Şimdi Ara

En ucuz sıfır araba şuan hangisidir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum bak, yıllık 1.000 km yaparım diyorsun boşuna lpg için fazladan 2.000 lira ödemene gerek yok. 2.000 cebinde kalsın gezdikçe yakıt parası olarak parça parça ödersin.

1.2 benzinli ve klimali dacia için liste fiyatından 3.000 lira indirim telefonda bile alırsın. Ara bayiyi şu şu araç için fiyat araştırıyorum iyi bir fiyat verirseniz görüşmeye geleceğim de. Gittiğindede pazarlık edersin.

Birde dacianın dışında seat ibizayada bak. Aynı fiyata daha kaliteli bir araç almış olursun. Onunda liste fiyatından 1 000 lira indirim alırsın.

Son olarak aralık ayında fiyatlar yükselmez. Ötv zammı olursa 2015 için olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaşekerli O kullanıcısına yanıt
    abicim madem memur adamsın sana yakıtı uygun parçası bol ustası bol araçlar lazım.

arkadaşlar dacia önermişler bende onlarla hem fikirim. lpg lisi olsun dizeli olsun nereye gidersen git usta dediğin adam dizelide söker takar benzinliyide yılların reno motorları bunlar. Bunlar bir yana düzgün kullanımda ömürlük araçlardır. etrafımda bir sürü renoya binen adamlar var öyle servis yüzü felanda görmüyorlar.

başka alternatif araçlarda bakabilirsin o paralara ibiza öneren olmus onada +1. onuda alırsan 1.4 motorunu benzinde 400 450 kurustan aşşa yakmaz bakma sen 1.4 olduguna lpg taktırman gerekecek oda bir maliyet. bence dizel araç bakmalısın.
  • bunun pazarlığı nasıl olur?ben lpg li olsun isitoyrum....

alan abi dediki,ben ryhsat+plaka dahil diye bastırdım...iyi pazarlık yap..uzman biriyle git..kelime oyunları olur...yarısını peşin diğerini taksitlendirmekle peşin almak aynı fiyatmı olur.yoksa peşin olursa indirim daha fazlamı uygularlar..ben ilk kez alıam.ailecek şimdiden heyecanlandık...

bu arabaya kalbim ısındı..Mülk ALLAH'ındır ondan diliyorum...akıllıca konuşmam gereken yapmam gereken konuşları pazarlığı iyi bilmek istiyorum...
  • Sanayiden masraftan korkuyorsun anlaşılan çok km de yapmıyorsun o zaman 2. El benzinli bir Japon arabası sana yeter boşuna 0 araç alma

• Yok dacia sandero ambiance 1.2 lpg li araca gönlüm yattı.....

yalnız nereden almalıyım.nelere dikkat etmem gerek.taksitli almak isityorum..plaka ruhsat dahil olsun istiyorum..
  • Arkadaşlar,bir yakınımla görüştüm 1.2 alma öldürüyor..cherolet aveo(yazım hatası var) gibi bir modelini almış 1.2 izmir sabuncubeli yokuşunu 2 ile bağıra çağıra çıkıyordum...otobanda bomboş yolu 90 ile zorla gidiyordum.satarkende zorlandım...
    kasa geniş kalbdırmıyor.1.4 olsun dedi....

yıl sonu stokları eritmek için fiyatlar düşüyor dedi...aralık uygundur dedi...

dacia firmasında 2.el sağlam işe yarar olanlar vardır daha ucuza alabilirsin dedi

ben hiçbişey bilmeyen ilk kez araba alacak olan ben.aklım karıştı yine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: öpücem abey

quote:

Orijinalden alıntı: watchthenight

quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Orijinalden alinti: watchthenight

quote:

Orijinalden alinti: CAD34

quote:

quote:

quote:

quote:

CRUZE'yi halen önerenlere sasiyorum. CHEVROLET Türkiye'den de çekildi. Çekilen bir arabanin neyini öneriyorsunuz ki? Valla bana göre ucuz bir araba yok. Kiytirik LOGAN'dan dogma SYMBOL bile en fulü 50 - 55 bin civarinda. 60 - 70 altinda adam gibi bir C segmenti hele hiç yok. Arabalar uçmus artik. 30 - 40 arasi B segmenti baz ve orta donanim arabalar var ama.

