evet arkadaslar gercekten cok güzel bir firsat rollei compactline 122 modeli 5x dijital zoom 10 Mp kamera ve en onemliside bataryalı ve şarjlı olan bu cihaz sadece 149 TL
evet cunku bunlar pilli enucuzfiyat.biz deki bataryali yani şarjlı
fiyat iyi ama iso düsük gercekten.
ben bugün mediamarkt'dan 169 tl'ye rollie compactline 122 aldım. hareketli çekim olayı mükemmeldi hızlı bir şekilde el sallarken sanki sabit duruyormuş gibi çok net çekiyordu. 299 tl'den düştü dediler ve bir anda karar verdim aldım. şimdi internette fiyatının 149 tl olduğunu gördüm ve üzüldüm doğrusu. fiyat çok sorun değil ama bu markayı ilk defa duydum garantide tamir yok direk yenisini veriyor deniliyor. Özellik olarak Iso değeri 6400'e kadar, diyafram F3.0 ve F4.3, çekim hızı ise 15" ile 1/2000 arasında,
14 gün içerisinde değiştirme şansım varmış, dijital foto konusunda pek bir bilgim yok bu makina nasıldır, eşdeğerlerine göre bir kıyaslama yapabilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
o makinede güzele benziyor ama bir kıyaslama yapmak lazım iso değerinde rollie 6400, fujide 3200 yani yarı yarıya, rollie bataryalı fuji pilli, rollie 10mp fuji 12.2 mp (ne kadar gerekliyse artık), ikisindede 3x optik zoom var, fujinin diyafram değeri ve çekim hızı yazmıyor. ikisi arasında tercih edilse ben rollie derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme