Şimdi Ara

En son ne zaman ölmek istediniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece gece hem muhabbet olur hemde aynı durumlarda olanlar var mı görmüş oluruz.

En son bugün ölmek istedim sevmediğim işte sırf akrabam ayarladı diye hiç bir zaman çıkamayacağımı düşündüğümde, ama çıktım işten mutluyu şimdi.

• Hiçbir zaman istemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstemedim ama kiz arkadaslarimla kavga ettigimde surekli bu kozu kullanir ve yalvarmalarini dinlerim biliyorum kotuyum

• Biraz önce.

• Universite sınav sonucu aciklandigi zaman.

Bı de onun yuzunden zamanımi bosa harcadığımı anladığım zaman.

• çok yanlış zamana geldik ya la şöyle insanlığın sonuna doğru doğsaymışız filmin sonunu görürdük bari.Sonu göremeyeceğim filmde niye oynuyorum ki.
  • Cok küçükken, hatırlıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Askerlikte ilk günün sabahın köründe kalktığımda.. Ama bir hafta içinde o düzene adapte oluyor insan..

• Yaşamak güzeldir, herşeye rağmen ..

• Alter egom beni ele geçirmeden önce.
  • Bir umuttur yaşamak. Sedat Peker

• 10 dakika önce,insanın kafası karışıkken bi sonuca varamayınca öleyimde bitsin diyorsun.
  • Yanlış anlaşılma olmasın intihar etmeyi istemek başka, hayattan soğuyup ölmeyi istemek başka burada bahsettiğim intihar değil gerçi çoğu yorumda doğru anlaşılmış ama yinede altınız çizmekte yarar var.
  • Ergen zamanları bir kızı seviyordum ayrıldığım zaman öyle bir istek olmuştu şimdilerde gülüyorum lan.
  • Ölmek Felâket Değildir. Asıl Felâket, Öldükten Sonra Başa Gelecekleri Bilmemektir. İmâm-ı Rabbânî (Rahmetullahi aleyh)

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Ölmek Felâket Değildir. Asıl Felâket, Öldükten Sonra Başa Gelecekleri Bilmemektir. İmâm-ı Rabbânî (Rahmetullahi aleyh)

Şöyle saçma sapan şeyler yazmayın da konuyu keyifle okuyalım be arkadaş.Bi bitmediniz

• duygusal-adam yaşadığın hissiyatı benden iyi kimse bilemez. Öncelerde güzel bir şirkette işe girdiydim. Sahipleri falan tanıdıktı. İkinci gün ise kendilerinden elveda dedim.

Çıktığımda o insanları hayal kırıklığına uğrattığımı düşündüm. Eve geldiğimde ise beğenmediğim bir iş için kendimi hırpalayacağıma başkalarını hayal kırıklığına uğratmam yanıma kardır dedim.

Bugün ise geçmişe dönüp baktığımda aldığım kararın doğru olduğunu daha net görüyorum. İşin aslı bu paragrafa başlarken bu kadar resmi dile erişeceğini, beraberinde bir roman kisvesine dönüşeceği kestirememiştim.

Fakat şuracığa durum mekan ve şahıslar eklersem en kötü Ahmet Ümit'in romanları kadar bir polisiye eder sanırım. Zaten dikkat et yeni Türk yazarların çoğu çalıntı fikirleri özgün cümlelerle sunarlar.

Oysa eskiden böyle miydi? Neyse neyse.

• Hergün mutlaka bir kez istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

duygusal-adam yaşadığın hissiyatı benden iyi kimse bilemez. Öncelerde güzel bir şirkette işe girdiydim. Sahipleri falan tanıdıktı. İkinci gün ise kendilerinden elveda dedim.

Çıktığımda o insanları hayal kırıklığına uğrattığımı düşündüm. Eve geldiğimde ise beğenmediğim bir iş için kendimi hırpalayacağıma başkalarını hayal kırıklığına uğratmam yanıma kardır dedim.

Bugün ise geçmişe dönüp baktığımda aldığım kararın doğru olduğunu daha net görüyorum. İşin aslı bu paragrafa başlarken bu kadar resmi dile erişeceğini, beraberinde bir roman kisvesine dönüşeceği kestirememiştim.

Fakat şuracığa durum mekan ve şahıslar eklersem en kötü Ahmet Ümit'in romanları kadar bir polisiye eder sanırım. Zaten dikkat et yeni Türk yazarların çoğu çalıntı fikirleri özgün cümlelerle sunarlar.

Oysa eskiden böyle miydi? Neyse neyse.

Aynen aynı durumları yaşamışız cidden Biraz daha uzatsan konuyla ilgili şiir yazabilirdin o potansiyeli gördüm sende.

• hic.olursem kardeslerim annem babam cok uzulecek hep o gelir aklima...
    bide simdi yegenim oldu daha 1 yasinda.o buyuyunce bisiklet falan alcam daha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.