Şimdi Ara

Endemik Problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
6.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Endemik Problemler: Tanımı ve Etkileri

Endemik Problemler Nedir?

Endemik problemler, yalnızca belirli bir bölgeye veya gruba özgü, yaygın ve kalıcı zorluklardır. Bu problemler, söz konusu bölgeyi veya grubu önemli ölçüde etkileyebilir ve çözümleri genellikle karmaşıktır.

Endemik Problemlerin Seviyesi

Endemik problemlerin şiddeti, etkilenen bölge veya gruba bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir. Bazı problemler nispeten küçüktür ve günlük yaşamı hafifçe etkilerken, diğerleri ciddi sıkıntılara neden olabilir ve insanların sağlıklarını, refahını ve toplumsal uyumunu tehdit edebilir.

Endemik Problemler Zor mudur?

Endemik problemleri çözmek oldukça zor olabilir. Bu problemler genellikle çok yönlüdür ve çeşitli faktörlerden kaynaklanır. Ayrıca, bu problemlerin çözümü genellikle uzun vadeli yatırımlar, sürdürülebilir politikalar ve topluluk katılımını gerektirir.

Endemik Problemlere Nasıl Yaklaşılır

Endemik problemlere yaklaşırken, kapsamlı ve çok yönlü bir yaklaşım benimsemek esastır. Etkilenen bölgenin veya grubun ihtiyaçlarını dikkatlice değerlendirmek, ilgili paydaşları dahil etmek ve kanıta dayalı çözümler geliştirmek önemlidir. Ayrıca, çözümlerin sürdürülebilir olmasına ve uzun vadeli etkilerinin göz önünde bulundurulmasına dikkat edilmelidir.

Endemik Problemler Hakkında Yorumlar

Endemik problemler, olayın ayrıntılarına ve bağlamına bağlı olarak değişebilen karmaşık zorluklardır. Bu nedenle, bu problemler hakkında genel yorumlar yapmak zordur. Her bir endemiğin kendine özgü özellikleri ve çözümü için benzersiz bir yaklaşım gerektirmesi önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • You tube da hangi Kaynak adlı kanaldan inceleme videosunu inceleyebilirsin işine yarayacaktır

• Ben çözüyorum.Bundan önce bilgi sarmal aldım,çok pişman oldum ama.Bilgi sarmaldakilerin problem sorusu olduğuna ben ikna olamadım.Hepsi mantık sorusu gibi geldi bana.Endemiğe geçince bi kendime geldim.Soruların eski tarz olduğuna bakma,sorularını beğendim hızlanmak açısından süper bence.Çok şey katacaktır sana.Üstüne apotemi çözmeyi düşünüyorum.Sende öyle yapabilirsin.
  • Genel olarak orta-zor seviye geldi bana.
  • Hocam 345 in problemler kısmından zor mudur ben de almayı düşünüyordum da

• abicen kullanıcısına yanıt
    O kadar değil hocam orijinal testler ve son osym testi hariç kolay endemik cidden problem kitabı olmuş sarmal çözdüm ben de aynı tepkiyi verdim endemik kullanınca sarmal tamamen tekrarlı problem denilen şekilde olmuş yok şu gün şuysa şu gün kaçıncı vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01B0A86 -- 29 Kasım 2019; 10:7:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir deneyelim bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende cozuyorum oncesinde apotemi -acil-bilgisarmal cozmustum buda guzel zor gibi yani 8 soruluk testten 1-2 yapamadigim cikiyor

• hız problemleri ayrı bir güzel

• Bu kitabı önceden neler çözüp çözmem gerek ve kitabın çözümleri nasıl?

• Hocam endemikten önce neler çözmem lazım kitap olarak siz neler çözdünüz?

• Hocam bu kitaba neyden sonra geçilir

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Hocam bence kaf kullanıyorsan kaf üstüne karekök prob soruları bitir geç derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuow kullanıcısına yanıt
    Hocam ben apotemiden sonra hızlanmak icin süre tutup çözmek istiyorum sizce bilgisarmal mı yoksa endemik mi almalıyım

• OutOfTime47 kullanıcısına yanıt
    Bilgisarmal da birsuru deneme var her biri 10 soruluk genelde resimli yeni nesile benzer az işlem gerektiren sorar endemikte her test 8 soru çok işlemli sorular iki kitapta birbirinden cok farkli diyebilirim hizlanmak icin endemik olabilir

Hocam benim temelim vardı sadece ısınmak amaçlı çap problemler çözmüştüm.Yarım yamalak çözdüm ama.Sonra sarmal,şimdide endemik işte.
    Hocam endemik hangi kitaplardan sonra çözülmeli sizce

Apotemiden sonra olabilir

Hocam ben apotemiyi bitirdim endemiğe geçmeyi düşünüyorum sizce hangisi daha zor bir yayın?

• ikiside zor apotemi tyt ye daha yakin sorulari var endemik ygs nin sorulari gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.