< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
En ucuz açıköğretim (8. sayfa)

-
-
Genelde içerik boşsa nickle ilgili espriler şakalar , güldük eğlendik.
Siyasi başlıklarla işim gücüm yok , attığınız linklerin hiç birinin de konuyla ilgisi tabi ki yok.
40 yaş üstü insanların sgkdan sigortası yatıp maaş almasına rağmen sistemin açıklarıyla ülkeye hiç bir faydası olmayan şekilde öğrenci olarak gözükmesi normal bir durum geliyorsa diyecek bir şey yok.
Örgün öğretimde okuyan gerçek öğrenciler 3 kap esnaf lokantası öğün fiyatına aylık 200basım abonman alabiliyorlar, hala öğrenci akbil sahibi biri olarak net bir şekilde toplu ulaşım tarihinde böyle bir rakam olmadığını söyleyebilirim. 2006da ilk çıktığında özel halk otobüslerinde ve şehir hatları hariç vapurlarda geçmeyen hali 50 lira civarı olması gerek.
Avrupa kıtasında öğrenciye ücretsiz ulaşım sağlayan 2-3 tane şehir olması gerek, onların dışında en ucuz ulaşım hala istanbul'da. Alım gücü ve gsyh'ye kıyas yapıldığında da en ucuz ulaşım istanbulda. Hatların uzunluğunu falan da katmadan yapılan kıyaslar bu şekilde.
Tam bilette de 4te1 fiyata geliyor, alım gücüne göre kıyaslayınca da en ucuz şehirler arasında.
65 yaş ile ilgili yönetmelik bakanlıkta, belirli bir yaşın üstündeki insanlara ölüymüş yokmuş gibi davranmak hiç bir yerde yok. Belki pik saatler harici tutulabilir ya da sembolik bir şeyler de olsa ücret alınabilir(50 kuruş vb gibi)
Anne kartı kullanan insanlar alt gelir düzeyinde normal hayatında toplu ulaşımını çok kullanmayan ve olduğu yer dışına hareket etmeyen bir grup. Kreşlerle beraber oradaki mevzu bambaşka. Ama burada bunu tartışmaya ya da konuşmaya gerek yok. Uygulamada belediyenin hasılat kaybı minimumdur. Yoğunluğa illa ki etkisi var.
Benim örgün eğitimde Türkiye'nin ilk 3 üniversitesinden birinde gerçek kaydım olmasına rağmen 30 yaş muhabbetinden dolayı etkilendim. Bunun benim işime gelmemesi bu uygulamanın haklılığını değiştirmiyor.
devletten 100küsür k maaş alan doktor uzmanlık ihtisası yapan adamın aylık abonman kullanmasını normalleştirmemek lazım.
Çeşitli nedenlerden dolayı geç yaşta üniversiteye giden 30 yaş üstü öğrenci adam hariç kimsenin savunmaya bile hakkı yok. Onlara kötülük oldu, belki sayıca 1000 bile yoktur.
Gönül mevcut durumdan daha ucuz olmasını isteyebilir, çok normal, ama haksızlık yapmaya gerek yok. Ölücülüğün de bir raconu var.
Güncel mesajlara not. Musilaj istanbul'dan çıkmıyor, tüm marmaradan çıkıyor. İleri biyoloji arıtma yapmadıkca da bitmeyecek zaten yılların birikimiyle devam ediyor. Marmara'daki diğer belediyelerin de bunu 100 yıl bütçelerini toplasalar bile bunu gerçekleştirmeye paraları yetmez. Merkezi yönetim bunu yapmalı ama işlerine geliyor. Midyeyle falan deniz temizlemek magazinsel haberlerden başka bir şey değil, bir günde kirlenmedi bu deniz. Öyle kolay da temizlemeyecek.
not2:Belediyelerin uçak helikopter alma yetkisi yok.
ek olarak hocam senin survive edecek bir durumun olduğunu da sanmıyorum. Hayatta kalma işinine bir kaç tur bindirmişsindir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelehubele -- 22 Ağustos 2025; 16:4:7 >
-
savunucular anında gelmiş .d diğer kitleden bile komiksiniz
whatsabouism in güzel bir örneği olmuş
-
yallah rusyaya pushkin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çav bella
-
ne kadar seviyeli bir atışma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X