Şimdi Ara

Endemik Yayınları vs Yüzdeyüz Yayınları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Agalar sizce hangisini alıyım ikiside çözümlü(Trigometri Limit Türev İntegral Konuları) çözenler inceleyenler yardımcı olsun bi zahmet. Apotemi alıcam üstüne sizce hangisini almalıyım arada kaldım.

• yüzdeyüz hem zor hemde acayip derecede işlem hamallığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HashiramaSenju35

yüzdeyüz hem zor hemde acayip derecede işlem hamallığı

Hangi fasikülünü çözdünüz hocam ben temeli zayıf biriyim bu cümlenizden sonra endemik almayı düşünmeye başladım.
    Bide işlem hamallığı derken zor olduğu için mi yoksa sorular kalitesiz mi?
  • Temel zayıfsa endemik tercih et şimdilik hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzde yüzün neresi zor la tüm çözümleri var gayet öğretici bence sen yapamamışsın kitaba sallama bari
  • Ben apotemi bitirdim şimdi karekök lys den çözücem türevi yüzdeyüz de var bende.Şöyle söyliyim en basitinden türev alma kurallarında adam öyle bi işlem sormuşki çözümünde bile yarım sayfa.1 test 1 saatten aşağı bitmiyor hocam bence konuyu bi hallet son ay onu çözersin hızlanma ve pratik adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nrunke

yüzde yüzün neresi zor la tüm çözümleri var gayet öğretici bence sen yapamamışsın kitaba sallama bari

Elini vicdanına koy be.Apotemi kesinlikle daha orjinal soru tarzları barındırıyor ve sorularda hayvan gibi işlem yaptırmıyor.Ösym nin soruları da bu şekilde.İşlemden çok kıvrak zekayı ön plana çıkaran sorular sorar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aydın yayınları geometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

Temel zayıfsa endemik tercih et şimdilik hocam.

Endemik iyi diyosun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: HashiramaSenju35

quote:

yüzde yüzün neresi zor la tüm çözümleri var gayet öğretici bence sen yapamamışsın kitaba sallama bari

Elini vicdanına koy be.Apotemi kesinlikle daha orjinal soru tarzları barındırıyor ve sorularda hayvan gibi işlem yaptırmıyor.Ösym nin soruları da bu şekilde.İşlemden çok kıvrak zekayı ön plana çıkaran sorular sorar

Aynen hocam herkes apotemiyi övüyor. Gerçekten kaliteli bi kitapmış ben en iyisi endemik alıyım apoteminin yanına
  • Mavizer78 kullanıcısına yanıt
    Ben de endemik kullandım, açıkçası konuyu yüzeysel olarak bitirip daha üst bir kitaba hazırlanmak için ideal. Trigonometri kitabını bitirmiştim, yaklaşık 3-4 günde daha zor soruları çözebilecek hale gelmiştim açıkçası. Aynısı integral kitabı için de geçerli.

Ama diyorsan ki konuyu bitirdim, tekrar yaparken kendimi zorlamak istiyorum kesinlikle apotemi özellikle Türevini öneririm, harika bir kitap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F9092F00C -- 3 Nisan 2017; 20:29:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatSunTzu99

Ben de endemik kullandım, açıkçası konuyu yüzeysel olarak bitirip daha üst bir kitaba hazırlanmak için ideal. Trigonometri kitabını bitirmiştim, yaklaşık 3-4 günde daha zor soruları çözebilecek hale gelmiştim açıkçası. Aynısı integral kitabı için de geçerli.

Ama diyorsan ki konuyu bitirdim, tekrar yaparken kendimi zorlamak istiyorum kesinlikle apotemi özellikle Türevini öneririm, harika bir kitap.

Apotemiğide endemiğide alıcam hocam
  • ben apotemiye laf atmadım ki nereden çıkardın onu sadece yüzde yüz senin dediğin gibi değil dedim
  • quote:

ben apotemiye laf atmadım ki nereden çıkardın onu sadece yüzde yüz senin dediğin gibi değil dedim

Yüzdeyüz alınır mı sizce hocam iyi kötü yanlarını sayar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavizer78 kullanıcısına yanıt
    hocam tamamı çözümlü öncelikle ve sorular aşama aşama yani kolaydan zora doğru nerdeyse tüm soru tiplerini barındırıyor ne çok zor ne çok kolay seviyesini tutturmuş bir yayın kötü yanı ise çözerken yorulabilirsiniz bazı soruları uğraştırıcı
  • Yalnız yüzdeyüz integralin tamamı çözümlü değil ona göre al hocam kitabı. Sadece konu anlatımdan sonra 1 2 test olur ya onlar çözümlü. Konuyu kavramak için 7 8 test var diyelim onların çözümü yok. Türevi tamamı çözümlü ancak integrali yetiştiremediler sanırım o yüzden hepsini çözmemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukylm34

Yalnız yüzdeyüz integralin tamamı çözümlü değil ona göre al hocam kitabı. Sadece konu anlatımdan sonra 1 2 test olur ya onlar çözümlü. Konuyu kavramak için 7 8 test var diyelim onların çözümü yok. Türevi tamamı çözümlü ancak integrali yetiştiremediler sanırım o yüzden hepsini çözmemişler.

Bunu söylemeniz çok iyi oldu sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.