Şimdi Ara

En ucuz nereden kitap alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
10.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Almak istediğim kitaplar var. En uygun nereden bulabilirim ? Kitap indirimlerinin paylaşıldığı bir başlık var mı ?
    Teşekkür ederim

Stephen King - Mahşer, Kubbenin Altında
    Luke Rhinehart - Zar Adamın Peşinde
    Jean-Christophe Grange - Sisle Gelen Yolcu
    Açlık Oyunları 3'lüsü
    Stieg Larsson - Ateşle Oynayan Kız, Ejderha Dövmeli Kız, Arı Kovanına Çomak Sokan Kız

Sherlock Holms seti indirimde, önerir misiniz ? Okurken sıkılır mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 8 Şubat 2013; 0:29:01 >

• En ucuzu sahaflardan 2. el almak Birinci el istersende bence en uygun fiyatlar DR nin internet sitesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

En ucuzu sahaflardan 2. el almak Birinci el istersende bence en uygun fiyatlar DR nin internet sitesinde

Birinci el istiyorm. Tamam bakayım hemen

edit: Listenin ortalamasını alınca hemen hemen aynı pek fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 7 Şubat 2013; 0:10:03 >
  • Hocam nerede ikamet ettiğinizi bilmiyorum ancak ben de ucuza 1. el kitap konusunda epey araştırma yapan biri olarak size tavsiyelerim olabilir. Şimdi 1. si; internetten kitap almanın toplu kitap almadığın zaman çok da bir faydası yok (kargo fiyatı falan işin içine girince) indirim var ancak pek değil, internetten alım fazla sayıda kitap için daha uygun. 2. seçenek şehrinizdeki 1. el ama uygun fiyata satan kitapçıları bulmak; örneğin bazen bazı kitapçılar kapattığı için yada tadilat dolayısıyla falan birden indirim başlatıyorlar tüm eserlerde (ama bunu tespit edebilmek için dolaşmak gerek lakin değiyor çünkü % 50 indirim bile yaptıkları oluyor), bu yöntemi kovalayabilirsiniz. En sonuncusu ve en güzeli ise direkt olarak kitap toptancılarından almaktır; % 25 den başlayarak daha ucuza alabilirsiniz her eseri (örneğin ben dost kitabın dağıtımcısına gittim ve gerçekten her eserde % 25 indirimle birlikte pazarlık payınız olabilir) bununla birlikte şehrinizde her daim ucuza satan bir kitapçı bulmanızda mümkün; ben buldum bir yer ve bulabildiğim kitapları artık hep oradan alıyorum (daimi indirimleri var). İşte hocam ucuz ve 1. el kitap almanın yolları bunlar bunlardan ötesi yok benim bulabildiğim. Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yoldakiadam

Hocam nerede ikamet ettiğinizi bilmiyorum ancak ben de ucuza 1. el kitap konusunda epey araştırma yapan biri olarak size tavsiyelerim olabilir. Şimdi 1. si; internetten kitap almanın toplu kitap almadığın zaman çok da bir faydası yok (kargo fiyatı falan işin içine girince) indirim var ancak pek değil, internetten alım fazla sayıda kitap için daha uygun. 2. seçenek şehrinizdeki 1. el ama uygun fiyata satan kitapçıları bulmak; örneğin bazen bazı kitapçılar kapattığı için yada tadilat dolayısıyla falan birden indirim başlatıyorlar tüm eserlerde (ama bunu tespit edebilmek için dolaşmak gerek lakin değiyor çünkü % 50 indirim bile yaptıkları oluyor), bu yöntemi kovalayabilirsiniz. En sonuncusu ve en güzeli ise direkt olarak kitap toptancılarından almaktır; % 25 den başlayarak daha ucuza alabilirsiniz her eseri (örneğin ben dost kitabın dağıtımcısına gittim ve gerçekten her eserde % 25 indirimle birlikte pazarlık payınız olabilir) bununla birlikte şehrinizde her daim ucuza satan bir kitapçı bulmanızda mümkün; ben buldum bir yer ve bulabildiğim kitapları artık hep oradan alıyorum (daimi indirimleri var). İşte hocam ucuz ve 1. el kitap almanın yolları bunlar bunlardan ötesi yok benim bulabildiğim. Kolay gelsin

