Şimdi Ara

Enerji İçin Ne Tüketmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulum tam gün.Sabah 06:30'da kalkıyorum okul için, eve en erken 16:00'da gelebiliyorum.Haftanın 2 günü de dershanede etüt var.Haftasonları da dershane var ve günlük en az 10-15 dk. tekrar yapıp 50-100 soru çözerek başlamam gerek.Fakat okuldan veya dershaneden eve geldiğim gibi bir çok gün kendimi yatağa atıyorum.Geceye doğru uyandığımda da pek dingin olmuyorum.

Doktora gitmeyi düşündüm ama doktora gittiğimde bana sağlıklı bir liste yerine balık yağı gibi ilaçlar önerecek.Sizin tavsiyeleriniz var mı kendimi halsiz hissetmemek için ?

• Kilon biraz fazlaysa, o da yapıyor olabilir halsizliği.

Eve gelince soğuk bir duş belki uyandırabilir. Yanında bir de kahve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacanoral

Kilon biraz fazlaysa, o da yapıyor olabilir halsizliği.

Çok doğru ama ben duş alınca daha beter uykum geliyor. kahve öyle değil gerçektende uykunu açıyor fakat fazla aşırısı içince bir süre sonra kahvede uykuyu açmıyormuş gittiğim doktor bana öyle demişti. Uykunu açmak için elmayı sana öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cureshat -- 16 Ekim 2010; 20:24:57 >
  • aynı sorun bende de var aslında bi halsizlik,bi iştahsızlık hiç birşey yapasım gelmiyor bende araştırıyorum ama çözüm bulamadım psikolojik bişey diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacanoral

Kilon biraz fazlaysa, o da yapıyor olabilir halsizliği.

Aksine kilom normalin altında.Başka zaman her an hareketli olurdum okul çıkışlarında bile hiç yorgunluk hissetmeden yürürdüm.Şimdi o enerjinin bittiğini hissediyorum.

Bal süt muzu deneyeceğim aklıma geldiği iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PorsukUR -- 16 Ekim 2010; 21:04:53 >
  • Burdan birşey söylemek pek doğru olmaz. en iyisi doktora görünmen bence. doktora gitmek istemiyorsan vitamin hapı kullanabilirsin. Enerji içeceklerini düşünme bence.
  • Hocam, aktarlara falan sor istersen. Enerji verici, canlandırıcı bir şey vardır illa ki.

İlaç kulan? Hap şeklinde. Modiodal. Bir gözat, işine yarayabilir. Dikkat açma üzerine bir ilaç. Ama uykuyu da alt ediyor. Canlandırıyor vs.

Ekleme:

@PlusC
    Hocam, evet kahve de durduramaz bir süre sonra. Vücut alışır çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 16 Ekim 2010; 21:36:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sanırım 12. sınıfsın Allah sabır versin geçen sene ne çektik bizler yaa.

Vallahi ben uyurdum gece kalkıp çalışırdım ve rocco'nun dil aldı ferahlatıcısından kaç kutu bitirdiğimin haddi hesabı yok. Bu sene bile naneli sakız çiğniyorum işe yarıyor dene bence.
  • ÖSS' ye hazırlandığım sene balık yağı hapı ile B vitamini hapı kullanıyordum. Son derece faydasını gördüm. Balık yağı hapından da bir şüphen olmasın, kokmuyor ve ağızda kötü bir tat bırakmıyor.
  • enerji
  • Enerji içeceklerini denemem zaten.Zamanında içmiştim (enerji için değil, denemek için), hiç bir yararını göremedim.

Çoğu gece kahve içerim.Ama uyumamak için değil keyif için.1 fincan Türk kahvesi + sigara.Uyku için pek yararını göremedim.Nescafe Strong (yeşil paketteki 3'ü 1 arada) işe yarıyor ama biraz.

Aktarlara gidersem bana 40 farklı şey söylerler.Son olarak sürekli yanımda meyve ve yemiş bulundurmayı düşünüyorum.Pek işe yaramaz ama bakalım.Her gece de ballı sütlü muz yaparım.

Yok 11. sınıfım.Ama bu seneden başlamak gerek malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.