Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.023
Cevap
726
Favori
1.095.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam "enerjisa" vs deyince ben hiç dikkate bile almadım. herhangi bir kişi enerjisa tarifesinden bu fiyatlara taahüt yapabilir mi?

edit:izmir de yokmuş zaten sanırım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 22 Aralık 2023; 14:29:45 >
  • Skayn kullanıcısına yanıt

Bazı arkadaşlar burada yok demiş... Hangi şube? İl ilçe?

Gayet güzel açıklamışsınız. En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) Bir de bunları söylerseniz..

• Telekom taahhüt yenilemek için 32gb+10gb sosyal medya 2000 dk 250 sms 297 tl diyor iyi midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enerjisa abonesi olma şartı yok ben de bugün geçtim hattın açılmasını bekliyorum ama her işlem merkezinde yok tek tek gezmek gerekebiliyor

• stoch95 S kullanıcısına yanıt

Ay sonu diyerek Aralık'ın 24 ve 25'inden sonrasını mı demeye getiriyorlar acaba?

• Volkanç V kullanıcısına yanıt

Hangi operatördesiniz? Ben TT'daydım. Taahhüdüm bitti. Paketimin taahhütsüz fiyatı olan 80 TL'yi ödemeye başladım. Ödediğim fiyat her şeye rağmen çok iyi fakat Ocak 2024'te tüm tarifelere sağlam bir zam gelecek. Acaba zam oranı ile beraber tarifenin güncel fiyatı % 100'den fazla artabilir mi?

İyi bir fiyat verirse ya Turkcell'e geçeceğim, ya da TT'de aynı taahhütsüz tarifeden devam edeceğim.

• %100 gelemez anca asagri ücret artışı kadar yapabilir.
    Fazlasını yaparsa abone kaybedilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • casual kullanıcısına yanıt

İzmir'de yok derken?

Şehir şehir ayrım mı var nasıl yâni?

• kadillakkk kullanıcısına yanıt
    Teknocell deyim, tt altyapısını kullanıyor. Enerjisa bayisi geçemiyeceğimi söyledi, teknocell i farklı oparatör olarak kabul etmedi. Bir yanlışlık olabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • qeep kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom müşteri temsilcisi doğrudan anlaşmalı Enerjisa bayisini söyledi. Gezmeme gerek kalmadı doğrudan gittim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Bende aradım Telekom müşteri temsilcisi biz bilmiyoruz Enerjisayı arayın dedi. MH atadığınızda bilgili birine denk gelirseniz işiniz çözülüyor. Denk gelmezseniz işiniz zor.
    Ankara’da hangi işlem merkezleri yapıyor acaba?

• Türk Telekom 2gb 750dk 40 tl idi
    Telekom 130 tl dedi kabul etmiyorum dedim, tamam dedi
    Bakalım iyimi ettik kötü mü yılbaşından önce sonra görürüz 😂🤔

• En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

Arkadaşlar bu tarife hakkında ne düşünüyorsunuz?
    3 kişi diyor. Mesela tanıdık emekli bir polis var. 3 kişi ya. Kendisi haricinde 3 kişi olur mu acaba. O kişi diyelim kendisi Türkcell kullanıyor.

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt

Turk telekom emniyet hattı kullanan biri 3 kişiye referans olabiliyor ancak emniyet mensubu olan kişiyle işlem yapılıyor. Başka operatördeyse kendi adına telekoma abonelik başvurusu yapıp hattı sana verebilir(o da verirse)

• just_justice kullanıcısına yanıt
    Abidinpasa enerjisa islem merkezi yapiyor. Ben yaptirdim bu hafta ici

• porter777 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_justice -- 22 Aralık 2023; 22:5:21 >
  • sonbahar78 kullanıcısına yanıt

Referans olacak kişinin tarifeyi kullanıyor olması gerekir. Referans işi memurlarda çok zor. Fetö vb olaylardan dolayı çekiniyor herkes. Çok yakınınızsa belki kabul eder

• dgknn89 kullanıcısına yanıt

Arayıp faturasız hatta geçiş başvurusu yapın. Size teklif sunacaklar. Biraz naz yapın. Daha uygun tarife yok mu deyin.

• Öztürk35 kullanıcısına yanıt

Enerjisa İzmir'de elektrik dağıtım işi yapmıyor. Oralarda Gediz Elektrik var sanırım. İzmir'de Enerjisa olmaması normal yani.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    taahhüt bitmesine 65 gün var, taahhüt bitmeden faturasıza geçiş yapıyorlar mı

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.