Şimdi Ara

En Utandığınız Anlar (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.845
Cevap
374
Favori
185.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bir keresinde koltuğa uzanmıştım öyle zabu mabu izliyordum O saatlerde fazla bir şey yoktu Neyse bir elimde top bir elimde kumanda topu havaya attım yere düşerken yanlışlıkla top yerine kumandaya vurmuştum kumanda paramparça oldu 2 dakika sonrada misafir ve çocukları geldi televizyon da da halen zabu mabu vardı kumanda yıda param parça etmiştim kanalı da değiştiremiyordum beni izlerken gördüler o gün çok utandım bana gülmüştüler

• quote:

Orijinalden alıntı: tunama

aklıma geldide küçükken babalara annelere sorulurya cinsellikle ilgili sorular benim mesela hiç aklımdan çıkmıyor " anne çıplak ( televizyonda bikinili ) kızlar görünce neden pipim büyüyor " demiştim hatırladığım kadarıyla cevap alamamıştım. "

aynen ben de sormustum bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç yıl önce sabah çok erken saatlerde bankadaydım,abimin işi vardı o onu yapıyodu bende kafayı koymuş bekliyodum yanında abim bana haber vermeden gitti tabi benim kafa gömülü görmedim tabi adam senin neyin vardı deyince afalladım baktım sağa sola tabi orda olan bi kaç kişide güldü lanet olsun
  • Kış aylarındayız, hava çok soğuk eksilerde, dışarda yerler filan buz tutmuş neyse benim de o gün doktora gitmem gerekiyordu sitenin önünden geçen bir dolmuşa bindim hastaneye gittim işimi hallettim, eve dönmek için başka bir dolmuşa bindim ama dolmuş tam sitenin önünde durmak yerine sitenin biraz ilerisindeki hafif yokuş olan yolun üzerinde durdu ben de burda ineyim bari dedim ve hayatımın en utanç verici anını yaşatacak o malum adımı arabadan dışarıya attım atmaz olaydım keşke, adımımı atmamla yolun yüzüne sinek gibi yapışmam bir oldu Hayatımın en utanç verici anıydı. Yere yapıştıktan sonra 2-3 saniye olayın şokunu yaşadım o şekilde etrafa bakındım tanıdık var mı acep diye, sonra yerden yavaşca kalkıp dikkatli adımlarla evime doğru yönedim

• Geçen ayın 27'sinde mi ne tercih için okula gittik 5 arkadaş girdik işte hocam nasılsınız felan müdürün masasının yanında deri koltuklar var ayrı ayrı 6 tane 3 tane karşılıklı biz geçti 1 tane boşta kaldı o sırada biz 8. sınıf mezunuz okulun daha yeni 8. sınıfa geçen kızlar geldi kızlarda güzelde bira şeylik var işte bizim yanımızdada sapık bi arkadaş var öyle böyle değil sapıklığı bizim oturduğumuz müdür odasının kapısından sol tarafta sağ tarafta ise toplantı masası var biz tercihleri yaparken kızlar ayakta kaldı müdür toplantı masasına oturmalarını söyledi kızlar anlamadı yanımızdaki arkadaşta tek kalan koltuğa bi vuruyor deri bide bi ses çıkıyor vurdukta gelin oturun yer var diyor :D müdür 3 4 defa oturun dedi sonra toplantı masasını gösterdi kızlar bi utandı biz gülmekten yıkılıyoruz ama haykıramıyoruz müdür var :D kıza döndüm bi baktım ağlıycak neredeyse :D geçen kızı gördük kız bizi görünce yolunu değiştirdi :D

Ramazan bayramından sonraki ilk pazartesi gittim hastaneye tanıdık biri geldi yanıma ben röntgen sırasını bekliyorum muhabbet ediyoruz yanımda evli birisi var ( yüzük vardı parmağında ) adamda sakal bıyık varda boyu benden kısa benim boyda en fazla 1.60 - 1.65 felandır yanımdaki tanıdık arkadaşın mı diye sormasın bana ben adamı döndüm hayır dedim ama bi utandım öyle böyle değil :D

