Şimdi Ara

* * * * En Usta Photoshop (fotoşopçu) kimdir ve Bunu yapabilirmi...!!! * * * * (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://server5.theimagehosting.com/image.php?img=27E4C107.JPG
     * * * * En Usta Photoshop (fotoşopçu) kimdir ve Bunu yapabilirmi...!!! * * * *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 24 Aralık 2005 17:05:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oz1kan

http://server5.theimagehosting.com/image.php?img=27E4C107.JPG

Hocam iğrençsin..

• zuahauaha
    bende paintle yaptım
  • fazla uğraşacak bişeyini bulamadım ama
  • quote:

abi buna modifi yapamak ki baksana kim bilir kaçla gidio dursun bakarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nossrat -- 25 Aralık 2005 4:39:39 >
  •  * * * * En Usta Photoshop (fotoşopçu) kimdir ve Bunu yapabilirmi...!!! * * * *

küçük bir çalışma bendende bu saatte fazla uğraşamadım yarın uğraşıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Aralık 2005 5:08:22 >
  • arkadaşlar bende ilk photoshopumu yaptım bakalım beyenecekmisiniz?

• gökay bilader photoshop öğrenmesi kolaymı?
    bende indircem değecekmi acaba
    resim güzel olmuş
  • bende bişiler yapmak istedim bu bmw ye

nası olmuş ???

• UAHuahaeuhe ben bile biseyler yaptim
  • arabalar bizden photoshoplar sizden hadi bakalım hep aynı arabalar bi de şunlara bi şekil verin...harika şeyler çıkıyo be izlemesi bile cok zevkli TÜM ARKADAŞLARIN ELLERİNE SAĞLIK

mümkünse polat abimizi cipinin içine yerleştirebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamsheytani -- 26 Aralık 2005 0:14:14 >

• crepassio cidden sen bu işten anlıyon
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganea -- 3 Nisan 2014; 17:32:11 >
  • Benden bu kadar .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 27 Aralık 2005 0:55:26 >
  • crepassio renk değiştirmede başarılı
    ama fatihx' in jantlar daha gerçek duruyor bence
  •  * * * * En Usta Photoshop (fotoşopçu) kimdir ve Bunu yapabilirmi...!!! * * * *

Nasıl olmuş bu benim 2. photoshopum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustincohl -- 26 Aralık 2005 15:24:01 >
  • buda benim nasıl olmuş

• www.sanaltuning.com Bu sitede photoshop dersleri ve videoları var isteyen bakabilir çok yararlı bilgiler var. Forumu da var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

bi tane daha yaptım
    ama bu pek olmadı infinite dostum
    tv de bişi izliodum
    konsantre olamadım :))

bunu kim yaptıysa süper olmuş

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.