Hocam Istanbukdaysa bukdugunuz yer banada pm atabilirmisiniz? Fantastik Eser okuyucusuyum cok pahali gelmeye basladi kitaplar 50 TL ustu tek kitaba vermek koyuyor ama degiyor yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam nerede ikamet ettiğinizi bilmiyorum ancak ben de ucuza 1. el kitap konusunda epey araştırma yapan biri olarak size tavsiyelerim olabilir. Şimdi 1. si; internetten kitap almanın toplu kitap almadığın zaman çok da bir faydası yok (kargo fiyatı falan işin içine girince) indirim var ancak pek değil, internetten alım fazla sayıda kitap için daha uygun. 2. seçenek şehrinizdeki 1. el ama uygun fiyata satan kitapçıları bulmak; örneğin bazen bazı kitapçılar kapattığı için yada tadilat dolayısıyla falan birden indirim başlatıyorlar tüm eserlerde (ama bunu tespit edebilmek için dolaşmak gerek lakin değiyor çünkü % 50 indirim bile yaptıkları oluyor), bu yöntemi kovalayabilirsiniz. En sonuncusu ve en güzeli ise direkt olarak kitap toptancılarından almaktır; % 25 den başlayarak daha ucuza alabilirsiniz her eseri (örneğin ben dost kitabın dağıtımcısına gittim ve gerçekten her eserde % 25 indirimle birlikte pazarlık payınız olabilir) bununla birlikte şehrinizde her daim ucuza satan bir kitapçı bulmanızda mümkün; ben buldum bir yer ve bulabildiğim kitapları artık hep oradan alıyorum (daimi indirimleri var). İşte hocam ucuz ve 1. el kitap almanın yolları bunlar bunlardan ötesi yok benim bulabildiğim. Kolay gelsin

Merhaba. yorumunuz için çok teşekkür ederim. Aydın'da oturuyorum. Çok büyük değil biliyorsunuz Dediğiniz gibi yarın elimdeki listeyle kitapçıları dolaşabilirim.
    Listemin son hali bu, forumdaki arkadaşların yardımıyla ;

Açlık Oyunları 3'lüsü
    Stieg Larsson - Ateşle Oynayan Kız, Ejderha Dövmeli Kız, Arı Kovanına Çomak Sokan Kız

Aydın'da dağıtımcısını bulmanın imkanı var mıdır bilmiyorum İnternetten dağıtımcılara bakabilir miyim ki ?

Örnek vermek gerekirse bu seti daha ucuza başka biryerden bulamam gibi geliyor

Link

Bu da öyle;
    Link

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolar en ucuz nereden alınır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlknoktaya bak derim fantastik ve bilimkurguda epey ucuza geliyor kitap 50 liralık kitabı 29'a aldım burdan (ekşide dh'de falan yorumlar iyi yönde bakalım kargo gelecek daha)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

İlknoktaya bak derim fantastik ve bilimkurguda epey ucuza geliyor kitap 50 liralık kitabı 29'a aldım burdan (ekşide dh'de falan yorumlar iyi yönde bakalım kargo gelecek daha)

Tamam bakayım.
    Hepsiburadan'da piyasaya göre baya iyi fiyata alınabilir gibi geldi bana. Şöyle ki;

2 tane 75tl lik sipariş veririm. Elimde de 10+10=20tl hediye çeki olur. Diğer alacağım kitaplarıda daha hesaplıya almış olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 8 Şubat 2013; 0:25:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Merhaba. yorumunuz için çok teşekkür ederim. Aydın'da oturuyorum. Çok büyük değil biliyorsunuz Dediğiniz gibi yarın elimdeki listeyle kitapçıları dolaşabilirim.
    Listemin son hali bu, forumdaki arkadaşların yardımıyla ;

Açlık Oyunları 3'lüsü

Aydın'da dağıtımcısını bulmanın imkanı var mıdır bilmiyorum İnternetten dağıtımcılara bakabilir miyim ki ?

