Şimdi Ara

En ucuz yoldan proteini kapmam lazım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle söyleyeyim. Yurtta kalıyorum. Yumurta felan yiyemem yani pişirecek yer yok. Aynı şekilde tavuk vs de pişiremem ne zaman yazsam yurtta kalıyorum diye biri diyor tavuk goğsu yap e nerde pişirecem?

Her gün 1 l sut içiyorum bazen yarım yağlı bazen light. Buna ek olarak bi 40 50 grama yakın daha almam lazım ama 3 4 lira verip olması lazım. Ton balığı 320 gramı 5.25 tl proteini 100 gramda 24 gram yazıyor o olur mesela ama cıva mı fazla var onda yada yağını suzdukten sonra kalan 100 gramındamı 24 var anlamadım. Lor alsam çevrede 1 a101 2 bim var a101 de yol binde muratbey var 100 gramda 17 gram yağ var ondada ne yapayım akıl verin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Whenifeelit kullanıcısına yanıt
    Konuyu dağıtmasan acil de :)

• Avlan

• Dilen

• Eti çiğ ye
  • Yav adam akıllı cevap verseniz sonra forum niye bitiyor oluyor ?

• En iyi yol protein tozu almak, complex alman lazım uzun salınımlı yani syntha gibi. 1 lt süt 2 2.5 tl. protein tozunun serviside asago yukarı bu seviyeye geliyor. Hem pratik ugraşmamış olursun.
  • Haşgeryar bu konuda 1 numara hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Young Sailor

En iyi yol protein tozu almak, complex alman lazım uzun salınımlı yani syntha gibi. 1 lt süt 2 2.5 tl. protein tozunun serviside asago yukarı bu seviyeye geliyor. Hem pratik ugraşmamış olursun.

Protein tozları besin yerini hiçbir şekilde tutmaz,yurt olayına gelince arkadasım elektrikli ızgaralar oluyor al bak keyfine

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasLee

quote:

En iyi yol protein tozu almak, complex alman lazım uzun salınımlı yani syntha gibi. 1 lt süt 2 2.5 tl. protein tozunun serviside asago yukarı bu seviyeye geliyor. Hem pratik ugraşmamış olursun.

Protein tozları besin yerini hiçbir şekilde tutmaz,yurt olayına gelince arkadasım elektrikli ızgaralar oluyor al bak keyfine

ok.
  • quote:

quote:

Uzta tm iyi dedinde odadakilerin yanında ızgarayla tavuk mu pişireyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

quote:

Uzta tm iyi dedinde odadakilerin yanında ızgarayla tavuk mu pişireyim

• Yumurta yapma makinesi var onu da ben mi söyleyeyim al pişir ye iste

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero0o

Yumurta yapma makinesi var onu da ben mi söyleyeyim al pişir ye iste

aaa bak o iyiymiş. ne oluyor sabah 5 yumurtayı koyuyosun içine prize takıyorsun haşlıyor bu kadar mı yani ?
  • quote:

quote:

aaa bak o iyiymiş. ne oluyor sabah 5 yumurtayı koyuyosun içine prize takıyorsun haşlıyor bu kadar mı yani ?

Evet ucuza temin etmeye bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiloyla tavuk yiyeceksin o zaman günlük min 350 yemen şart. zorlanmazsan 500-750ye -750 abartı biraz- kadar çıkar . benim oturduğum yerde kilosu 15e pişiriyorlardı. ama imkanın varsa haşlanmış ye daha faydalı.
    edit: kilon ne durumda ? zayıfsan bulduğunu ye affetme kiloluysan yağı, şekeri ve unu çıkart. süt ve peynir yağı dahil.
    edit2: tavuk göğüste 22 gram yazıyor burdaki listede 350 gram yesen 60-70 gram almış oluyorsun süt peynir ve yumurtaylada alman gereken tamamlanıyor zaten en ucuzu tavuktur.
    http://www.menshealth.com.tr/besin_deger_tablosu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu44 -- 21 Ekim 2014; 13:25:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -iltimas-

quote:

quote:

Evet ucuza temin etmeye bak

Anladım hocam teşekkürler. Bi bakayım alırım buyuk ihtimal guzelmiş

• Kardesim bu sporu yapmak istiyosan bahana üretmiceksin,protein tozuna vereceğin parayı et,tavuk,pilava yatır,yurt odamda 6kisi kalıyoruz ve ben hersabah bütün öğünlerimi yapıyorum,eger yapmak istiyosan yaparsın okadarda zor değil

• Yumurta makinesi çok pis kokuyor söyleyeyim baştan. Her gün temizlemen lazım yoksa odadakiler dayanamaz
  • yumurta pişirmek için ketıl kullanılabilir
    tavuk için de 2 arkadaş kızarmış piliç alıp yiyebilirsiniz fiyatı da uygundur diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.