Şimdi Ara

[SATILDI] Endgame gear xm2we kablosuz mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Endgame gear xm2we kablosuz mouse
    28.04.2023 tarihinde alınma, bir buçuk ay kullandım. connect game faturalı garantili. Kutusu içeriği eksiksiz. Her hangi bir sorunu mevcut değil, sadece sol click en geriden basarsanız çok nadir bi tık sert oluyor anlık oda normal kullanımda olmuyor, hissetmezsiniz kendim farkettiğim için yazıyorum. Skatezleride xtrfy m4 skatezi vardı elimde onunla değiştim, ek olarak yanında xm1 skateside veriyorum wraith hoverpad 2. Kendi skatezlerini büyük olduğu için beğenmemiştim, böyle daha iyi oldu.

Fiyat : 1200 TL pazarlık düşünmüyorum

[SATILDI] Endgame gear xm2we kablosuz mouse [SATILDI] Endgame gear xm2we kablosuz mouse [SATILDI] Endgame gear xm2we kablosuz mouse [SATILDI] Endgame gear xm2we kablosuz mouse [SATILDI] Endgame gear xm2we kablosuz mouse [SATILDI] Endgame gear xm2we kablosuz mouse [SATILDI] Endgame gear xm2we kablosuz mouse

Endgame mpj890 mousepad bunuda 2 hafta kullandım sorunsuz fiyat 400 buda son
    [SATILDI] Endgame gear xm2we kablosuz mouse [SATILDI] Endgame gear xm2we kablosuz mouse

Gmk prepress keycap seti bunada 500 tl istiyorum aşağıda tuşlar mevcuttur [SATILDI] Endgame gear xm2we kablosuz mouse [SATILDI] Endgame gear xm2we kablosuz mouse
    [SATILDI] Endgame gear xm2we kablosuz mouse
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• mouse satıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.