Şimdi Ara

ENERJİ İÇECEKLERİNDE ALKOL VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
42.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben içtim ama namazda kılıyom şüphe kaldı içimde sizce varmı cidden ?

redbul bide burnda mı yok sadece ?

kendi sitesinden alıntıdır:

RED BULL® ENERJİ İÇECEĞİ’Nİ ALKOLLE KARIŞTIRABİLİR MİYİM?

Red Bull® Enerji İçeceği alkolsüz bir içecektir; ancak, bazı tüketiciler onu farklı alkol türleriyle karıştırmayı seviyor. Biz Red Bull® Enerji İçeceği’ni alkolle karıştırılabilecek bir içecek olarak tanıtmıyoruz, çünkü bu, Red Bull® Enerji İçeceği’nin, reklamı yapılan olumlu etkilerine zarar verebilir.

RED BULL® ENERJİ İÇECEĞİ HELAL MIDIR?

Red Bull® Enerji İçeceği helaldir. Cape Town’daki İSLAMİ HUKUK KONSEYİ’nden İmam Y. Harris tarafından onaylanmıştır. Buna dair bir sertifika verilmeden önce üretim yeri ve içindekilerin menşeyi Konsey’in resmi bir yetkilisi tarafından incelenerek kontrol edilmiştir.

http://www.redbull.com.tr/cs/Satellite/tr_TR/Red-Bull-Enerji-%C4%B0%C3%A7ece%C4%9Fi/Products/011242776477957#/product-Sıkça-Sorulan-Sorular

BU YAZILANLAR NE KADAR DOĞRU ?

• Karıştırmakta şunu kast ediyor başka bir alkol ile kokteyl yapmak atıyorum bira ile karıştırıp kafaya dikiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21
    RED BULL® ENERJİ İÇECEĞİ HELAL MIDIR?

Red Bull® Enerji İçeceği helaldir. Cape Town’daki İSLAMİ HUKUK KONSEYİ’nden İmam Y. Harris tarafından onaylanmıştır. Buna dair bir sertifika verilmeden önce üretim yeri ve içindekilerin menşeyi Konsey’in resmi bir yetkilisi tarafından incelenerek kontrol edilmiştir.
    Gözüme çarptıkdan sonra gerisini okumadım.
  • ama burdada başka diyolar.... bana bağımlılık yaptı.... ama dinime de düşkün biriyim neetcem ben şimdi

www.gidaraporu.com
    Gıda Raporu - Yediklerimiz İçtiklerimiz Helal mi?
    http://www.gidaraporu.com/enerji-iceceklerinde-sasirtici-fetva_g.htm

tıklaaaaaaaaa

• hocam azcık mantıksal düşünsek zaten günah olmayacağını anlayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

hocam azcık mantıksal düşünsek zaten günah olmayacağını anlayabiliriz.

cidden değilmi ?
  • kutunun arkasında yazmıyomu alkollumu alkolsuzmu oldugu ala ala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Etil alkol ne ile içilir
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim orada jaguar var içinde yanlış hatırlamıyorsam içinde %12 vodka karşımı var rus enerji içeceği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manas22 -- 7 Temmuz 2012; 1:59:58 >
  • Ekmekte, turşuda, bozada, zeytinde, beklemiş meyvelerde... Fermantasyonun olduğu yerde alkol mutlaka olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

hocam azcık mantıksal düşünsek zaten günah olmayacağını anlayabiliriz.

cidden değilmi ?

estafurullah aşağılamak gibi bir amacım yoktu.

pek din adamı sayılmam. alkolun günah olmasının sebebi keyif verici madde olması. o saydığın enerji içeceklerinin içindekiler kısmında alkol yoktur herhalde böyle bi konu açtığına göre. bu da demek oluyor ki varsa eğer %0,0000001 gibi bi oranda vardır(geçen gün kolayla ilgili tartışmalar da vardı ordan biliyorum bu olayı). ben hiç red bull içeyim kafa olayım diyen birini görmedim ki içmesi için 200 litre falan tüketmesi gerek sanırım kafa olmadan kafein komasına girer yani

d.n : bu oranda alkol bir çok meyvede sebzede sirkede, yoğurtta ayranda falan da varmış biraz araştırdım.

son olarak müslümanlıkta önemli olanın niyet olduğunu biliyorum.

onu içmendeki amaç kafa olmak veya alkol kullanmak değil anladığım kadarıyla o yüzden için rahat olabilir.

• Ben yok diye biliyorum ustundede alkollu icicek yazmiyor ama bi arkadas var dedi burn ictim simdi var mi yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.