Bir kere kuzenimle çok yakın olduğumuz için ona hitap ederken ne biliyim kuzen veya yasin abi demek bana saçma geliyor bende 8 yaş büyük bende ona dayı diyordum işte araba kullanıyor ışıksız ana yola bağlı bir yol vardı tam geçerken önümüze yaya geldi babamdan hep alışmışım babam yaya bişi yapınca ah dayım ne yapıyon veya küfür ederken yürüsene be a.....k... dayısı derdi bende o sırada yürü be a...k... dayısı dedim bana dönde dayı sana demedim diğer dayıya dedim diyince bi gülmeye başladı oda bana dedi anladın lan a...k... :D rahat bi nefes aldım :D

Bir kere sınıfta bir kız vardı değişik değişik kalemler alırdı bi gün böyle açılıp katlanır kalem almış iç içe girip büyüyüp küçülüyor kalem bende bunu malum şey yapar gibi ileri geri yapıyorum en arkada oyun oynuyorum ders ingilizce hoca yaşlı :D farkında olmadan bi kız gelmiş yanıma oturmuş sıralarda o zaman U şeklindeydi açıkta benim yaptığım hoca geldi kız gülüyor hoca baktı baktı kafayı bi kaldırdım bünyamin efendim dedim işağret parmaklarını birbirine sürtüp çiftleştirmek anlamında kullanılır ya :D bana öyle yapmasın bizim arkadaşlar beni izliyormuş bi gülmeye başladılar ben bi utandım sonra kızdan kalem malem almadım hatta sınavda kalemim yoktu kalem vericekti olmaz dedim arkadaşınkini aldım o kızın kalemini aldı :D

• 8 yada lise 1 deyyım, dolmuşta eve gelıyorum aklımda eve gec kaldgım ıcın yıyecegım bagırtı var bırden bı baktık bızım evı gecıyoruz dolmuşcuya musaıt bı yerde dıyecegıme kım o dıye bagırdım ( zıle bastıktan sonrakı sesı dusunuyordum heralde :D ) sonra sofor ınmek ıstedıgımı anladı hafıf frene bastı en arkadaydım yanımda kımse yoktu herkes ondeydı yaklasık 7 8 kısı vardı kımse gormuyor dıye hemen telefonu cebımden cıkartıp ınıyorum sımdı dolmustan dedım durumu duzelttım ve musaıt bıyerde bırakır mısınız dedım :D ama dolmustan nasıl ındım eve nasıl gırdım hatırlamıyorum utancımdan kosmustum :D

bıde 7 yada 8 deyken benım cavus hazırola gecmıs farkında degılım , bı kızda yazı yazıyodu sıranın yanıda yururken seyın kızın koluna degmıstı sonra kızla konusurken zaten dedı sonra sırıttı neyse dedı ben anladım tabı ama utanmadım hosuna gıttı dıye dusundum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagataii -- 16 Eylül 2012; 18:23:21 >
  • 8. sınıfta ingilizce dersindeyiz arkadaştan su şişesini istedim akıllı bana diye bir fırlattı şişe hocaya geldi hoca başladı saydırmaya ben de gülüyorum işte böyle bir anım bu da
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: MK*

quote:

Orijinalden alıntı: exorcist28

quote:

Orijinalden alıntı: wolfpc

quote:

Orijinalden alıntı: blackcat_745

quote:

Orijinalden alıntı: XR9

quote:

Orijinalden alıntı: yuksel824

quote:

