Şimdi Ara

“Enflasyonla Topyekün Mücadele” kapsamında GM 9 Pro’ya %25 indirim geldi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç fena değil.. fiyat olması gereken seviyeye yeni gelecek..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GM 5 Plus'ta yaptıkları rezillikleri unutmadık, adam akıllı yazılım desteği bile veremediler Android one olmasına rağmen, bu saatten sonra istediği kadar çırpınsın GM devri bitti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

O fiyatı gene vermem ederi 999 tl.
    o paraya işlemcisini bile alamazsın.
  • Desenize,o zaman elin Çinlisi bile bizi bizden daha çok düşünüyor.
    Slogan bile yapmacık samimiyetsiz ,bakarmısın, yersen "Enflasyonla topyekün Mücadele" duyan da savaşa katılıyoruz sanır.GM 9 PRO yu satamadık demiyor da, fiyatı indi,bütün dertler bitti.

Enflasyonu bahane edip bu fiyatlara satacaksan zaten ,rakip yabancı menşeli markalarla mücadele edemeyeceksen ya bu işe yerli diye hiç girme, ya da en başından avantajlı tercih edilebilir fiyata sat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 29 Ekim 2018; 11:29:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sat 1999 TL'ye millet alsın. Çıktığı zamandan beri dolar %20 düştü, elbetteki fiyatlara yansıyacak. Satamamanın da etkisi var tabi. GM'ye 2900 lirayı çomar bile yatırmaz.

Halen yüksek bekleyin biraz daha.
  • Frost05 kullanıcısına yanıt
    Resim açılmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslonoto denen lastikci alır bunu

Geçen gün yerli marka goygoyu yapıyordu burda.

Bu tip markaları destekliyorum ,"keriz sogusleme" görevi görüyor neticede

• Pocofone f1 290 usd yurtdisi vergiler dahil..bizde 3.500 civari..bu telin edecegi tas catlasa 220 usd....oda tas catlasa 1500tl....max...ustu haram...

• quote:

Orijinalden alıntı: DARK KING

aslonoto denen lastikci alır bunu

Geçen gün yerli marka goygoyu yapıyordu burda.

Bu tip markaları destekliyorum ,"keriz sogusleme" görevi görüyor neticede
    Venüs de dahil buna.
    Venüs diyip geçmeyelim,yerli bahanesi ile yüksek kâr marjın dan dolayı,venüs eline verilmiş tipleri görünce, hak vermemek elde değil.
    Netice de şunuda unutmayalım, herkes sen ben gibi ,telefon segmentine bukadar kafa yorup ,işlemcisin den,devresinin en ince ayrıntısına kadar hatim edip, vereceği paraya değip değmeyeceğine bakmıyor.Ya da bakamıyor.

Samsung ,Apple kıyasına girip fiyatına bakıyor, Tipine bakıp,üç aşağı beş yukarı aynı diyip biraz da ballandırılınca alıp geçiyor çoğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 29 Ekim 2018; 12:4:34 >
  • aynı özelliklerde hatta daha iyisi olan mi note 3 1580 tl ye almıstım ...

• Kendilerini akıllı teknolojik milleti ise aptal gören bir fiyatlandırma ile gelinen yol bu. Ne yazık ki Trde işyeri sahipleri nedense hep böyleler yıllardır. 1 liralık şey önce 5lira bazı kekler gider alır milli diye her 5e satılanla 4tl yi ileriden kurtarma artık 5ten gitmeyince önce 4 olmassa 3 olmassa 2 en sonunda 1e satmak yerinede iş yerini kapamak.... ne devlette iş var.. nede iş verenlerde... bu halimizin sorumluları bunlar... millettede işyok çünkü ses yok.. birlik yok... sorgulama yok.. millet hep sorgulanan/fare modun da... hakkını söke söke almak yok... bir baş eğmişlik var... böyle milletlerin devletlerin sonu ne yazık ki bellidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 29 Ekim 2018; 13:46:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NemesiS_81

GM 5 Plus'ta yaptıkları rezillikleri unutmadık, adam akıllı yazılım desteği bile veremediler Android one olmasına rağmen, bu saatten sonra istediği kadar çırpınsın GM devri bitti
    Discovery'den beri aynı muhabbet devam ediyor. GM devri bitmez. Adamların alıcı kitlesi oluştu bile.

• ilk çıkıştaki anakonuya da yazmıştım. sd660 lı bir telefon+ GM olması ve elde verdiği his= 1999TL olmalıydı diye. şimdi yavaş yavaş düşürüyorlar satamadıkları için.
  • Bindirimdir o bindirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

Bildiğim kadarıyla Google Camera2API'ını sadece Pixel telefonları için açıyor, diğer telefonlarda root vs gerekiyor. Bu API açık olmazsa HDR+ çalışmıyor.
    Ozaman android one diye google camera koymaması ve kendi kamera yazılımını koyması lazım. En azından sözleşme gereği koyamıyor ise play store dan yayınlayabilir.

Android one telefon üreten bazı firmalar kendi kamera yazılımını kullanıyor diye biliyorum. Xiaomi gibi.

• Vurup öldürmeyin, bünyesinde yüzlerce kişi çalışıyor.

Onlarca aile buradan geçiniyor.

• Arkadaşlar bu telefonu görünce sormak istedim kız kardeşe telefon alacağız

Huawei mate 10 lite mı alınır yoksa bu telefon mu?

Gm9 pro 250 lira falan daha pahalı değer mi sizce? çokta farkları yok gibi ama bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 29 Ekim 2018; 14:34:31 >
  • Ha şöyle yola gel.Ama bir %25 daha düş.O zaman düşünürüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O telefonu almam zaten

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.