en sevdigim bilim insani

-
-
Bana nedense Madam Curie daha özverili geliyor, sadece bana gore tamamen oznel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Robert Koch tabii ki. BCG aşısını bulduğu günden bugüne kim bilir kaç milyar insanın hayatını kurtarmıştır
Einstein faşistin tekiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu anki fiziğimizin yarısını bu adama borçluyuz bir de bu tarz söylemlerde bulunmak doğru değil
nazilerin direkt adama saldırması daha milliyetçi tepki göstermesine sebep olmuş olmasın? adam başka ülkelere sığınmak zorunda kalıyor bunlar yüzünden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 7 Nisan 2023; 0:19:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Einsteinin askerken çalıştığı yerde bilimsel bilgiler toplanıp korunuyordu bunları iyice araştırmanızı öneririm
lionel messi
-
yakın gezegenlerdeniz kendisiyle
Sadece bilim tarihinin değil insanlık tarihinin gelmiş geçmiş en büyük 2 insanı newton ve leonardo da vinci'dir.Fakat ikisi arasından kimi seçersiniz bilmem.ben newton diyorum.
-
feministimdir ve sonunda savunacak kadın bilim adamı bulmuşumdur.sırf meraktan soruyorum kadın nasıl özgüvenli geliyor mesela nereden anladın
-
bilim insanlarını niye seviyosunuz olm ne değişik insanlarsınız
-
diamanteye laf atma la iyi bi insan o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF57D5AE5 -- 7 Nisan 2023; 10:36:28 > -
bilim insanları ibret alabileceğin hayatından ders çıkarabileceğin onların hayatlarından kendi hayatına pay çıkarabileceğin özel insanlarıdır.Sevmek normaldir sevmeyenin aklını sorgulamak lazım
-
hocam ürettiği nimetlerden faydalanırım bu kadar gerisine gerek yok, bu şey gibi şarkıları çok güzel olan bir sanatçı gibi. evet kimileri sanatçıya deli gibi aşık olur ama ben kimseye öyle hayranlık duymam şarkılarını dinler geçerim
-
İlla feminist olmama gerek yok ki, ben kimseyi 'erkek oldugu' icin asagilamam kadin oldugu icin de yuceltmem; asla oyle bir niyetim yoktu. Kadin bilim ugruna kanser olmus radyoaktif elementlerle ugrasmis bu bir cogumuzun yapmayacagi sey bence.
O uzun sacli eleman yok mu fizikci elma melma ben onu tutuyorum
new1000kilogramı mı diyorsun abe
-
Eyüp b demenizi beklerdim hocam :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bana nedense Madam Curie daha özverili geliyor, sadece bana gore tamamen oznel.
|
İlla feminist olmama gerek yok ki, ben kimseyi 'erkek oldugu' icin asagilamam kadin oldugu icin de yuceltmem; asla oyle bir niyetim yoktu. Kadin bilim ugruna kanser olmus radyoaktif elementlerle ugrasmis bu bir cogumuzun yapmayacagi sey bence.
|
Benzer içerikler
- reçetesiz konsantrasyon ilacı
- acil doktoru maaşı
- nesibe aydın fiyat 2025
- 70 tyt 30 ayt kaç bin sayısal
- 85 tyt 55 ayt kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X