Energy Take 5.1 aldim. Subwooferum oldugu icin icinden cikan subwoofera ihtiyacim yok. Kutusunda hala, hic acilmadi. Bu yuzden takimla gelen subwooferini satiyorum.
8" Injection-molded woofer with patented Ribbed Elliptical surround suspension for greater output & lower distortion 200 watt Dynamic / 60 watt RMS custom matched amplifier for clean and deep bass down to 33hz Rigid, low-distortion MDF enclosure with elegant High Gloss Black Finish Variable Crossover and phase control to blend with any speakers, low-level & speaker level inputs for connection to any receiver, amplifier or TV Down-firing, front-ported design for maximum impact in a compact packageSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
öncelikle satışınız hayırlı olsun ama çok pahalı oldugunu söyleyeyim..verdiğiniz amazon adresinde 328$ görünüyor ama bu en pahalı olan..altta bu ürünü satan 4 amazon mağazası daha var en ucuz 249$a satılıyor yani bugünkü kurla 437 TL ..Amazon harici araştırınca futureshop.ca 'da 229$a satıldığını görüyoruz o da 402 TL yapar..Ayrıca bu subwoofer energy'nin alt serisi ve hiç tutulmamış,2007 nin ortasında discontinued olmuş yani üretimi durmuş bir model..şu anda satılanlar depolarda kalmış olanlar..yani 890TL fiyat istemek, 700e kullanılmışı satılıyor falan demek kafa karıştırıcı oluyor..4 sene önce üretimi durmuş cihaz sıfır olabilir ama böyle insafsız rakamlar istemek ayıp oluyor
2 sene önce Extreme Audio'dan almış oldugum ama hiç kullanma fırsatımın olmadığı sıfır kutusunda REL Audio subwooferımı geçen ay 850 TL.ye zor sattım..ki subwoofer dünyasının mercedesidir,hem cinema hem stereo'da kullanılan audiophilelerin tercihi tek üründür..ürününüzü aşağılamak gibi olmasın ama REL yanında sizin sub renault12 falandır..üstelik sattığım Rel 100W rms güce sahipti ve alt frekansı 25Hz.den başlıyordu..sizin energy 33 Hz.e kadar inebiliyor ve rms gücü 60W .. 15 m2 odayı ancak besler,25 m2 bir salonda yok olur gider..Malınızı tabiki satın ama abartmayın lütfen