Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (2698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: _Türkolog_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
102.966
Cevap
638
Favori
4.146.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26962697269826992700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yönetmeni olan kevin smit abimiz kendine daha çok rol vereymiş daha iyi olurdu hayran kaldım rolüne ve dansına öte yandan pek sevmedim sırf onun için.

7/10
  • Captain America: The First Avenger

6/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8,5/10

• 7.5

Finali daha güzel olabilirdi.Kendi adamlarını öldürmesi saçma geldi.

• 8/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Hand Luke

Beni müziğiyle, oyunculuklarıyla ve finaliyle adeta büyülemiş, kalıp aşk filmlerinden çok uzak, içersinde kendimi bulduğum bir filmdir. o efsane müziğini hala arada açar dinlerim, telefonumda bile kayıtlıdır.

Aslında bu efsane filme ulaşmam, Hero filminin finalindeki aşk uğruna intiharlarındaki efsane performanslarıyla birbirlerine yakıştırdığım "Maggie Cheung ve Tony Leung" çiftinin, acaba birlikte oynadıkları başka film varmıdır arayışımla olmuştur. Kendilerini biraz Kadir İnanır, Türkan Şoray çiftine benzetiyorum. :)

bu film den sonraki arayışımda da "Ashes of Time" filmine ulaştım. bir savaş filmi olmasına ve arada geçen aşk bu iki çift arasında olmamasına rağmen çok beğendiğim bir filmdir. o filmi de izlemeni tavsiye ederim.

Müziği şahanedir..

• 8/10

Serinin 2.filmi de güzel tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD5B74970 -- 10 Temmuz 2012; 0:25:25 >

• Bunlar kaybediyosa biz ölmüşüz aga.
    6,5/10

• 8/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Hand Luke

Beni müziğiyle, oyunculuklarıyla ve finaliyle adeta büyülemiş, kalıp aşk filmlerinden çok uzak, içersinde kendimi bulduğum bir filmdir. o efsane müziğini hala arada açar dinlerim, telefonumda bile kayıtlıdır.

Aslında bu efsane filme ulaşmam, Hero filminin finalindeki aşk uğruna intiharlarındaki efsane performanslarıyla birbirlerine yakıştırdığım "Maggie Cheung ve Tony Leung" çiftinin, acaba birlikte oynadıkları başka film varmıdır arayışımla olmuştur. Kendilerini biraz Kadir İnanır, Türkan Şoray çiftine benzetiyorum. :)

bu film den sonraki arayışımda da "Ashes of Time" filmine ulaştım. bir savaş filmi olmasına ve arada geçen aşk bu iki çift arasında olmamasına rağmen çok beğendiğim bir filmdir. o filmi de izlemeni tavsiye ederim.

Teşekkür ederim tavsiyeni dikkate alacağım,

9/10

• 8/10

5/10

7/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEK

5/10 Sıkılıp yarısında kapattım.

aynen ben de 9'u izlerken çok sıkıldım bence iyi yapmişsin

• filmi beğendim, bence eski seriden daha farklı bir hava yakalamış.
    ama senaryo gereksiz yere uzatılmış, aksiyon sahneleri az gelmiş kesinlikle ama serinin ilk filmi olduğu için affedilebilir.
    7,5/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

8,5/10

Natalie Portman filmi kurtarmiş finali güzeldi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

Orijinalden alıntı: YEK

5/10 Sıkılıp yarısında kapattım.

aynen ben de 9'u izlerken çok sıkıldım bence iyi yapmişsin

Normalde ne olursa olsun filmi bitirmeye çalışırım ama bu sefer dayanamadım 80 dk olmasına rağmen
    Forumda bir kişinin "Hayatımda izlediğim en iyi animasyon ! Wall-e de dahil kesinlikle 1 numara , tavsiye ederim. Animasyon sevmeyenlerin bile seveceğini düşünüyorum, film gibi yapmışlar." yorumu için indirmiştim ama zevkler tutmuyor demekki

• 6.5

• Biraz Mila Kunis etkisi ile 8/10

• 10/6,5

Vay arkadaş diyorum sadece partiye :)
    10/7

• 8/10
  • 
Sayfa: önceki 26962697269826992700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.