< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 2 Ekim 2020; 14:38:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 25 Ocak 2021; 12:23:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynd -- 16 Ocak 2021; 8:24:18 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bu pakete geçiş için, teklif gelmesine gerek var mi? Yoksa faturasiz kullanirken direkt Musteri Hizmetlerini arayip gecmek istesek, gecebilir miyiz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten bana teklif edilmedi internete rastgele buldum direk aradim mhyi bu tarifenin ismini soyledim gecisimi yaptilar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AYLIK İNternet kullanımınız az olsun geçersiniz bu tarifeye |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
15 GB, 750 dakika, 250 SMS içeren pakete 35 TL veriyorum. Fiyata TKÜ dahil fakat paket süresi 28 gün. Operatör Vodafone. Arada bir Yemeksepeti kuponu veriyor, paket 20-25 TL'ye geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 5 Ekim 2020; 22:20:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Devreden den İnterneti kullanabilmek için o ay ki kullanımlarını bitirmem lazım değil mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 5 Ekim 2020; 22:22:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |