soru başlıkta arkadaşlar, benim bir iddiam yoktu fakat girdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
en zor tyt 2021 tytsi olabilir mi

-
-
Digerlerinin hepsini tam cozmedim ama az cok goz atmistim bence en zoru olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
matematik olarak kesinlikle en zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle. 4 senenin en zoru buydu hiç kimse yığılma demesin. Bu sene 80 tyt bence 20 bine bile sokar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
80 tyt 20 bine soksun, sonra gelsin bi de bana soksun.
-
Kesinlikle en zoru ama sıralamalar nasıl olur bilmiyorum
-
papaz bile zor diyosa tartışmaya hiç gerek yok sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu sizin yazmanız içimi rahatlattı hocam iyiki varsınız
En zoru kesinlikle. Sıralamalar hakkında konuşmak pek mantıklı değil.
En zoruydu diyenler tongoç izleyicileri genelde. Tarihin en kolay sınavıydı bu
-
Ahahaha olum siz şaka mısınız ya nesi zordu
Ah canım kardeşlerim sınavdan çıktınız sıcağı sıcağına zordu sanıyorsunuz. Merak etmeyin 110tyt 20k ya denk geldiğinde anlayacaksınız ne kadar kolay olduğunu
Yarın ayt zor gelirse sıralamalar 2019'a yaklaşır ea ve sayısal için. Sözel için ise 2018-19 arası gelir diye düşünmekteyim.
95 netin altına inmezken 95 tane işaretleyebildim bugün. Yarın ayt nasıl olacak acaba.
tyt sıralaması açısından 2019 da 95 tyt 18 bine girmiş bu sene de 85 tyt nin 18 bine denk gelmesi şaşırtmaz bence
yanlışın var kardeşim hangi sene girdiysen en zor sınav o seneki sınavdır
-
fen ve matematik geçen senelerin çok üzerindeydi.
-
Sınava girmedim, sorulara bakmadım. Ama emin olduğum şey şu ki, 2020den mezuna kalan "canavar" insanlarla dolu bir sınavdı ve sen burda tytden 80+ net yapan sadece 20 bin kişi olacağını söylüyorsun. Bu hiç inandırıcı gelmiyor.
-
Annesiz birisin basın sagolsun
sanki ygs ye giriyoruz 1 yıl mezuna kal canavarsın dostum. Tyt gibi süre yönetimi muhakeme nin stres yöneteminin önemli olduğu bir sınav ve 2019 da da 18 den mezuna kalan canavar mezunlar vardı sonuçta di mi? Sıralama sınavı bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braseltonburg -- 29 Haziran 2021; 16:37:35 >
Bence en zordu neden mi ülkece herkes mat da zorlanıyor zaten Mat oldukça zordu fende ise optik sorusu zordu yüzey gerilimi sorusu bence zordu gördüğüm çoğu kişi 1-2 ya da 2 demişti. Kimyada çok beleş soru yoktu geçen senelerde k nin potasyum olduğunu bilen yanıcı yakıcı işaretini bilen laboratuvar malzemelerini bilenler net yapıyordu bu sene öyle sorular yoktu. Türkçede ise bence geçen seneye göre daha kısa paragraflar olsa da şıklar bence 2020 den zordu çok arada bırakan sorular vardı
Kısacası bence 2021 en zor tyt'ydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
80 tyt 20 bine soksun, sonra gelsin bi de bana soksun. |
papaz bile zor diyosa tartışmaya hiç gerek yok sanki
|
matematik olarak kesinlikle en zor
|
En zoruydu diyenler tongoç izleyicileri genelde. Tarihin en kolay sınavıydı bu |
Bunu sizin yazmanız içimi rahatlattı hocam iyiki varsınız
|
Kesinlikle. 4 senenin en zoru buydu hiç kimse yığılma demesin. Bu sene 80 tyt bence 20 bine bile sokar
|
tyt sıralaması açısından 2019 da 95 tyt 18 bine girmiş bu sene de 85 tyt nin 18 bine denk gelmesi şaşırtmaz bence |
yanlışın var kardeşim hangi sene girdiysen en zor sınav o seneki sınavdır |
Benzer içerikler
- ters köşe filmler
- raunt cevap anahtarı pdf
- kitapyurdu güvenilir mi
- hemşirelikten tıpa geçiş var mı
- 80 tyt 60 ayt sayısal kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X