Şimdi Ara

En ucuz Fotograf Makinasi 10 Mp 5x Zoom 149 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar gercekten cok güzel bir firsat rollei compactline 122 modeli 5x dijital zoom 10 Mp kamera ve en onemliside bataryalı ve şarjlı olan bu cihaz sadece 149 TL

ayrica peşin fiyatina 6 taksitleride mevcut

http://www.enucuzfiyat.biz/Rollei-Compactline-122-Sarjli-Fot-Mak-10-MP-5X-Zoom-149-TL,PR-39747.html

• ucuz ve bataryali cihazalar tercih edilmiyor anlasilan :D
  • buna benzer birşeyi mediamarkt 99tl'ye sattı. belki de ondandır.
  • aynısın medimarkt ı sattı bende aldım çok da memnunum.99 liraya aldım özellikle gece çekimi çok iyi
  • aynisi dediginiz herhalde media marketteki pilli idi yani ben oyle hatirliom bunlar bataryali
  • media marktın sattığı bu idi

http://forum.donanimhaber.com/m_40493704/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: babaeskili

mediamarkt ta 14-15 haziran Rollei Compactline 101 Dijital fotoğraf makinası 99TL 3xOptikzoom

stok adedi 5000

Video çekimi Evet
    Sesli video çekimi Evet
    Maksimum video çözünürlüğü 640x480
    Minimum video çözünürlüğü 320x240

• Electroworld yeni katalogtan ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet cunku bunlar pilli enucuzfiyat.biz deki bataryali yani şarjlı
  • fiyat iyi ama iso düsük gercekten.
  • ben bugün mediamarkt'dan 169 tl'ye rollie compactline 122 aldım. hareketli çekim olayı mükemmeldi hızlı bir şekilde el sallarken sanki sabit duruyormuş gibi çok net çekiyordu. 299 tl'den düştü dediler ve bir anda karar verdim aldım. şimdi internette fiyatının 149 tl olduğunu gördüm ve üzüldüm doğrusu. fiyat çok sorun değil ama bu markayı ilk defa duydum garantide tamir yok direk yenisini veriyor deniliyor.
    Özellik olarak Iso değeri 6400'e kadar, diyafram F3.0 ve F4.3, çekim hızı ise 15" ile 1/2000 arasında,

14 gün içerisinde değiştirme şansım varmış, dijital foto konusunda pek bir bilgim yok bu makina nasıldır, eşdeğerlerine göre bir kıyaslama yapabilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim

http://www.rcp-technik.com/typo3/index.php?id=122&no_cache=1&L=4&tx_ewcamerasheet_pi1[view]=detail&tx_ewcamerasheet_pi1[id]=426

• o makinede güzele benziyor ama bir kıyaslama yapmak lazım
    iso değerinde rollie 6400, fujide 3200 yani yarı yarıya, rollie bataryalı fuji pilli, rollie 10mp fuji 12.2 mp (ne kadar gerekliyse artık), ikisindede 3x optik zoom var, fujinin diyafram değeri ve çekim hızı yazmıyor. ikisi arasında tercih edilse ben rollie derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.