Şimdi Ara

En Uygun Kombi Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'nin en uygun Kombi Fiyatları sahip olan internet sitemizde müşterilerimize ürünler sunmaktayız. Evinizin zorunlu ihtiyacı olan kombiler, çeşitlilik bakımından kendi içerisinde bölümlere ayrılmaktadırlar.

    Ev veya işyeri gibi küçük ölçekli kapalı alanlarda çok sık kullanılmaktadırlar. Boyutlarının küçük olması onları cazip kılmaktadırlar. Çünkü kullanım alanlarına göre oldukça uygun boyutta yer kaplamaktadırlar. Çeşitliliklerine göre kolay montaj ve kullanımlarına göre oldukça basittir.

    Yeni nesil kombiler bacalı, hermetik ve yoğuşmalı olarak bölümlere ayrılmaktadırlar.

    Bacalı Kombiler yanması için bulunduğu ortamdaki havayı kullanırlar. Yaktığı havadan oluşan atık gazı da bacasıyla birlikte dışarıya gönderen tiptedir.

    Hermetik Kombiler içindeki fan ile birlikte temiz havayı dış ortamdan çekerek yine fan yardımıyla atık gazı dışarı atma yöntemiyle çalışmaktadır. Günümüzde çok tercih edilen bir kombi çeşiti olduğu savunulmaktadır.

    Yoğuşmalı Kombiler hermetik kombiden farklı olarak yanma ile oluşmuş olan atık gazı direk dışarı atmayarak atık gazın içindeki sucaklığından faydalanmak için sıı yakıt tasarufu yöntemini kullanarak çalışmaktadır.

    Genellikle sonbahara doğru kombiler arıza çıkartmaktadır. Bunun nedeni ise hava koşullarından kaynaklı olarak sıcak - soğuk hava değişimlerinden kaynaklanmaktadır. Hal böyle olunca kombi fiyatları değişkenlik gözlenmektedir.

    İnternet sitemizi ziyaret ederek kombiler hakkında bilgi alabilir, anında sipariş vererek aynı gün kargo ile teslim alabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.