çekilse ne olacak? Opel servisleri ne is yapiyor? Yedek parçadan mi korkuyorsun? Ankara'yi gez bir her mahallede 1-2 cruze var en az, bu arabanin yedek parçasi mi olmayacak? Türkiye'de chevrolet kaç tane var bilgin var mi? Bos konusuyorsun. Bu araba rover degil ki 300-400 tane satti yedek parçasi falan yok. Zaten Astra ile uyumlu bir motoru var, ustasi mi olmayacak? Saçmaliyorsunuz. 5 yildiz almis kronik sorunu vs. olmayan kendini ispatlamis bir araç var karsinizda. Cruze sahipleri sizin kadar dert etmiyor emin olun bu çekilmeyi.

Bravo, su yorumunla sen çok DOLU konustun. Aferin..

Sen 50 60 bin liraya clio almaya devam et. Daha çok soyarlar sizi.

BEN CLIO ALIRIM MI DEDYM ?YMDY? OKUDU?UNU ANLA ÖYLE YAZ.

45 bine C sinifi alabildigin FULL donanim GÜVENLI araçlari sayabilir misin bir? Sifir olacak.

Her ?ey segment de?il. Önemli olan i?levi. C segmenti olsun diye kalkyp memleketten elini aya?yny çeken bir markayy neden alayym ki. Sen aldyysan sana hayyrly olsun. Akyl pazara çykmy? herkes kendi aklyny be?enmi?.

Zaten sen alma Cruze kullanıcılarının kalitesini düşürürsün.

boşver bunun gibiler anca clioya daçyaya biner.

Sen kimsin yahu? benim ne olduğumu, yaşam standardımı, hayat tarızımı biliyor musun da bunun gibiler diye hitap ediyorsun? İNSANLARI İMZASINDA YAZAN ARABAYA GÖRE Mİ DEĞERLENDİRİP BUNUN GİBİLER DİYORSUNUZ UKELA SAYGISIZLAR..!

• şimdi baktım zaten 1.2 olan kısımda fiyat listesinde klimaopsiyonel yazmış 2.500 tl..yani arabada klima olmyacak olursa 2.500 tl daha vermem gerektiğimi anlaşılıyor..gittigide soğuyorum..bırak ya..arabasız yaşamaya devam edeyim..

aslında inanabilsem güvenebilsem yani biri sadece modl vyükseltmek için yani sıfır sorunsuz araba sattığını bilsem alacağımda..neyse...

vazgeçmek üzereyim...

ne zorluklarla biriktirdim parayı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

şimdi baktım zaten 1.2 olan kısımda fiyat listesinde klimaopsiyonel yazmış 2.500 tl..yani arabada klima olmyacak olursa 2.500 tl daha vermem gerektiğimi anlaşılıyor..gittigide soğuyorum..bırak ya..arabasız yaşamaya devam edeyim..

aslında inanabilsem güvenebilsem yani biri sadece modl vyükseltmek için yani sıfır sorunsuz araba sattığını bilsem alacağımda..neyse...

vazgeçmek üzereyim...

ne zorluklarla biriktirdim parayı....

O alacağın fiyattaki dacia sanderonun kliması yok.

Sana Seat İbiza önerdim ama bakmadın sanırım.

http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2014-fiyat-listesi.aspx#yeniibiza

• dacia klimasız araba satmaz .2.el 1.2 sanderoyu
    daha ucuza alırsınız lpg li almayın az kullanacaksanız liste fiyatları boş fiyatlardır zaten
    klima ekletmek zorundasınız renaultla aynı fiyata
    gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

dacia klimasız araba satmaz .2.el 1.2 sanderoyu
    daha ucuza alırsınız lpg li almayın az kullanacaksanız liste fiyatları boş fiyatlardır zaten
    klima ekletmek zorundasınız renaultla aynı fiyata
    gelir

anlamadım ne demek istediğinizi.biraz daha açar mısınız?

seat ibiza 2.el araç almak istemiyorum çünkü korkuyorum....

sıfır araç arıyorum....

30-35 tl arasında...
  • Ortaşekerli O kullanıcısına yanıt
    yani boş araç fiyatı yaza internette bayiye gidersin
    klima teyip gibi ilavesiz satmazlar fiyat artar reno
    sybol le aynı olur diyorumki 2.el az kullanılmış 1 yıllık araçlar bakın aynı model benzinli alın zaten
    az yakıyor ben kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.