Örnek vermek gerekirse bu seti daha ucuza başka biryerden bulamam gibi geliyor

Link

Bu da öyle;
    Link

Bu kitaplar çok popüler bunları kampanyalı olarak internetten (özellikle hepsiburada, gittigidiyor vb.) uygun fiyata bulabilirsiniz. Ben çok popüler olmayan eserleri düşünerek yazmıştım; -zaten genelde çok okunanlarda iyi indirim vardır- o verdiğiniz linklerdekilerden daha iyi fırsat da bulunmaz bence. Ayrıca Aydın da belki ucuza 1. el satan kitapçı bulunmaz ancak illaki dağıtımcı vardır, internetten dağıtımcıların adreslerini öğrenip kapılarının aşındırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

quote:

Hocam Istanbukdaysa bukdugunuz yer banada pm atabilirmisiniz? Fantastik Eser okuyucusuyum cok pahali gelmeye basladi kitaplar 50 TL ustu tek kitaba vermek koyuyor ama degiyor yav

Yok hocam ben Ankaradayım ancak İstanbulda o kitapçıların, dağıtımcıların tillahı bulunur. İstanbulda çok rahat bulursunuz ucuza satan kitapçılar (mutlaka internette yapılmış araştırma vardır istanbul ucuz kitap kılavuzu için) ayrıca dağıtımcılar orada kıyamet gibidir, internetten adreslerini öğrenip dayanın kapılarına. İstanbul sıkıntı çekerse Ankara nın ölmesi lazım alternatif yollardan uygun kitap sahibi olma konusunda ;)

• Şu an için bunlar çok mantıklı duruyor

Açlık oyunları + Sherlock Holmes set 83TL

Millennium Serisi + Sisle Gelen Yolcu 80 TL
    10 + 10 hediye çeki gelecek bunlardan ve 6 taksitle alabileceğim. ( kargo da ücretsiz )

Bunlar için de en iyi fiyat d&r'da Yine kargo ücretsiz oluyor 50+ için ve 6 taksit imkanı var.

Mahşer ( Sansürsüz Tam Metin ) + Kubbenin Altında 58TL

Geriye de bu iki kalıyordu;

Zar Adam'ın Peşinde + Steve Jobs 37 TL yapıyor. 20 tl hediye çekim vardı. Onu düşeceğim bunlardan

83+80+56+17=236 TL

Ne diyorsunuz ?

• bende merek ediyorum ucuza nereden kitap alabilirim mersindeyim site veya sahaf varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halloween13

bende merek ediyorum ucuza nereden kitap alabilirim mersindeyim site veya sahaf varmıdır?

Benden alabilirsin harbiden ucuza veriyorum ve kitaplarım çok akıcı eğer gerçekten bnm önericeklerim arasında bu kitap ta okunmaz arkadaş diyebiliceğin bir kitap çıkarsa paranı bile iade ederim

d&r da çok iyi indirimler var ve hepsiburada da çok iyi indirimler oluyo
    kitapzen e bakabilirsin orası da güzel
    işbankası kültür yayınlarının sitesine de bir göz atabilirsin

• İzmirde bilen var mı ucuza 0 kitap alabileceğimiz ( ucuz derken internet fiyatına yakın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

İzmirde bilen var mı ucuza 0 kitap alabileceğimiz ( ucuz derken internet fiyatına yakın)

Bence internet fiyatından aşağı kolay kolay 0 bulunmaz

• Aşağı lazım değil zaten 1-2 lira pahalı bile olsa sorun değil.Elden almak istiyorum hoşuma gidiyor
  • quote:

Aşağı lazım değil zaten 1-2 lira pahalı bile olsa sorun değil.Elden almak istiyorum hoşuma gidiyor

D&r'a bakabilirsin dediğin gibi birkaç lira daha pahali online satışlarına göre

• quote:

quote:

Aşağı lazım değil zaten 1-2 lira pahalı bile olsa sorun değil.Elden almak istiyorum hoşuma gidiyor

Yok pahalı orası

Mesela açlık oyunları dr sitesinde 15 lira mağazada 20 lira çok fark var .

• quote:

quote:

quote:

Yok pahalı orası

Mesela açlık oyunları dr sitesinde 15 lira mağazada 20 lira çok fark var .

Elden almak niye hoşuna gidiyor anlamadım. Ne güzel ayağına gelmesi varken

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.