Orijinalden alıntı: [ QzMéN ]

quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

benimde bir keresinde kullandığım antibiyotikler yüzünden mıçtıktan sora kan gelmişti tuvalet kağıdına neyse utanmadan anneme söyledim o da geçer oğlum dedi.Bekledik bekledik geçmedi 3-4 gün.En sonunda ne olursa olsun dedim ve internet üzerinden hastaneden randevu aldım.Nese gittik hastaneye 2tane doktor var bu işlere bakan biri genç ve güzel bir bayan diğeri de erkek.Tabi ben içimden dua ediyorum inşallah bayan doktor gelmez o gelirse nasıl anlatırım derdimi diye.Tabiki de korktuğum oldu ve beni çağırdı doktor ablacığım.Tabi ben hala muayene yapmayacak sadece soru soracak sanıyorum.İçeri girdim sorunumu söyledim perdenin arkasına geç pantolonunu indir namaz kılıyormuş gibi domal dediTabi beni birden heyecan bastı.Çoğunuz bilirsiniz sınavlardan önce falan heyecanlanınca insanın tuvaleti gelir.Birden sıçasım geldi tabi.nese geçtik indirdik pantalonu malum bölgeyi açtı açtı yırtılacak gibi oldu.Daha sonra basur var mı diye kontrol edicem biraz ıkınırmısın dedi.Benimde tuvaletim gelmiş zaten zor tutuyorum biraz ıkınayım dedim 2 sn sora malum şeyi görmüş olacak ki tamam tamam ıkınmayı kes dedi hayatımda bundan daha çok utandığım bi an olmadı

Gece gece anırdım

en bombası bu kesinlikle

her okudugumda yarılıyorum buna

Aga bu ne :D hahahah koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Bazı hikayelere gerçekten çok güldüm. Hepimiz insanız oluyor bazen böyle şeyler işte.

Geçen senenin baharı sanırım, tam ne iş için acelem olduğunu hatırlamıyorum, seri bi şekilde üstümü değiştim,gideceğim yer yürüme mesafesinde 10 koşma mesafesinde 5 dk'ydı ama ben otobüse atlayayım hemen dedim. Neyse atladım özel halk otobüslerin birine, ineceğim yerde işlek bi durak, otobüs tam durmadan kapıyı açtı, hep öyle yaparlar durağa yaklaşmaya yakın bende tam durmadan ineyim dedim, daha öncede yaptık ama bu sefer adımı bir attım la meğer hızlıymış sonra bi güzel yerde yuvarlandım o kadar insanın bakışı arasında mı desem gülenin arasında mı desem birşey var mı diye gelenin yanında mı desem ben kırmızılığı geçtim mor bir renk aldım. Yok abi birşeyim sağol dedikten söve söve; koşarak olay yerini terk etmiştim. Unutamam bunu ya.

aynısı bana da olmuştu

• henüz 5 yaşında idim evin bahçesinde komşu kızıyla oynuyordum o zamanlar cd yoktu video kasetleri vardı komşu kızı babamın izlediği filmlerdeki gibi yapalım dedi ben de herşeyden habersiz kızın dediklerini yapıyorum sonra kızın ablası geldi banada yapmazsan anneme söylerim dedi onunlada masumane bişeyler yaptık tam bu sırada camdan babam oğlum ne yapıyonuz demez mi pantolonum inik amcamda yanındaydı tabi o zamanlar utanılacak birşey yaptığımın farkında değilim babam oğlum mikrop kaparsın öyle şeyler yapma gibisinden temkinlerde bulundu amcamda yandan gülüyor sonrada o kızlarla görüştürmediler beni o zamanlar utanmamıştım ama şimdi hatırlayınca çok utanıyorum amcam hala hatırlatır 5 yaşında milli oldun der
  • Ortaokuldayım sanırım yılbaşı çekilişi diye saçma sapan bir şey vardı hatırlarsınız o zamanlarda da okulun fırıldak,şerefsiz,p*ç çocuğu benim kızlara nasıl davranılacak falan bilmiyorum bizim bu çekiliş kendi aramızdaydı hocaları karıştırmadık.O zamanlar da da erkeklerde jilet merakı vardı traş olmalar falan bir mok zannediyorduk kızlardan biri vardı zaten maymun gibiydi ortaokulda en kıllı bendim erkeklerden kızlardan da oydu.Gittim jilet aldım şu tek kullanımlıklardan öyle geçiştirdim kız ama çok ağlamıştı hee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekremod

quote:

Orijinalden alıntı: dire depeche

bizim bir tanıdık bilgisayardan pek anlamazdı bir gün eliyle kasaya şaplatarak -harddisk bu mu? demişti

• gecen sene üniversite senlıklerındeydık ıste hava kararmıs oyun havası calıyor. bızde oynuyoruz etraf kalabalık herkes eglencesınde neyse oyun bıttı ben arkadasların yanına gıdecm. benım hemen arkamdada bı kopek oturmus ben gormedım tabı köpeğin ustune bastım az daha köpegın ustune dusuyordum kopek bagıra bagıra karanlıkta kayboldu herkes bana bakıp guluyordu. rezil oldum üniversiteye

• quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

Bu çok sert olacak ama anlatayım daha bu sene yaşandı.

Lise 2'ye gidiyorum arkadaşlarla hep beraber bedende basketbol oynadıktan zil çaldı ve terli bir şekilde tuvalete gittik, bi arkadaşım kapıyı sertçe vurunca kapının kulpu kırıldı ne içerden ne dışarıdan açılabiliyor yani, biz içeride 4 erkek kaldık sonra tuvalete girmek isteyen giremiyor da okulda da son 2 dersti hava da sıcak camda yok kaldık oracıkta 1 derste öyle geçti baktık böyle olmayacak biz burda kalcaz endişesiyle kapıya tekmeler yumruklar atımaya başladık bağırıyoruz felan sonra sesimizi duydular okulda kim var kim yok hepsi kapıya toplanmış sonra bi öğretmen geldi açtı kapıyı ama biz ter içindeyiz öyle böyle değil tüm okul karşımızda içeride 4 erkek çıktık dışarı bi hoca soruyor oğlum ne yapıyordunuz içerde, müdür gelmiş geymisiniz lan siz diye bağırıyor, birisi tercihlere saygı duymak lazım felan diyor, biz zor bela çıktık oradan ertesi gün yine gittik kulp bozuktu unuttuk yine içeride kaldık, yine herkes toplanmış felan açtılar kapıyı yine biz çıkınca millet gülmeye başladı, sınıftan dışarı çıkamaz olduk sınıfta, okulda dedikodumuz çıktı kim görse ters bakıyor, hepte birlikte takılan bir dörtlüyüzdür hey allahım ya şans işte

Ne güldüm ya

• Olay 14 yaşımdayken geçiyor.Babamın çok yakın bir arkadaşı vardı bize gelmişti.İşte çok yakınızdır onla bebekliğimden beri tanır.Bu şaka olsun diye karnımı sıkacaktı yanlışlıkla elini biraz aşağı götürdü benim çavuşu ufakken kavradı(kış olduğu için büzüşmüştü siz düşünün)o günden beri küçük adam ne yapıyor diyor çok utanıyorum
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37C45588A -- 16 Eylül 2012; 21:52:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıvaynşıtayger

8. sınıfa gidiyorum okulda nöbetçiyim bi veledin kaşı açılmış baktım kadının teki ilgileniyo hocalar geldi kadın yapıştı çocuğa en sonunda dedim abla bi çıkta hocalar baksın

Hepsi birlikte bana şöyle baktılar :

/>

Sonrada o sene resmim 50 geldi

Kahkahayı bastım.

