Şimdi Ara

ENES BATUR HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze Merhaba bugün size Enes Batur hakkında konuşacağız
    Tarih: 8.9.2016 Saat: 10:00 Abone sayısı: 2.130.600 Şimdi güzel bir izlenmesi var.Bu youtuberin 1 Günlük videosu 1M İzleniyor. Arada sırada 2Mde oluyor.Ancak bu adamı Neden Canlı yayınlarında az izleniyor anlamış değilim.Size kanıtını atardım ancak geçmiş yayınlarını siliyor.Ortalama 1 yayını 2K kişi izliyor evet burada bir sorun var.Nasıl olurda 2M abonesi olan bu arkadaşı 2K kişi izler.Burada aklımız direk bot konusuna gidiyor.

    Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Enes Baturun canlı yayın profili(Twitch) :https://www.twitch.tv/enesbatur/profile Twitchi takip edenler bilir ne kadar izlendiğini







  • yanlış anlama ben enes batur'u savunmuyorum ama bot olduğunu hiç sanmıyorum . 10 yaşında kuzenim var geçen parkta oynarken yanında oturuyordum sokaktaki arkadaşlarının hepsi nerdeyse enes batur izliyor onun videolarını konuşuyorlar onun esprilerine gülüyorlar onun ettiği küfürleri de örnek alıyorlar ne yazık ki . nerdeyse 7-15 yaş arası bilgisayarı olan bütün çocuklar enes batur izliyor . canlı yayında az izleyici olmasının sebebi de çocukların twitch'e kafası yetmediğinden kaynaklanıyor olabilir :)
  • Arkadaşın dediği gibi şebeklik yapa yapa takipçi kastığı için, takipçilerinin ıq veya yaşından dolayı twitche aklı yetmiyor olabilir.
  • bu cocuk aylık 50bin falan kazanıyomus dogru mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.