Şimdi Ara

En uygun cihaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar amerikadan laptop aldırma imkanım var. Şu anki laptopum da eskidiği için yeni bir laptop almaya karar verdim. Ancak maalesef seçim konusunda baya zorlandım. Ne alayım ne edeyim diye dönüp duruyorum. Sizden ricam bana yardımcı olmanız. Öncelikle kafamda iki marka var ve büyük ihtimal bunlar dışında seçim yapmayacağım. Tabii ki çok ikna edici bir sebebiniz vardır paylaşırsınız belki durum değişir. Kafamdaki iki marka sony ile apple. Sony bundan önceki laptopumdu ve gerçekten memnundum. Apple ı ise osx yüzünden tutuyorum. Ancak maalesef hangisini seçeceğim konusunda kararsızım o yüzden sadece markaları belirtip bırakacağım. Gelelim ne istediğime:

    1- Sürekli internette kullanılacak.
    2- Ofis programları çok kullanılacak. Yalnız ofis diye küçümsemeyin. Bazen aynı anda word, excel, power point açık oluyo ve herbirinden 3-4 dosya açık olabiliyor.
    3- Ekran kalitesi çok önemli. Ara ara birşeyler izliyorum ve eski vaiomun kalitesini gerçekten çok beğenirdim. Tabi apple da iyi diye biliyorum.
    4- Şimdi pek fırsatım olmuyor ama ilerleyen zamanlar için ufak(belki de büyük) foto ve video editleri olabilir.
    5- Çok abartılı olmasa da ara ara oyun oynuyorum. Küçük oyunlar dışında nfs ve diğer yarış serileri, belki sf4 vb. tarzı arcade oyunlar, fifa tarzı oyunlar olabilir. Ps3 üm var ama her zaman onda oynamıyorum ve bazen laptopta oynamak istediğimde oynayabileyim ve beni sinir etmesin. Rahat rahat oynuyayım.
    6- Bataryası ortalama bir süre gitsin. En azından normal kullanımda 3-4 saat kadar.
    7- En az 3(belki 4) sene beni idare edecek.
    8- Çok ağır olmasın. Zaten pek ağır sevmiyorum.
    9- Ekran en az 13 en fazla 15 civarı olacak.
    10- Sağlam olsun. Çünkü bazen oluyor günde 10-12 saat kullanabiliyorum. Bu açıdan kaliteli olsun istiyorum.

    Bütçe konusunda sınır koymuyorum. Zaten amerikadan alınacağını için sorun olmayacak(Ancak gene de 3000-4000 dolarlık birşey olamaz maalesef). Sonyde z serisi hoşuma gidiyor. Appleda ise mb pro ile air arasında kararsızım. Sizden ricam bana bu konuda yardımcı olmanız. Hangisini seçmeliyim. Hangisi beni idare eder. Benim için bu 10 madde önemli bunları karşılayabilecek cihaz sizce hangisidir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    (Not: Apple başlığı altında da aynı konuyu açtım. Yönetici arkadaşlar umarım silmez)







  • Birden fazla konu açmayınız lütfen tek konu altından devam ediniz;

    http://resim.donanimhaber.com/m_47029984/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.