• Benim hikayem değil ama çok efsane ve komik bulmuşumdur bu hikayeyi biz 4 kişilik bir arkadaş grubuyduk işte lisede. 11. sınıfta okul bizi Almanya'ya değişim öğrencisi olarak götüreceğini söyledi biz de sevindik Alman çocuklarda kalacağız işte Alman kızları şöyle falan filan diye gittik Almanya'ya. Şansa bana gelen çocuğun benden 1 yaş büyük ve 1 yaş küçük ablası ve kız kardeşi vardı. O konuyu başka bir zaman anlatırım , asıl olay arkadaşım. Gece klübüne gittik işte bizim Türk kızları da mecburen Alman kızlarda kalıyordu ve grupta çok güzel bir kız vardı. Arkadaşım o gece onu tavlamaya çalıştı ama beceremedi kız olmaz işte erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım diye bizimkini sözde red etmiş sözde. Bizimkisi de haydi babam içeceğiz içeceğiz diye tek başına 5 bira 7 shot ve 2 şarap içmiş ve bizden habersiz kaldığı çocukla ayrılmışlar mekandan. Parası da bize patladı. Daha sonra kafa bir milyon şekilde eve gitmiş kaldığı çocukla aynı odada yatıyorlarmış odasında 2 tane yatak varmış çocuğun ne alakaysa . Her neyse Alman çocuk bizimkine sen odaya çık uyu ben duş alıcam falan demiş bizimkide odaya çıkmış ve çok tuvaleti gelmiş (büyük olan ). Her neyse yatakların arasında da boşluk varmış bizimki gece karanlığında ve o kafayla orayı tuvalet sanıp s*çmış. Daha sonradan kendini daha iyi hissetmiş fakat alman çocuğun ayak seslerini duymuş ve fark etmiş. "Hass***tr yere s*çtm lan" diyerek yerdeki b*ku o korkuyla camdan aşağı atmış kendini de yere atarak yerdeki b*ku silmeye çalışmış ama çocuk girmiş bu da masus yerde uyur numarası yapmış. Her neyse öyle atlatmışlar geceyi daha sonradan çocuğun annesi bizimkini ve çocuğu uyandırmış uyan oğlum diye. Birde ne olsun bizimki geceleyin o korkuyla b*ku çocuğun annesinin arabasının üstüne atmış Annesi demiş işte kim akşam akşam arabamın üstüne yapmak ister diye. Bizimki kalmış öyle sonra yanımıza gelince beyler başıma neler geldi asla hayal edemezsiniz demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: fb_semo

quote:

Orjinalden alıntı: crematoria

bende bir kere küçüken bakkala ekmekle süt mü ne almaya inmiştim tam hatırlamıyacam. annem inerken şu çöpüde at demişti. bende atmayı unutup çöple bakkala gittim tabi. ama eve geldiğimde bi baktım çöpü getirmişim. anlıyacağınız çöp diye ekmekle sütü getirmişim. sütle ekmeğide çöpe atmıştım. AMA şunu hiç unutmam annem öyle bir terlik fırlattıkı güdümlüydü mübarek

BENDE ARKA ARKAYA 3 GÜN BOYUNCA ÇÖPÜ KOVAYLA BERABER ATMIŞTIM YA. HA BİDE BNMDE OLUYO BAKKALE FALAN GİTTİİM.ARTIK BAKKAL ALIŞTI SAYILIR

aynısını yaşadım çöpü kovayla fırlatmak alışkanlık oldu artık bende

• 9 yaşındayken teyzemler urlada yazlık kiralamışlar neyse orda kaldık ettik ertesi gün arkadaş balkonun camında bir su lekesi olmaz mı ya ben koştura koştura balkona depar atıyorum camı görmedim enişte dedi ilhan dur cam var nerdeee yerlerde kaygan duramadım laaap diye cama yapıştım ama varya allahtan cam sağlammış balkondan uçmadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Arkadaşla konuşarak gidiyoruz falan kırmızı ışıkta karşıya geçeceğiz Ankara Kızılayda(cok kalabalık olur)neyse konuşarak gidiyoruz karşıda acaaip güzel bi kız gördüm ama nasıl güzel gözlerimi ayıramıyroum resmen.Arkadaşın koluna girdim "olm şu karşıdaki hatuna bak,acayip bişe" falan diorum arkadaşım gülüyor..Kafamı bi çevirdim amcanın biri kolumda arkadaşım arkadan bana gülüyor..Amcada şaşırmış tuhaf tuhaf yüzüme bakıyor "Ne diyon evladım" falan diyor...Walla amcanın o surat ifadesini görünce gülmekten acıklamada yapamamıştım pek deli sandı herhalde

la gülmekten yarıldım desem yeridir

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.