< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En ucuz PC önerisi lütfen

-
-
Butce dusuk de ne kadar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Reasonable Doubt
Butce dusuk de ne kadar?Dediğim gibi bütçem en ucuz opsiyon neyse o. O yüzden rakam vermedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 bine 5600g apu sistemlerden al ozaman bitanede monitör ucuzundan
-
12k ucuz mu. o parayı veriyorsam zaten gider düzgününü alırım. idarelik kullanmak için istiyorum geçici bir süreliğine ücra bir ildeyim birkaç ay kullanıp sallayacağım çöpe. Osu ve LoL oynuyorum bir de whatsapp web chrome gireceğim allah için 12k ne. chatgpt’den 795tl ye toplattım sistemi
Sana gözden çıkarabileceğin bütçe sorulmuş. Ucunu açık bırakırsan 12klık apu önerisi gayet yerinde. Sitem etmenin mantığı yok. 795liraya ne topladı sana chatgpt?
-
bunun gibi ama bunun bir iki tık üstü bir şey. 3k kadar çıkabilirim. öneriniz var mı
Şöyle 3lü sistem satan ilanlara bak 4-5 nesil i5 baktığın işlemciden bin kat iyi. ssd+kasapsu ayarlarsın bide tamam işte.
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i5-4590-asrock-h81-pro-btc-2x4gb-ddr3-1255034205/detay -
ihtiyacım olan tam olarak buydu teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: yeniuye1234ihtiyacım olan tam olarak buydu teşekkür ederim
Attığım ilanı örnek olsun diye attım miningde kullanılmış sigaradan sapsarı olmuş alıp evine koyduğun an leş gibi kokar bilgin olsun
-
Aynı ortamda bulunmak bile hastalık riskini ciddi oranda artırabilir
-
Foşur foşur köpükleyeceksin
-
MİNİ PC
Böyle bir üründe tercih edebilirsiniz...
Mini pcler bazen outlet bölümünde test veya teşhir ürünleri olarakta satılıyor indirimli olarak onları da takip edin ama bazen sadece kasa kısmı satılıyor dikkat etmek lazım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X