Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Endgame gear xm2we kablosuz mouse Satın Al 3 Temmuz 2023 14:39 1 1 Endgame gear xm2we kablosuz mouse 28.04.2023 tarihinde alınma, bir buçuk ay kullandım. connect game faturalı garantili. Kutusu içeriği eksiksiz. Her hangi bir sorunu mevcut değil, sadece sol click en geriden basarsanız çok nadir bi tık sert oluyor anlık oda normal kullanımda olmuyor, hissetmezsiniz kendim farkettiğim için yazıyorum. Skatezleride xtrfy m4 skatezi vardı elimde onunla değiştim, ek olarak yanında xm1 skateside veriyorum wraith hoverpad 2. Kendi skatezlerini büyük olduğu için beğenmemiştim, böyle daha iyi oldu. Fiyat : 1200 TL pazarlık düşünmüyorum Endgame mpj890 mousepad bunuda 2 hafta kullandım sorunsuz fiyat 400 buda son Gmk prepress keycap seti bunada 500 tl istiyorum aşağıda tuşlar mevcuttur Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DeepCool AK500 Digital - Phanteks M25 14 CM Fan 3lu set PBT Klavye Tuştakımları - Keycaps Satıldı [SATILDI] Razer Deathadder V3 Kablolu, SS Bungee, Klasse Uniq MousePad
mouse satıldı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DeepCool AK500 Digital - Phanteks M25 14 CM Fan 3lu set PBT Klavye Tuştakımları - Keycaps Satıldı [SATILDI] Razer Deathadder V3 Kablolu, SS Bungee, Klasse Uniq MousePad