< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
endüstri mühendisliği de iyimiş

-
-
:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mckinsey
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 aya ordayim
gidersen bana cigkofte ısmarlar nusıb
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cidden iyi mi lan? Herkes middle manager olmaya çalışıyo gibi geliyo bana burda (odtü ie)
Mckinsey falan iyi hoş ama adamlar hayvani GPA istiyor ve iş temposu baya yüksek diye biliyorum. Hem iş hem de parası güzel ama.
Bu bölümde insanların yönetici olma hevesini anlamıyorum. Sadece yatarak para alacağını sanıyor herkes ama insanlarla uğraşmak teknik işlerle uğraşmaktan çok daha zor bence. Optimizasyon/manufacturing gibi alanlara yönelince de para kazanma potansiyeli aşırı düşüyor sanki. Yorum yapabilecek var mı başka?
-
bilemiyorum altan ben sevmiyorumda seveni çok
-
Kosaboun endüstri tavsiye ederim
Seneye geliriz belki 2 grad level ders alip akademiden soğudum bi anda
bi daha karıları taciz etmeyeceğine allah kuran bacın anan üstüne yemin edersen bira da ısmarlarım
Abi trainee programları var anlaştık bakalım bi süre takılcam baya da istiyodum zaten ii olcak gibi ufak bi dolar bütçesi de çözdüler
Eeci alıyolar mıymış trainee olarak bir arkadaş soruyor da 👉👈
seni stanforda alalım boşver mckinseyi
-
Akademinin de metropol olmayan yerlerin de Allah belasını versin bizim gidebiliceğimiz 2 yer var biri ucla biri nyu malesef
nyu'da phd yapanlar wall streete gidip milyon dolarlarla oynuyomuş doğru mu
-
5 yıla onaylayabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bi daha karıları taciz etmeyeceğine allah kuran bacın anan üstüne yemin edersen bira da ısmarlarım |
Cidden iyi mi lan? Herkes middle manager olmaya çalışıyo gibi geliyo bana burda (odtü ie) Mckinsey falan iyi hoş ama adamlar hayvani GPA istiyor ve iş temposu baya yüksek diye biliyorum. Hem iş hem de parası güzel ama. Bu bölümde insanların yönetici olma hevesini anlamıyorum. Sadece yatarak para alacağını sanıyor herkes ama insanlarla uğraşmak teknik işlerle uğraşmaktan çok daha zor bence. Optimizasyon/manufacturing gibi alanlara yönelince de para kazanma potansiyeli aşırı düşüyor sanki. Yorum yapabilecek var mı başka? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X