Vodafon ve Turkcell de fiyata 1aylik 4gb internet dahil.
fakat iptal icin vergi vb altinda ucret odenir 20-30tl
en kolayi sahibinden.com sitesinde 2.el mevcut 25-35-45 TL
internette VINN ve Modem icin Hack bilgiler programlar var.yani Avea Jet ve Turkcell VINN da vodafon hat kullanabilirsiniz
Vodafon ve Turkcell de fiyata 1aylik 4gb internet dahil.
fakat iptal icin vergi vb altinda ucret odenir 20-30tl
en kolayi sahibinden.com sitesinde 2.el mevcut 25-35-45 TL
internette VINN ve Modem icin Hack bilgiler programlar var.yani Avea Jet ve Turkcell VINN da vodafon hat kullanabilirsiniz
bimeksde alışveriş yapma şartı yok 49 tlye vınn 4 gb internet faturasız
TeknoSA ve Electroworld'de Data Hattı (Faturasız) + 1 Aylık 4 GB internet paketi + Turkcell VINN 3G Modem komple 49 TL. E177 modelini kullanıyorum sim kilidi yok. Aynı kampanyadan almıştım ama şuanda E176 veriyorlarmış sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Osmanselim
Vodafone nun haftalık 5 tl lik netini kullanıcam bunun için vodem almam lazım bunları en hesaplı şekilde nasıl alırım. Kampanyası varmı?
haftalık 5 liralık sınırsız internet paketi pcde kullanmak için pek uygun değil 50 mbden sonra hız 64 kbps oluyor
Vodafone nun haftalık 5 tl lik netini kullanıcam bunun için vodem almam lazım bunları en hesaplı şekilde nasıl alırım. Kampanyası varmı?
haftalık 5 liralık sınırsız internet paketi pcde kullanmak için pek uygun değil 50 mbden sonra hız 64 kbps oluyor
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, Vodafone haftalık 5 tl ye zam yapmış, Bimeksten vınn ı alıp en uygun tarifeye taşıycam bakalım hangisi olur
Modemden cok bulundugun yer onemli. benim ev sehirin girisi Vodafon ve Avea 3G de 2 kademe cekiyor 2.80mbps hiz yetiyor. dun 750kb ufak eklenti vardi tikladim kuruldu 1saniyede.
3g telefonun varsa bilirsin denersin almadan.ben de Avea 8gb vodafon 4gb vodafon Cepnet Aylik SINIRSIZ var
Once Avea Fenercell Modem 8gb internet paketi aldim 29TL 5TL ayrica fenerin attigi hergoj 100mb geliyor 13 gunde 6gol atti 600mb geldi ay sonuna en kadar enaz 4gol atsa fatura 35tl ama internet 9gb olur.
cok kullanmam dersen 4gb 19 vergi 5tl kampanya bitmediyse takimin her golu 100mb hediye. modem 1calisti birdaha calismadi bu vodemde kullanmayi dusunuyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme