Şimdi Ara

En sinir olduğum ve zevk aldığım maç ?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cidden 10-0 oynadığım oyunda takım yüzünden kaybettim. Adamların bayağı üstünüydük fakat son anda bir arkadaş seri feedlemeye başlayınca Oyun berbat oldu :) İnanın 17-5 oynuyordum ondan sonra 1 adam bile kesemedim. Oyunda pek iyi olduğumu savunmuyorum. Adamların taktiğine göre oynamıyorum. Belli bir buildim vardır ona göre kasarım. Eksiklerimi düzenlerseniz bir sevinirim :)

Edit:Karakterim darius idi.

En sinir olduğum ve zevk aldığım maç ?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nurcan35 -- 23 Aralık 2012; 2:25:46 >

• Last hit yapmayı öğrenmediğin sürece ne yapsan boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Last hit yapmayı öğrenmediğin sürece ne yapsan boş.

Kıllık yapmayacaksan bi açıklarmışın şu olayı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nurcan35

Adamların taktiğine göre oynamıyorum. Belli bir buildim vardır ona göre kasarım.

Cs sayın ve TR serverı olduğunu düşünürsek sorun yok
  • karsı takimdakileride gorsen ona gore bi yorum yapabilirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Last hit yapmayı öğrenmediğin sürece ne yapsan boş.

Aynen farmı çok az 17 kill aldığın sürede 62 farm oyuna yeni başlamış birinin farmı gibi
  • 67 minyon nedir allah aşkına :) Neden kimse farm önemsemiyo herşey kill değil ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen ks atarak almışsındır çoğunu Darius malum.Nerden tutsan elinde kalır bu konu.
  • 67 minyon gg wp
  • Trde farm imkansiz beyler öğrenin şunu, adamlar bulduğu boşlukta açngibi kulelere abanıyolar sonra laneler karışıyor topa gidenler mide gelenler bilmemne,yok yani öyle bi olay unutun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk serverinde nedense böyle bir sorun var herşeyi kill almak sanıyorlar oysaki farm yapsalar daha çok işlerine yarayacak mid gidiyorum adamlar bot gidiyor hemen başlıyorlar saldırmaya daha minionlar gelmeden yok "sen şurda bekle ,yanıma gel ,şuna dal,benim daldığıma dal" gibi cümleler bi sakin olun farm yapın yaa..
  • 67 farm der giderim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • West'te daha rahat farm yapıyorum TR'ye göre ama imkansız da değil. 13 dk 100'ü bulmak çok zor olsa da en az bi 70 yapmalısın.
  • dariusu alıyorum adamlar vuruyor ben ulti atıyorum sayemde asistleri oluyor gene kazanamıyorlar ezikler.
  • Farmını geliştir buildini karşıya göre yap.
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocarman -- 23 Aralık 2012; 15:19:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.