Şimdi Ara

Endemik problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözen varmı? seviyesi nasıl almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • once problemlerini soru bankalarindan cozerek ortalama seviyeye getir ya da ortalamadaysan buna gerek yok , sonra apotemi coz sonra rop çöz en son cikmis sorular patlat tamamdir zaten sinavdan once denemelerde de cok pekistireceksin endemik problemler apotemi rop yaninda sonuk kalir
  • öncelikle sana hepsini çözmüş son 2 test hariç biri olarak söylüyorum bence apotemi yada roptan zor bile olabilir hele o en sondaki sorular yamultucu ama en mantıklısı endemik rop apotemi hepsini çözmek zaten hepsini azar azar çözsen bile yetişir ama soruları gerçekten kaliteli beyin kafa bırakmıo tavsiye ederim testi yırtıp attığım bile oldu
  • Hocam ben açıkçası apotemi ropdan önce cözmek icin almayı düsünüyordum. Problemlerde ciddi sıkıntı yaşıyorum hergün 25 tane felan çözüyorum sabit. Şuana yüzdeyüz ösym tarzının sonlarındayım bu kitap orta-kolay olmasına rağmen baya zorlandım diyebilirim. Çözümleri varsa apotemi roptan önce almak istedim öneriyorsanız almayı düsünüyorum apotemi ropu endemikten sonra cözerim
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.