Şimdi Ara

==ENB SERIES GRAFİK MODU== Gta V iCEnhancer GELDİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
780
Cevap
7
Favori
110.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @reisse sagol dostum ayrintili yazimin icin.2 gun oncede ben denedim 1.0.7.0 kurup icenhancer 1.3 yaptim acayip kasti pc.Gunfuz 12 ile 15 fps arasi veriyordu.Pcmin ozellikleri i5,4gbram,hd 6770m ekran karti.Ekran karti gayet iyi kasmamasi lazim diye dusunuyorum.En son oyunu tamamen silip 1.0.4.0 patch attim 45-55 fps aliyorum simdi.Simdi senin dedigin olayi yapacagimda biraz karisik geldi,sen mixlenmis halini bir steye upload edip bizle paylassan cok mi sey istemis oluruz.
    Saygilar...
  • Herkese MERHABA

Ya sayfaları inceledim ama hiç bir şey anlamadım

Bana kısaca hangi modu önerirsiniz ekran kartım HD5670 GDDR5 1 GB , İcenhancer 1.3 kurdum fakat ekran çok karanlık gece renkler berbat anlamadım.. Eksik bir şey mi yaptım?

Hangi modu kurayım ? Tam olarak söyler misiniz bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Herkese MERHABA

Bana kısaca hangi modu önerirsiniz ekran kartım HD5670 GDDR5 1 GB , İcenhancer 1.3 kurdum fakat ekran çok karanlık gece renkler berbat anlamadım.. Eksik bir şey mi yaptım?

Oyunun 1.4 yamasını kur.Ardından icenhancer klasorundekı tum dosyaları belırtılen yerlere kopayala.Goruntunun karanlık olmaması lazım.Sen buyuk ıhtımalle pc-data vs dosyalarıı uygun yerlere atmamıssındır.
  • Grafikleri geliştiren ve tamamen Türk yapımı olan bir mod paylaşıyorum.Denedim ve gayet başarılı buldum.Mod hem gta 4'te hem de eflc'de calısıyor.
    http://www.gta4-mods.com/misc/project-rage-f10477
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

quote:

Herkese MERHABA

Oyunun 1.4 yamasını kur.Ardından icenhancer klasorundekı tum dosyaları belırtılen yerlere kopayala.Goruntunun karanlık olmaması lazım.Sen buyuk ıhtımalle pc-data vs dosyalarıı uygun yerlere atmamıssındır.

Valla bir yanlışlık yapmadım indirdim dosyaları kopyaladım değiştirilsin mi diye sordu evet dedim o kadar yani , ekran kartı mı kasıyor acaba ekran acayip karanlık ve hafif donuyor ağır ilerliyor. Başka bir Mod Var Mı Realism Ya da bu 7 Gb olan modu mu deneyeyim acaba

• 1.4 yaması yuklu degılse karanlık olabılır.1.4ün kurulu oldugundan emın olun.7gb olan mod sadece kaplamaları gelıstırıyor.Isıklandırmada ve efektlerde bır degısıklık goremezsınız.Ekran kartınız nedir bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 5 Ekim 2011; 2:16:21 >
  • Ekran Kartı HD5670 GDDR5 Modeli 1GB E7500 işlemci 4 GB Ram Var sistem de
  • quote:

Ekran Kartı HD5670 GDDR5 Modeli 1GB E7500 işlemci 4 GB Ram Var sistem de

İşlemci ve ramin yeterli fakat ekran kartın bu oyun için biraz zayıf.Zayıf olsa bile bu oyunun karanlık gözükmesi için geçerli bir sebep değil.Başka bir sorun var demekki.
  • Valla @Rsan Hocam ;

dün Yine forum da Bir arkadaş Mod yapımını paylaşmış ben de onu yaptım Better City Textures , EnbSeries Falan Uyguladım Her şeyi doğru yaptım...

Şimdi Grafikler çok güzel fakat hafif bir kasma donma sezinliyorum o da demek ki ekran kartından kaynaklanıyor

İlla Ki Extreme Bir Kart alıcaz anlaşılan
  • quote:

Valla @Rsan Hocam ;

dün Yine forum da Bir arkadaş Mod yapımını paylaşmış ben de onu yaptım Better City Textures , EnbSeries Falan Uyguladım Her şeyi doğru yaptım...

Şimdi Grafikler çok güzel fakat hafif bir kasma donma sezinliyorum o da demek ki ekran kartından kaynaklanıyor

İlla Ki Extreme Bir Kart alıcaz anlaşılan

Bu oyunda kasma Allah'ın emri.Kasmayan kart yok neredeyse.
  • @rsan Hocam ;

Bana önerebileceğiniz orta Seviye bir grafik modu var mı acaba
  • yarın deneyecem
  • quote:

@rsan Hocam ;

realizm IV 6.2 modu + dkt70 road texture kullanabılırsın
  • arkadaşlar bu grafik ayarları nasıl geri alınıyor? ben orjinal ayarlarda bile 14-15 alıyorum. bunu yaparsam fps daha da düşer nasıl geri alırım pişman olunca?
  • quote:

quote:

@rsan Hocam ;

Peki indiriyorum hocam ne yapmamız lazım nasıl kurmalıyız
  • quote:

quote:

quote:

@rsan Hocam ;

Peki indiriyorum hocam ne yapmamız lazım nasıl kurmalıyız

Realizm IV'te setup dosyaları var onlarla kuracaksın.Dıgerınde ıse dosyayı gereklı klasore kopyalayıp yapıstıracaksın.Read me dosyalarında kurulumu anlatıyor zaten.

@dan juan

icenhancer'ı kaldırmak istiyorsan oyunun klasorune attıgın o dosyaların hepsını sılmen yeterlı.

• @rsan Hocam En sonunda doğru düzgün beğendiğim bir görüntü elde ettim Bu verdiğiniz İlk Mod İcenhencer 1.3 çok güzel görüntüsü var ama ne yazık ki kartım sayesinde fps 10 a kadar düşüyor ve donuyor
    Bir SS ekledim.

==ENB SERIES GRAFİK MODU== Gta V iCEnhancer GELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapi_triyaki -- 9 Ekim 2011; 2:06:00 >

• Ben kurdum fakat çok aydınlık.. eski haline nasıl getiricem dosyaları yedeklememıstım..
    varsa upload edermisiniz
  • quote:

quote:

@rsan Hocam ;

Olmazsa ProjectRAGE bugün bir deneyeyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapi_triyaki -- 9 Ekim 2011; 11:01:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.A Noire

Ben kurdum fakat çok aydınlık.. eski haline nasıl getiricem dosyaları yedeklememıstım..
    varsa upload edermisiniz

Yardım edecek yok mu
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.