Bildirim
Endemik YGS FEN 15 Deneme Netleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kaliteli deneme ösym seviyesinin üstü,kimyada eksik konuları halledersen 32-35e sabitlersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starixa -- 17 Eylül 2017; 14:32:15 >
Kaliteli denene o, netlerin iyi.Kimyaya çalış eksik bırakma full yaparsın zaten. Ygs feninden daha zor bu deneme.
Kaliteli deneme o, netlerin iyi.Kimyaya çalış eksik bırakma full yaparsın zaten. Ygs feninden daha zor bu deneme.
Güncel
Hocam benimde o civar geliyo 30.25 33 32.30 32.75 5 deneme çözdüm mezunum _____________________________ &#8220;Benim kahramanlarım hayallerini hiçbir şeye satmayan kişilerdir.&#8221;
Mustafa Kemal Atatürk -
Hocam ben o denemede 36nın altına düşmüyordum ygs 39-1 geldi 1y ım da işlem hatası yapmışım yani demek istrdiğim full istiyorsan 36nın üzerine çıkmalısınız
Genel olarak yanlışlarınız nerden hocam hedef nedir?
+35net istiyorum hocam önerin var mıdır?
Hocam fizikten başlayalım elinize alıyorsunux bir tane fizik soru bankasını asla ve asla yardım alamdan her çözümü kendiniz öğrenerek çözüyorsunuz eksen ygs güzeldir bir de femin ygs lys beyaz kapak soru bankası vardır bu da sağlamdır lysde olan konuları lyssi ile bitiriyoruz. Fem simetri lys konu anlatımlı kitapda sağlamdır. Kimya için palme çözmeiniz yeterli olacaktır zaten basit olacak biyoloji için konunun mantığını anlamanız çok önemlidir her şeyde bu neden böylr nasıl olmuş sorusunu sorun ve sistemleri ygs öncesinde de çalışın
Hocam fizikten nihat bilgin ve 40denemesini çözdüm artık fizikten 1 2 yanlış geliyor beyaz femde elimde var yıl içinde çözmeyi düşünüyorum.
Biyoloji de genelde ful geliyor palme a güvender çözdüm beyaz fem çözüyorum.
Tek sıkıntı kimya palmenin yanına bir de deneme kitabı çözsek garantiye almış olur muyuz hocam?
Hocam gidin kimyadan lys kitabı bitirin çıkmış denemelerle fen denemeleri ile rahat halledilir ygssi
kimyanın son konusuna çalışmamıştım yani sabun deterjan vs önemli yerlere çalıştımda bu denemede bazı ürünlerin kodlarını filan sormuş porselen seramik filan oralardan yanlış çıkıyor 1 tane garanti onun dışında tekrarladığım yanlışlar yok yani biyolojiden filan bitki biyolojisi ve sistemler tam değil yine denemede soruları var bu konularında , onlar da gidiyor öyle işte hedefte tıp _____________________________ &#8220;Benim kahramanlarım hayallerini hiçbir şeye satmayan kişilerdir.&#8221;
Mustafa Kemal Atatürk -
Eyvallah
Palme 20liyi ne zaman çözmeyi düşünüyorsun hocam
Ben yayın denizi hız ve renk denemesi aldım 25'li soruları süper sözel hepsi ama baya zor geldi onu bıraktım sonra çözecem endemik aldım endemikten sonra palmeye geçeceğim yayın denizi hız ve renk de mutlaka al ama en son çöz _____________________________ &#8220;Benim kahramanlarım hayallerini hiçbir şeye satmayan kişilerdir.&#8221;
Mustafa Kemal Atatürk -
Bu denemenin kimyasında saçma sapan sorular var mesela katkı maddelerinin kodlarını falan sormuş E590 gibi oluyo ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband 4.0 -- 17 Eylül 2017; 20:21:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam müfredatta var ama çok gereksiz şeyler bütün yanlışlar kimyadan nerdeyse.
Ösym ninde düşük de olsa sorma ihtimali var mecbur çalışacaz
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- mühendislikten tıpa yatay geçiş var mı
- açı okulları hangi cemaatin
- dus kazanınca ne oluyor
- 2010 üniversite taban puanları ve başarı sıralamaları
- iyonik bağ sağlamlığı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt