Şimdi Ara

En Tehlikeli Virüs !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GELMIS GEÇMIS EN KÖTÜ VIRÜS CNN TARAFINDAN DUYURULDU

LÜTFEN DIKKAT !!!!

Dikkat Bugün itibariyle hayatimiza yepyeni yaratilmis bir virüs girmektedir.
    Yeni virüs Microsoft tarafindan simdiye dek sisteminize en büyük zarari
    verebilecek virüs programi olarak nitelendirilmistir..! Bu virüs dün ögleden
    sonra McAfee firmasi tarafindan bulunmus olup henüz virüse karsi hiç bir
    savunma gelistirilememistir.! Virüs basitçe hard disk üzerinde sifir sektör
    olarak tanimladigimiz bölümü kullanilamaz hale getirmektedir ki, bu bölüm bilgisayarinizin tüm sanal belleginin ve sistem bilgilerinin saklandigi yani bilgisayarinizi kullanmaniza olanak veren bilgilerin depolandigi kisimdir.

Virüs su sekilde aktif hale gelmektedir: Virüslü dosya aktif hale geldikten
    sonra kontakt listenizdeki tüm alicilara "A Card For You" konu baslikli bir
    mail olarak kendi kendini göndermektedir. Eger alici bu sanal karti açarsa, öncelikle bilgisayari kitlenmekte ve kullanici bilgisayarini yeniden
    baslatmak zorunda kalmaktadir. Ctrl+alt+del tuslari veya reset tusuna
    basildiginda ise, virüs islevini göstermekte ve sifir sektörü bozmaktadir,
    Bu da hard diskinizin kalici olarak devre disi kalmasi anlamina gelmektedir. Virüs Dün New York da çok kisa bir süre içinde büyük
    panik yasanmasina sebep oldu, CNN tarafindan duyurulan bir habere
    göre; bu mail Microsoft çalisanlarinca dahil alinmis durumda.
    "A Virtual Card for You." konu baslikli bir mail i ASLA AÇMAYINIZ.

Böyle bir mail aldiginiz takdirde göndericiyi tanisaniz bile mail i açmadan
    direkt olarak siliniz.

• öcüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
    yok oyle birsey, hoax diyoruz biz biz buna, her sene hortluyor..... hddnin MBRsi ucsa ne recover edilir...format atar devam edersin.

2001 de ilk bu yalanhaberler ciktigi zaman yayinlanmis aciklama.

http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2001-011015-3610-99&tabid=2

• Geçen hafta bu virüsle karşılaştım sanirim, daha doğrusu 2 kardeş olan müşterilerim kurban olmuşlar. Gece facede takilip notbooklari kapatip uyumuslar, sabah açılmamış cihazlar, getirdiler baktim sistem çökmüş gibiydi ama format, fdisk falan kâr etmedi, baska makinaya takip komple sifirliyorum tariyorum sorun yok, gayet saglikli ama windows veya baska bir OS kuramadim. Garantiye gönderdim bakalim
  • @kumandan
    sen yapma bari!!!konuda gecen MBR virusu, senin arkadaslarin basina gelen ise muhtemelen bios'a zarar veren bir virus ( varsa oyle birsey). bios diski goruyor muydu?
  • Bios göruyor windows kurulumu basliyor formatliyorum ama devami yok, baska pc de HD TUNE ile tariyorum sıfır hata, Smart Fdisk ile komple rebuild ediyorum nafile. Makinalar Vaio 1 aylik henüz, caresiz kaldigim nadir bir durum oldu her nasilsa, isin garibi 2 makinada ayni sorun. Baska disk takip rahatca kurulum yaptim cunku. Garantide bakalim ne olacak.
  • low level format yaparak hdd leri fabrika çıkışlı hale getiriniz (hdd ler formatlanmamış duruma gelir ; boot sectorde formatsız hale gelir ; yani hddde ne 0 vardır nede 1 (digital terminolojide) .)

http://download.chip.eu/tr/HDD-Low-Level-Format-Tool-2.36.1181_879892.html

çalıştırma sorunu yaşarsanız yazın google amcaya ; low level format diye bir ton program bulursunuz ;

windowstaki yavaş formattan çok farklıdır low level format;
    formatlayınca harddisk görünmesine rağmen tanımsız hdd olacaktır; sonra tekrar yavaş formatlarsanız sorununuz büyük ihtimalle geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 29 Kasım 2011; 18:30:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Bunlar Virüs mü?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.