Şimdi Ara

en ucuz androidli ikinci el telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi sizden bir ricam olacak en ucuz ama en geniş ekranlı androidli ikinci el telefon tavsiye edermisiniz?wawe2 var ancak takasa girip değiştiremeyi düşünüyorum.sonyericson hariç diğer markalardan hangisini hangi modelini önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: wox

şimdi sizden bir ricam olacak en ucuz ama en geniş ekranlı androidli ikinci el telefon tavsiye edermisiniz?wawe2 var ancak takasa girip değiştiremeyi düşünüyorum.sonyericson hariç diğer markalardan hangisini hangi modelini önerirsiniz?

Samsung i9070 Galaxy S Advancehttp://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9070-galaxy-s-advance-8-gb/productDetails.aspx?productId=telcepsami9070&categoryId=371946 fiyatı biraz daha düşer döviz kuru yükselmezse yeni bir model sayılır.

• Al bir tane samsung galaxy w rahat et derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoEmir

Al bir tane samsung galaxy w rahat et derim ben

al diyonda nakitim yok takas olarak ikinci el düşünüyorum.benim telefon çok temiz cihazı hor kullanan biri değilim.
  • quote:

quote:

al diyonda nakitim yok takas olarak ikinci el düşünüyorum.benim telefon çok temiz cihazı hor kullanan biri değilim.

Takasta nakit az verebilirim dersen galaxy ace var oyun performansı hariç fena değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runo2000

quote:

quote:

Takasta nakit az verebilirim dersen galaxy ace var oyun performansı hariç fena değildir.

aceyi kafa kafaya değişelim dedi telefoncu arkadaş ancak ekran kalitesi tatmin etmedi beni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.