Şimdi Ara

Endüstri Mühendisiyim Soruları Alayım | 2 Yıl Tecrübe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
5
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

Ben de Sakarya düşünüyorum. İş bulman zor oldu mu? Ya da onlar mı seni buldu? Okumaya değer bir üniversite mi? Kafamda deli sorular yarın sınav var hala karar veremedim.

okul bazi muhendisliklerse fark etmiyor duzce kirsehir karabuk sakarya vs.. ama endstride onemli olabilir bilgisayar muh gibi kendini tekil olarak gelisiremeyebilirsin ing gelistirmeye bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endüstri mühendisliği bitirmesi kısmen kolay bi bölüm. dersler sözel ağırlıklı. şahsen ben hiç kitap yüzü açmadan ders çalışmadan sadece sınavdan sınava okula girerek okulu 1.5 sene uzatarak mezun oldum.
    bitirip işe girme gibi bi hayaliniz varsa işiniz şansa kalmış sizi bilmem ben şansa inanmıyorum.
    işsiz mezun bolluğu var endüstri mühendisliğinin tam belirli bi alanı yok alanının geniş olması avantaj gibi görünsede aslında büyük bi dezavantaj. bide daha siz girip okuyacaksınız askere gidip geleceksiniz. 5-6 seneye kim öle kim kala. eğer benim gibi elde diploma bulunsun mantığıyla okuyacaksınız mühendislikler içinde en ideal seçenek.
  • Biri endüstri mühendisi olmak için nasıl donanımlara/yeteneklere sahip olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahane94

Torpille gidin galiba. SAkarya gibi dandik bir üniversitenin bölümünden %100 Türkçe ile mezun olmuşsun. Bu şartlarda bireysel başvuruyla iş bulman mümkün değil. Torpille bulmuşsun biraz da torpilleri anlat bize dinleyelim

özgüven eksikliğinde yazılmış yazılardan biri, ingilizce iyi değil dediysek te o kadar da değil. %100 olabilir 2 yıl kursa gittim ayrıca kendi çalışmalarım da var ama yine de gidip biriyle uzun uzun ingilizce tartışamam ama dandik dediğin üniversite değil insandır. He İtü odtü bitiyorsan etiketin olur onu zaten yukarıda açıkça yazdım.

Ailem ve akrabalarımın hepsi memur, ailedeki ender mühendislerden biriyim ayrıca hak hukuk dediğim şeylere önem veririm kendi alın terimle girdim torpil dinleyeceksen yanlış yerdesin.

• Kendine mühendis diyor ya neymiş ailedei tek mühendismiş endüstri mühendisi mühendismi olum işletmecisiniz işte

@bahane94 bu adamı niye eksilediniz yalanmı söylemiş adam
  • Hocam işssiz kalıyor diyorlar endüstri mühendisleri bende düşünüyorum ama sence de öyle mi ? Devlete girdiğinde ne kadar maaş ve ne sektörde çalışıyorsun ?
  • Ben Endüstri mühendisliği kadar ne olduğu belirsiz bir meslek görmedim. Adamların ne oldukları bir kere belli değil. Ev arkadaşım mezun oldu, efsane bir ingilizcesi vardı ama, adam direkt çok çok iyi bir şirkette işe başladı. Toefl dan sanırım 90 civarı bişey aldı ve 4 5 kez yurtdışı deneyimi var. Yöneticilik kabiliyeti üst düzey zaten. Ses tonu vs yaptırım gücü vardı. E hal böyle olunca, bu adam kıytırık bir üniversitenin işletme mezunu olsa ne olacak? Yine iyi yerlerde yönetici konumlarına gelecek. İngilizce ana dili gibi. Aksan desen mükemmel, iş bitirme yüksek. Yani anlamadığım nokta şu, bu mühendislik dalının imza yetkisiyle sanırım gelinmiyor bir yere. Pısırık, iki lafı bir araya getiremeyen, dili olmayan, her şeye tamam abi çeken bir adam 4,00 la bu bölümü bitirse ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechanicsSolid -- 13 Ağustos 2015; 22:45:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.