdiğiniz kampanya açık olmayabilir.

Zaten sektörde taahhütlü çok az firma kaldı, TTNet(18 ay) - Tsol sadece kendi fiberinde(12 ay data da) - Vodafone(12 ay) - Kablonet - (bir kaç tane daha var tek tük)

Önümüzdeki yıl tt toptan port ücretlerine 2 defa zam yapacağı için kendi fiberi dışında kimse taahüt sunmayacak bile belkide

bölgesel fırsat kampanyasına geçtim türk telekomda 2025 aralık ayında. modemi iade ettim sonra ipv6 tanımlama vs olmayınca ücretsiz modem verdiler. 1gbit hız aldım 24 ay 630 tl ödücem :)

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.