Şimdi Ara

En ufak bir olay bile canımı sıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, başlıkta da yazdıgım gibi en ufak bir olaydan bile etkileniyorum canım sıkılıyor. En gereksiz konulara bile fazla kafa yoruyorum. Örnek olarak ; etrafımda küfür edilince sinirleniyorum,nedensiz yere üstüme alınıyorum.Bu durum can sıkıcı olmaya başladı artık.Gece başımı yastığa koyduğumda defalarca düşünüyorum "ulan keşke bugün şunu yapmasaydım,ben niye öyle bir şey yaptım" diye. Bunu nasıl atlatabilirim, bıktım artık. Bugün de bahsettiğime benzer bi küfür olayı oldu yine üzerime alındım ve şuan canım sıkkın.Keşke o an orada kavga etseydim diye düşünüyorum, ve bu hep oluyor sadece küfür durumu değil her olay kafama takılıyor. Napmalıyım sizce,teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 14 Mart 2014; 16:04:36 >

• Fiktir et eden etsin direk yüzüne ettiyse koy kafayı yüzüne etmediyse arkadan ettiyse cevap vermeye değecek biri değildir zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1905.Şarkı dinle, keyif verici şeyler olsun.Dünyayı takma
    http://www.youtube.com/watch?v=owZ-Q29_Alw
  • [Vampir] kullanıcısına yanıt
    Yüzüme etmedi aslında bana da etmedi yanımdaki arkadaşıma etti ama yine de içimde kaldı keşke bir şey yapsaydım orda diye düşünüyorum. O anda yapacağımı bilirdim ama çocuğun tahtalar eksik biraz, deli gibi davranıyor kendi kendine konuşmalar falan o yüzden karışmadım fakat bi daha tekrarlanırsa dediğini yapacağım.
  • Bana oluyor sebepsiz yere alınıyorum en ufak şeyi düşünüyorum. Çaresi yok bununla yaşayacaksın
  • @Batman Beyond istesem de istemesem de oluyor kötü olaylar, albüm için teşekkürler dinliyorum şuan.
    @Keras Belirtiler uyuyor hocam, bi doktora görünmeli miyim acaba.
    @Kanién Bi çözümü olmalı bence, eğer böyle devam ederse çıldıracam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buna ek aşırı sorumluluk da var ben de. Belki de bu yüzdendir. En ufak ayrıntı gece uyutmaz ne aklıma gelse kalkar yaparım yoksa uyuyamam. Biri bi laf eder o an bi şey demem akşam eve gelirim lan şöyle deseydim ya vs. Kötü bi durum
  • Aynı ben hocam, hep pişman oluyorum keşke o an şöyle şöyle yapsaydım diye düşünüp canımı gereksiz yere sıkıyorum. Ben de bir sorun daha var ; bir derdim olunca kimseye anlatmazsam patlayacak gibi oluyorum. Ve daha birçok şey var böyle, bi psikologa görüneceğim böyle giderse.

+Sosyal fobi de var bende gün boyu bilgisayar başındayım,dün aralıksız 10 saat full dh'de takıldım. Hiç arkadaşım yok, dışarı sadece ekmek almak için çıkıyorum onun dışında full evdeyim.
  • Bende o durumlar yok hocam. Asosyal değilim sadece bahsettiğim şeyler var ayrıca tek bildiğim şey geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanién

Bende o durumlar yok hocam. Asosyal değilim sadece bahsettiğim şeyler var ayrıca tek bildiğim şey geçmiyor

Ben buna mutlaka bir çözüm bulacam hocam, yoksa kafayı yerim.
  • Bana da oluyor, duygusallıktan bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.