Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
86
Favori
45.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cevik001981

Rus psnden uncharted4 alan arkadaslar oyun tr dublaj demi

az önce almayı başardım şimdi indiriyorum heralde yarına biter

inince yazarım
  • quote:

evet
  • Rus psnden normal sürüm almak tr psn le çok farketmiyor bence. Bizim kredi kartları rus rublesini daha yüksek kurdan çevireceğinden 6 7 tl fark edecek. Delüx sürüm almak daha mantıklı rus ve tr psn arasında seçim yapmak gerekirse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

quote:

evet

peki oyun ilk açılışta rusça mı açılıyor ? demek istediğim eğer ilk rusça açılıyorsa menuden dil ayarlarını deneme yanılma yoluyla mı buldunuz

bir de ben ingilizce dublaj tr alt yazıyla oynamak istiyorum ingilizce dublaj vardır değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynet

quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

quote:

evet

peki oyun ilk açılışta rusça mı açılıyor ? demek istediğim eğer ilk rusça açılıyorsa menuden dil ayarlarını deneme yanılma yoluyla mı buldunuz

bir de ben ingilizce dublaj tr alt yazıyla oynamak istiyorum ingilizce dublaj vardır değil mi ?

evet oyun türkçe açılıyor, dublajı ingilizce yapabiliyosun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar enpara geçiyor mu rus psn de? Yoksa malum sitelerden (pek güvenmiyorum amazon harici yerlere) illa psn card mı almak gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoRnTuNeS kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

Rus psnden normal sürüm almak tr psn le çok farketmiyor bence. Bizim kredi kartları rus rublesini daha yüksek kurdan çevireceğinden 6 7 tl fark edecek. Delüx sürüm almak daha mantıklı rus ve tr psn arasında seçim yapmak gerekirse

tr psn den oyun almak imkansız gibi bir şey kaç kere denedim olmadı

• Eline sağlık. Denemek için 200 ruble attım hesaba, 9 lira 10 kuruş yapıyor. Enpara'dan 9 lira 23 kuruş çekti.

Hem tr psndeki sorunları hem de oyunların çok daha ucuz olduğunu düşünürsek baya iyiymiş bu.

Bu arada isteyen arkadaşlara yardım edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Arkadaşlar enpara geçiyor mu rus psn de? Yoksa malum sitelerden (pek güvenmiyorum amazon harici yerlere) illa psn card mı almak gerekiyor?

kartların çoğu geçiyor. psn kart almaya gerek yok, ilk mesajı okuyun.
  • Simdi yandex money e uye olduk para atarken direk psn uzerinden mi atacaz yoksa once yandex e sonra psne mi ? Birde yandex money nin app i var onu indirdim kafam karisti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Simdi yandex money e uye olduk para atarken direk psn uzerinden mi atacaz yoksa once yandex e sonra psne mi ? Birde yandex money nin app i var onu indirdim kafam karisti :)

Para atmayla hic uğraşma ps4 üzerinden satın alırken direk yandex ile ödeme seçeneği çıkıyor ordan al doğrudan tanımlı karttan çeksin.

• O.S.N O kullanıcısına yanıt
    Saolasin dostum iyi geceler

• Rus PSN yani Ruble kuru saçmaladı arkadaşlar. Doom meslea 3999 ruble Liraya çevirince 183 Lira ediyor.

US PSN'den alsak 172-173 Lira ediyor 60 dolar...

Rus PSN'in de bir olayı kalmadı artık. Boşuna Rustan alıp fazla para vermeyin. Amazondan ABD adresi yazın ve 50 + 10 dolar kart alın geçin. Hatta g2a.com'dan 49 sterlinlik gift kartlar alsanız 56 dolar gibi ediyor. 10 Lira daha da ucuzlar. Ah ulan endonezya. Endoda 47 dolar oyun. Mis gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Mayıs 2016; 3:20:44 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Nasil boyle oluyor ruble usd karsi deger kaybedip bize karsi degerleniyor mu ? Hay allahim ya tl nin durumuna bak !

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Nasil boyle oluyor ruble usd karsi deger kaybedip bize karsi degerleniyor mu ? Hay allahim ya tl nin durumuna bak !

Kur işlerinden hiç anlamam google'da karşılaştırma yapınca sonuçlar böyle çıktı :)

Rubleyi dolara çevirince de artık 3999 ruble 61.5 dolar ediyor. Yani ruble usd'ye de değer kazanmış. Putin on fire durduramıyoruz.

Sonuç olarak Rusyadan şu an için oyun almayın daha pahalıya gelecek.
  • Rus psn den unchharted 4 alsak türkçe dublaj olurmu? tr psn den kredi kartı hatası yüzünden bir türlü alamadım türkçe dublaj oluyorsa rus psn den alayım yardımcı olurmusunuz rica etsem.
  • Evet. Rus psn den alırsanız türkçe olarak sahip olursunuz oyuna.

• bu yöntemle oyun alırken bana hediye kod verdi gift olarak, hani hediye paketinin olduğu resimde bu kodu nasıl kullanıyoruz arkadaşlar,saygılar..
  • Çok faydalı olmus eline sağlık.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.