Şimdi Ara

En Uygun iphone Sarj Cihazi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinaller cok pahali diye biliyorum. Sahteleride belki sarj ediyor ama cihaza sarjdayken dokunursaniz kafayi yiyor.

Uygun fiyatli orjinal yada orjinale en yakin cihazi nerden alabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavsiyem kesinlikle orjinal alman yan sanayilerde hic bir sorun cikarmasada gec sarj ediyor orjianalinin yanindan bile gecemiyorlar

• Orjinal bitane evde var ama gun icinde cebimde gezdirmek icin almak istiyorum. Sarj etsin yeter. Fakat cihaza kafayi yedirtmekten korkuyorum.

• Ben Avea bayisinden 20TL'ye şarj aleti ve USB kablosu satın almıştım. 6 aydır bir sorun cikmadan kullanıyorum. Dokunmatikte sapitma gibi durumlar olmadı asla.

• Bu cihaza sahipsen orijinalini kullanmanı tavsiye ederim dostum 20-30 tl. Ye çakma alacağına orijinalini al bence forumda uygun fiyata orijinal satanlar var 50-60 tl ye

• Bende evde bir tane orjinal isyerimde bir tane orjinal arabamda bir tane cakmak sarji var yan sanayi cebimde harici batarya yine de yetmiyor ya ama sabahdan aksama kadar 3 g den internete giriyorum yan sanayi sarj cihazimda var sapitmiyor ama cok uzun suruyor sarj etmesi

• Dokunmatige zarari olmayan uygun fiyata sarj aleti nerden alabilirim peki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ferro isimli bir şarj aleti satın aldım bir çok aparatlı şarjda sorun çıkarmıyor.Ama genelde şarjlı kılıfı şarj edip sonra telefonu şarjlı kılıfta kullanıyorum.Şarjlı kılıfımın markası ise mophie.Hem telefon hiç yanımdan ayrılmamış oluyor hemde hiç prizde şarj etmek zorunda kalmıyorum.Ama genelde sahte şarj aletleri dokunmatiği saçmalatıyor bende daha öyle bir problem yaşamadım çok şükür ama bataryalı kılıf almanızı tavsiye ederim onu alana kadarda bilgisayardan şarj ediniz
  • Yokmu beyler başka tavsiye edebilceğiniz fiyatı uygun ama cihaza kafayı yedirtmeyecek bi cihaz?

Günlük hayatta cepte taşınacak tarzda ince şekilli olanlardan olması tercihimdir.
  • orjinal alabiliyosanız alın yoksa turkcell vodafone gibi yerlerden garantili ürünlerden alın t.tec(turkcellden) olabilir mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iş yerinde bunu kullanıyorum;

Pil ömrünü BatteryInfo programı ile kontrol ettiğim de bir sıkıntı yok.

http://www.greentech.com.tr/index.php/website/content/66
  • Orijinal almayacaksanız, kesinlikle Artwizz öneririm. Fiyat ve kalite olarak oldukça iyi...

http://www.elmasepeti.com/Artwizz-PowerPlug-iPod-ve-iPhone-Prizden-Hizli-sarj-Cihazi-AC-Siyah-_7221.html#0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.