Şimdi Ara

En ucuz istanbula gidiş ve konaklama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kış tatilinde istanbula gitmeyi düşünüyorum.Tecrubesi olan varsa beni aydınlatabilir mi Avrupa yakasına gidicem tahmini 3 gün kalıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En ucuzu yürüyerek gtmen. Şehir yazsaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kardelen G.

En ucuzu yürüyerek gtmen. Şehir yazsaydın keşke

İzmir den hocam

• Ben de İzmirliyim sık sık Atatürk hava limanını ziyaret ediyorum Biletini şimdi alırsan THY ile kasıla kasıla 70 lira civarına gidersin. Güzelce doyururlar saygıda kusur etmezler içeceğini verirler Pegasusta bu rakam muhtemelen yarıya düşer. Hatta pegasustan şimdi 1 ay sonraya alırsan otobüsten daha ucuza gidersin. Konaklama işini artık başka arkadaşlar cevaplasın en fazla 1 gün kaldım (aktarma nedeniyle) orda da bekleme salonunda yattım Yok ille bedavaya gideceğim diyorsan bavulunu alıp yol kenarında 34 plakalı kamyonlara tırlara işaret edeceksin. Adamların canı sıkılıyor zaten alma ihtimalleri yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: Kardelen G.

Ben de İzmirliyim sık sık Atatürk hava limanını ziyaret ediyorum Biletini şimdi alırsan THY ile kasıla kasıla 70 lira civarına gidersin. Güzelce doyururlar saygıda kusur etmezler içeceğini verirler Pegasusta bu rakam muhtemelen yarıya düşer. Hatta pegasustan şimdi 1 ay sonraya alırsan otobüsten daha ucuza gidersin. Konaklama işini artık başka arkadaşlar cevaplasın en fazla 1 gün kaldım (aktarma nedeniyle) orda da bekleme salonunda yattım Yok ille bedavaya gideceğim diyorsan bavulunu alıp yol kenarında 34 plakalı kamyonlara tırlara işaret edeceksin. Adamların canı sıkılıyor zaten alma ihtimalleri yüksek

O 34 plakalara bulaşmıyom bir recep ivedik vakası falan yaşarımpegasus dan baktım gidiş geliş 90 Tl cıvar konaklama da hotels.com dan baktım 3 gün 120 Tl falan diyordu gayet ucuz gibi gözüküyor şuan

• Uçakta ve otelde tarih yaklaştıkça fiyat katlanır 50-60tl de otobüstür izmirden istanbula. 90 tl dediğine göre kış tatili yaklaşmış demek
  • Merhabalar İstanbulda istediğiniz mevsim istediğiniz gün ve zamana kalabileceğiniz bir otel ;Konak otelhttps://store.donanimhaber.com/94/b8/15/94b815fa617cf6bfe03aaaf6cec64f3a.jpg
    İstanbul Avcılarda 6 Yıllık tecrübeyle hizmet veren KONAK OTEL konumundan Havalimanına 5 km uzaklıkta olup Metrobus ve metroya sadece 15 dakika uzaklıkta ulaşım kolaylığının yanında fiyatlarıylada
    Konak Otel fark yaratmaya devam ediyor.
    Ulaşım :GÜMÜŞ PALA MAHALLESİ TÜRKMEN SOKAK NO : 3 AVCILAR
    (METROBÜS İLE İBB SOSYAL TESİSLERİ DURAĞI)
    REZERVASYON İÇİN : 0212 590 67 18
    MAİL : kayraalp@outlook.com
    FİYAT LİSTESİ : TEK KİŞİLİK ODA : 35 TL.(ortak lavobo kullanımlı)
    50 TL.(BANYOLU ODA)
    ÇİFT KİŞİK ODA :70 TL.(ortak lavobo kullanımlı)
    80 TL(BANYOLU ODA)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: konalotel

Merhabalar İstanbulda istediğiniz mevsim istediğiniz gün ve zamana kalabileceğiniz bir otel ;Konak otelhttps://store.donanimhaber.com/94/b8/15/94b815fa617cf6bfe03aaaf6cec64f3a.jpg
    İstanbul Avcılarda 6 Yıllık tecrübeyle hizmet veren KONAK OTEL konumundan Havalimanına 5 km uzaklıkta olup Metrobus ve metroya sadece 15 dakika uzaklıkta ulaşım kolaylığının yanında fiyatlarıylada
    Konak Otel fark yaratmaya devam ediyor.
    Ulaşım :GÜMÜŞ PALA MAHALLESİ TÜRKMEN SOKAK NO : 3 AVCILAR
    (METROBÜS İLE İBB SOSYAL TESİSLERİ DURAĞI)
    REZERVASYON İÇİN : 0212 590 67 18
    MAİL : kayraalp@outlook.com
    FİYAT LİSTESİ : TEK KİŞİLİK ODA : 35 TL.(ortak lavobo kullanımlı)
    50 TL.(BANYOLU ODA)
    ÇİFT KİŞİK ODA :70 TL.(ortak lavobo kullanımlı)
    80 TL(BANYOLU ODA)

Hocam sizide takip ettiğim oteller arasına aldım . Tarihim kesinleşsin o zaman karar vericem .

• Ev Kadıköy de gel uç gün misafirim ol :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

Ev Kadıköy de gel uç gün misafirim ol :D

Hocam güzel söyledin eyvallah da istanbulu bilmeyene karşı tarafa geçmek zor gibi geliyor bana
    Ama teklif için teşşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.