Şimdi Ara

en ucuz adsl modem hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • keysmart 4 port ethernet +firewall kullanıyorum. memnunum. fiyatı da hesaplı sayılır.
  • D-LİNK ALMIŞTIM İKİ GÜN ÖNCE ÇÖPE ATTIM AŞIRI KALİTESİZ Bİ MAKİNE 40 DOLAR VEDİM
  • Ben biraz araştırdım. Onixon ucuz ve kaliteli bir şey. Ben de bundan almayı düşünüyorum...
  • bencede e-con cok uygun ama nasıl bilmiyorum
    Uçuza kaçmak herzaman çözüm olmaya bilir benden söylemesi
  • Bu US robotics 9105 modemi ankaradaki çogu bilgisayarcıyı aramama rağmen bulamıyorum. Nereyi arasam Ocak ta gelicek diyo. Biri lütfen bulabileceğim bi adres ve telefon versin. 2 haftadır adsl bağlantımı kullanamıyorum bu modemi beklediğm için.
  • e-con aldım 55 milyon şimdilik sorunsuz
  • e~con nerede 55 milyon,splitter çıkıyo mu?
  • onixon, speedcom, corecess

aztech önermiyorum..
  • biraz da kalite diyorsan zyxel
  • en ucuz modem inca * mercury ama bok gibi kurulumları sinir eder sen bi zoom al en güzeli ömür boyu kullan
  • e-con u izmir egesis bilgisayardan aldım splinter cıkıyor içinde
  • onixon usb adsl modem en ucuzudur ve sorunsuzdur ..57 milyon ..kargo dahil.hipernex.
  • USB 2.0 destekliyor mu baba?
  • valla ben de bilmiyom bilen varsa söylesin bana da
  • Paşam ucuz diye bişey yok!Ucuzsa vardır bir illeti diyolar ama en ucuz fiyat geçen de $50'ın altında değil KDV'si vesairesi kargosu derken 65-70'i buluyo. En iyisi aradığın özelliklere iyi bak!Router istio musun?USB'mi olsun?USB'nin performansları biraz düşük, gücü dışarıdan alması kablo ve elektrik masrafı ama daha verimli bi internetin olur!Bilgisayarı her açtığında onunla bağlantı için uğraşmazsın. D-link 500 G sağlam bi ADSL modem çıktı walla ben onu kullanıyorum bilgisayar kapalıyken aylık kullanımı 1 KW o da fazla bi masraf tutmuyo ama sürekli açık. Bütün fantazilere de uygun, uzaktan bilgisayarını da açabiliyosun, port yönlendirmesi var, NAT'ı ıvırı zıvırı switch bağlantısı herşeyi var. Al kurtul...
  • ben aztech dsl206u usb kullanıyorum fiyat 100ytl.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.